Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
Especial #8M a Lamosca.tv
08 mar 2019
El col.lectiu de LaMoscaTv hem preparat una llista de reproducció a la web pel dia d'avui
8m 2018 La Mosca.jpg
Les companyes no han dormit per participar i compartir la manifestació nocturna #LaNitEsNostra.
Podreu anar veient nous materials i una llista que hem recopilat a la nostra web de La Mosca TvLa Nit és Nostra #VagaFeminista 2019

https://youtu.be/q3dN4YfadHg
Mira també:
http://lamosca.tv

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Especial #8M a Lamosca.tv
08 mar 2019
Fa una semana vaig exposar quatre dubtes sobre la vaga que em semblen importants i fins avui encara ningu ha contestat el meu comentari, com que veig tants articles nous sobre el 8M torno a publicar-lo aqui a veures si algu em podria aclarir els meus dubtes:

la cnt proposa que el treball de cures s'equipari al treball productiu. No entenc que es el que proposen amb aquesta mesura.

Si jo visc amb el meu colega i un sha de quedar a casa per cuidar de lhort els animals i les criatures, i laltre ha danar a buscarse la vida fora per a fer 4 duros per pagar lo que no ens podem autogestionar, en el futur aspirem a poder viure talment de forma autogestionada.

Com se suposa que hem de funcionar segons la cnt? El que surt a treballar hauria de pagar les hores del que es queda? i si ens quedem els dos a casa, qui se suposa que ens hauria de pagar les hores per equipararles al treball productiu?

Denuncien la violència de gènere com a eina de control patriarcal, i si, la violencia que pot exercir un home sobre una dona per a dominarla es una eina de control patriarcal, pero la ultima resolucio del tribunal suprem sobre la violencia de genere elimina la possibilitat de que un home es defensi de l'atac fisic duna dona. En principi els anarquistes creiem en la violencia com a eina, per la autodefensa almenys. Crec que a la cnt no se n'han adonat de la mena de control estatal que resulta d'aquestes lleis. Ho van sentenciar 10 magistrats de 14 en un cas duna parella que es van pegar mutuament en public (primer ella a ell, despres ell a ella, despres ella a ell, i van parar). A mes la parella ni es volien denunciar i els van posar un judici a cada un (un per violencia de genere i a ella per violencia domestica). amb sentencies de 6 mesos de preso per a ella i 1 any per a ell, i una ordre d'allunyament d'un any i mig als 2. Lo mes greu es que aquest cas no es un cas anecdotic sino que resulta que es la linea en que s'aplicara la llei de violencia de genere a partir d'ara. Tot aixo estaria be que ho denuncies la cnt per a demostrarnos que esta a favor de les persones i no de l'estat. A mes ara si ets parella us pot denunciar qualsevol, podria denunciar un vei que ha sentit crits, et poden muntar un judici amb el teu company encara que no vulguis, i segurament es plantara la policia a casa teva i s'endura l'endura a comissaria encara que els hi expliquis que estaveu follant, sort que on visc jo no tenim veines.

Tambe exigeixen la fi de la bretxa salarial, que arriba a més d'un 20%. Sembla que es copiin de la campanya electoral del pedro sanchez, ell deia que era un 30%. Tambe deia que era per fer la mateixa feina pero aixo resulta que era mentida, ho vaig estar mirant i aquest 20-30% de diferencia salarial es la mitjana de tot lo que guanyen totes les dones comparat amb la mitjana de tot lo que guanyen tots els homes. I un factor molt important es entre d'altres que hi ha mes dones que homes fent mitja jornada a la vegada que hi ha mes homes que dones fent hores extres. De fet m'hi veig reflectida amb aixo perque jo guanyo menys de cambrera que el meu company de soldador, i a mes a casa ja tenim molta feina, pertant ara per ara te mes sentit que surti ell. Al final no tenim problemes perque tot lo que guanyem quan sortim a treballar i tot lo que produim a casa ens ho gastem a casa. El que no entenc es el que preten que faci en el meu cas la cnt amb aixo d'eliminar la bretxa salarial. No voldran pas ell es quedi mes a casa i jo hagi de sortir mes a currar fins que estem aportant igual a casa? Tinc un altre dubte, segons la cnt hauria de cobrar igual un cambrer que un soldador o soldadora? perque si no jo hauria de fer el doble d'hores que ell per eliminar la bretxa salarial a casa meva.

Aquestes preguntes que faig agrairia a qualsevol que m'intentes respondreles, conec als de la cnt d'aqui del poble (no dire quin), i t'aseguro que cap d'ells en te resposta.

