Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Una opinio sobre la intencio de buscar pactes de espais okupats i de part del movimen okupa vallcarca...
23 feb 2019
En primer lloc e de dir que la meva opinio es la de algú que em sento politica i emocionalment lligat a la okupacio " tradicional"o okupacio amb "k" com a forma de lluita no asimilada per el sistema, amb totes les seves mancances, una lluita de la que mi sento part, me la sento meva, pero no en el sentit de propietat, sino ben al contrari, un instrumen de lluita que crec enkara viu i útil que noves generacions poden utilitzar i utilitzen i puguin portar-lo mes enlla, per consolidar un moviment mes fort i siguin capaços de aconseguir i abançar on les generacions anteriors ens vam estancar.tinguin la opció de sentir-se'l seu i qui sap si transformar-lo i dur-lo molt mes enlla.
Per entendre el que está passan a vallcarca e llegit l'entrevista a heura negra col.lectiu de vallcarca que aposta per negociar els espais okupats per tal de aconseguir lloguers socials. Negocian tan amb ajuntament com amb nuñez i navarro. Justifiquen la seva posicióprioritzan els projectes que si realitzen i afirmen k la okupacio no es de ningú i que prefereixen trenka "dogmes antipactes de la okupacio am "k" o tradicional que segons ells no surten del guetto radicalitzat que ells pretenen trenka per tal de teixi reds am els veins dels barris, afirmen k lluiten amb els veins veines per combatre la gentrificacio del barri buscan acords am ajuntament i amb nuñez i navarro per ser efectius en la lluita contra l'especulacio i suposo k ja k son un col.lectiu llibertari, combatre el poder.

Argument deliran i molt tou, com es pot combatre especulació buscan acords amb el principal especulador del barri?? Com es pot combatre el poder i el sistema buscan acords amb l'ajuntament, que especula i que administra el poder i el sistema capitalista a la ciutat?? Esta en contra de pactar ocupació no es un dogma, es lógic e impepinable, res pots negociar amb estat si el k vols es destruir-lo i a mes es absurd i per mi indigne civilitzador i mai revolucionari, en el seu argumentari no encaixa amb okupacio pero no opten per dir, nosaltres ocupem per negociar i res volem saver del movimen okupa tradicional, que es obsolet i que desacresiten tatxan-lo de ravero i drogata. No no nomes no se'n aparten sino que insinuen ser els okupes que lluitaven a can vies o al banc, i u fan, perque son conscients que l'unik que els dona força per negociar es la força de okupacio k tan critiquen. Es el de sempre, els revolucionaris aconsegueixen petites o grans victories que els reformistes s' atribueixen, i aixi de pasada es queden amb la historia. Kuan tokava ells eren okupes a can vies o al cinema princesa aixo els acredita com a revolucionaris, kuan en realitat son ells els que dinamiten l'herencia revolucionaria d'aquell momen, i els errors de cada revolta del passat a crostas del entorn que s' aprofitaven del seu sacrifici revolucionari i voluntarios que tan mal a fet a un movimen que a elles els a suposat un sacrifici inmens que ells a pesa de nosaltres an tirat endavan i ningu els pot criticar de buscar pactes, donks qualsevol que hagi fet tan de sacrifici, tanta lluita sofrida, tant de esforç, tants anys i tan dolor que pobre del qui s' atreveixi a acusar-los de reformistes i de caradures covards que s' aprofiten de lluites col.lectives per negociar sordidez personals que els permetin segui transforman el mon i les ciutats en llocs mes xaxi lereles i a elles seguir estan en els llocs mes alts de la gerarquia social revolucionaria per ser algu sense fer mai res, i si an de liquidar formes de lluita per generacions futures, u fan perque ells pensen en millora la vida de les veines normals inola lluita de quatre antisistema "en el seu argot insurres" descerebrats que no van enllok.

Mai aconseguiran res negocian amb institucions mes que sortides personals i domesticadores.
VISCA OKUPACIO SALVATGE E INGOBERNABLE!! LA LLUITA ES COMPROMIS I ALGUN SACRIFICI PERO TAMBE PLAER INMENS E INKOMPARABLE!! VISCA EL PLAER INMENS DE DEFENSAR EL K ESTIMES!! DESTAPEM FARSANS CLASISTES I SOVERVIS! VISCA ANARKIA!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Una opinio sobre la intencio de buscar pactes de espais okupats i de part del movimen okupa vallcarca...
25 feb 2019

Aporto mas info https://heuranegra.net/lokupacio-com-a-eina-de-lluita/

Re: Una opinio sobre la intencio de buscar pactes de espais okupats i de part del movimen okupa vallcarca...
25 feb 2019
El mismo colectivo colgó su comunicado en Indymedia hace 1 año. Qué escándalo!