De totes les mesures sobre la relacio empresari-treballador, guarderies a les fabriques (quin horror) i la crisis de les pensions, entenc que sigui la rao de ser de la cnt i probablement la rao per la qual nosaltres no ens hi hem fet mai de la cnt, sempre hem cregut mes aviat en la autogestio, som moltes coses, pirates, artesans, tambe vivim del camp, estem en contra del treball assalariat i la nostra aspiracio es no haverne de dependre. Pertant no esperem cap mena de pensio de jubilacio per part de lestat sino que mes aviat haurem de montarnosho d'alguna manera mes fiable. A mes a mes no em sembla be que l'estat hipotequi els impostos que pagarem les persones per generacions en endabant, ja ho van fer per rescatar els bancs i alguns politics deien “rescatan a los bancos y no a las pensiones!“ i jo pensaba - vull que fracassi toooot!!!

Dona treballadora no et deixis enganyar, ja n'hi ha prou de negociaciar les engrunes entre amos i esclaves, trenca les cadenes, orgnitzemnos, okupem terres, formem tribus, destruim el capital!

Per lo demes a full amb la gent de rojava, salut i anarkia.
Re: Especial #8M a Lamosca.tv
09 mar 2019
https://www.facebook.con/watch/?v=1995279064111341
Re: Especial #8M a Lamosca.tv
09 mar 2019
Sr "fe en las ministras", ¿sabe si han cotizado como autónomas o como trabajadoras en las empresas públicas?

Déjese engañar por las polítics profesionales, hoy dicen ser "feministras" y mañana neoliberales. Algo semejante a usted, hoy dice ser anarquista o antisexista y mañana sale con discursos ultraconservadores de los políticos parlamentarios.

Al igual que ustedes, los señores de la manada de esta web, el líder del PP, el sr Casado, junto con sus "feministras", arremeten contra la izquierda para hacerse con la dirección del feminismo. Ellos y ellas se han decidido por el camino largo, ustedes, los señores de la manada, por el atajo.

Sr "Narcopagesa", le he dejado un mensaje en todos los otros lugares que usted ha ido dejando sus huevos de serpiente del fascismo. Aquí reproduzco de nuevo lo expresado:

Hola sr "Narkopagesa", la huelga de mujeres tiene un buzón para preguntas y sugerencias. Lo encontrará al fondo a mano izquierda, y para hacernos llegar todas esas preguntas retóricas, no tiene más que llenar el formulario de papel higiénico con ellas, introducirlas en el buzón "toilete", y tirar de la cadena.

Estoy segura que le responderán todas sus dudas en cuanto hagan la digestión.

Si lo que le preocupa son las decisiones de la cnt, y ciertamente tiene algún interés, puede usted acercarse a cualquiera de sus locales sindicales para que le respondan. Usted está "pidiendo peras al olmo", y el olmo de peras no entiende y no puede responderle en nombre del peral. Sé que usted sr "Anarcopagesa", está muy acostumbrado a hablar por los demás, pero este no es el lugar más adecuado para pedirnos explicaciones de lo que nos es ajeno.

Si ninguna de estas recomendaciones le satisface, puede probar a pasarse por un confesionario a "desahogarse". Seguro que después se sentirá usted más "anarquista".
Re: Especial #8M a Lamosca.tv
09 mar 2019
De que va aquesta Aliss, per que cony m'insulta? ja es permet aixo aqui?

Escolti senyoreta amargAliss si no sap respondre no pateixi ja trobare a algu que n'entengui de feminisme i m'ho sapiga explicar. No te res millor a fer que boicotejar als demes?
Re: Especial #8M a Lamosca.tv
10 mar 2019
El feminismo es una ideología falaz, burguesa y reaccionaria; al servicio del poder, el capital y el estado...
Re: Especial #8M a Lamosca.tv
10 mar 2019
No hay tal feminismo, sr "Antifeminista"
https://www.youtube.com/watch?v=0my1oddgK5g
Re: Especial #8M a Lamosca.tv
10 mar 2019
Sr "Narcopagesa", ¿y a usted que le sucede que va dejando su mismo comentario en todas partes, y sin que estos hilos sean los "confesionarios" de la cnt?

Si para usted informar donde pueden atender sus preguntas es insultarla, pues sí, le he insultado. Pero sigo recordándole que, si tiene algún interés en las respuestas a sus preguntas y no sólo lo hace por figurar en el libro misógino de los incordios, las respuestas las encontrará donde le he indicado. Todo lo demás, solo es "narcopagesa patriarcal"
Re: Especial #8M a Lamosca.tv
14 mar 2019
Mas frases leo de Goebbels mas claro me queda, quien es esa tal Aliss (A)
Re: Especial #8M a Lamosca.tv
16 mar 2019
Especial atención merece el vídeo ese cuando (en el minuto cuarentaycinco), esas jodidas infiltradas de la CUP se hacen pasar por "anarcofeministas", y sentencian que la purga ha comenzado; la Colau, contenta, la venganza ya se respira en el aire... SALUD Y ANARKIA y el feminismo estatista nos chupa un huevo... PABLO VASO: PRESENTE!! ((A))
Sindicat Terrassa