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/520146
Re: Una opinio sobre la intencio de buscar pactes de espais okupats i de part del movimen okupa vallcarca...
26 feb 2019
A veure tot de gent que ja no milita ( amb tot el seu dret) o que es dediquen a fer concerts i kafetes de speed i birra pels seus colegues (tmb amb tot el seu dret) es dediquen a criticar als pocs barris que mantenen una espurna de lluita com: 1 Assemblea de barri que atura obres de NYN i canvia un pla urbanístic, la unica que quda post 15m ; una assemblea llibertària, de les mes actives de l.estat amb gent jove que entra, assemblea feminista amb diversitat de persones implicades, un sindicat d'habitatge que ha ocupat varios edificis amb penya del rotllo i gent tirada i ha parat casi tots els desnonaments tant de rumanos,arabs com de qualsevol que ha demant ajuda... I ara la fusteria un espai conunitrari, ocupat si, que volem consolidar com a punt de trobada i accio dels diferents moviments del barri. Sense contar les diferents activitats que s.hi fan.... Pos no se perquè ens atacan així tota la vella guardia la veritat. L'estratègia política és diversa. No volem només existir, volem aspirar a una revolució i per molts de nosaltres la forma de fer "classica" no funcionava.
https://municipilliure.wordpress.com/2015/09/30/dibuixant-un-pla/
Bueno Jip ja ens veurem algun dia i en parlem.
Ara ja podeu treure.m els ulls. ;)
Re: Una opinio sobre la intencio de buscar pactes de espais okupats i de part del movimen okupa vallcarca...
26 feb 2019
Totalment d'acord amb el que ha exposat l'Iru. Kasablanka fa molts anys que va deixar de ser un Cso, és més, la gent que hi viu porten anys passant totalment de la realitat del poble i donant l'esquena a moltes iniciatives que hi han. No vingueu a donar lliçons quan en el vostre espai es permeten actituds autoritàries, masclistes i jerarquies "okupes". Fins els ovaris de la Vella guàrdia okupa.
Re: Una opinio sobre la intencio de buscar pactes de espais okupats i de part del movimen okupa vallcarca...
26 feb 2019
No ho deia per kasablanca en concret jo.
Re: Una opinio sobre la intencio de buscar pactes de espais okupats i de part del movimen okupa vallcarca...
26 feb 2019
No vull treure els ulls a ningú, es mes, en lo personal sento molt carinyo i respecte cap a tu, la meva opinio es en lo polític i no es veritat k jo estigui apartat de la lluita encara que crec k aixo no interesa a ningú, no acostumo a montar cafetes de cap mena. Krek k us esteu ekivokan i tindra cosequencies molt negatives per el conjun de les lluites llibertaries i de la okupacio. La lluita es confrontació. Salut i una abraçada
Re: Una opinio sobre la intencio de buscar pactes de espais okupats i de part del movimen okupa vallcarca...
26 feb 2019
Crec que veient les coses amb prespectiva ens n'adonem que els pactes no és algo exclusiu de Vallcarca, no?

Si ens baixem una mica els fums sobre el que es estratègic o no, ens adonem que una part del moviment ocupa i d'habitatge de Barcelona ha patit una devallada pel que fa a la desobediencia i s'està prioritzant conservar espais a través de diferentes vies legals i en mans del govern de la ciutat/jutjats, a mantenir una actitut confrontativa amb el capitalisme i l'especulació que sigui rupturista.

I dir que això és revolucionari és una provocació, i una falta de respecte. I segurament és més estrategia del Ajuntament o de la nova llei contra l'ocupació que dels moviments socials.

Estaria bé que hi hagués un punt d'humiltat i es deixes de estar tan a la defensiva i entendre d'on venen les crítiques. La Fusteria, Can Batlló, Ateneu 9Barris etc, son llocs amb moltes possibilitats, i on generar recursos alternatius al sistema actual, pero han decidit estar condicionats per les institucions (encara que s'autogestionin) i poden imposar un model social que faci perillar l'ocupació com ha passat a altres països. Així que millor no fer banderes de res.
Re: Una opinio sobre la intencio de buscar pactes de espais okupats i de part del movimen okupa vallcarca...
26 feb 2019
La Fusteria segueix sent, ara per ara, un espai okupat i autònom. Un altre tema és la voluntat de conservar-lo que han expressat els col·lectius que en formen part i dels quals Heura Negra n'és un. Ara, haver de llegir un text que empra l'insult, difama a partir de mentides (pactes amb Núñez? Pactes amb l'Ajuntament?) i que està escrit d'oïdes des d'un CSO a l'altra punta de la ciutat... En fi, com a passatemps i per fer-se unes risas està bé, però no pretengueu que ningú s'ho prengui seriosament.
Re: Una opinio sobre la intencio de buscar pactes de espais okupats i de part del movimen okupa vallcarca...
26 feb 2019
El moviment "ocupa" i per l'habitatge de Barcelona va okupar un bloc sencer (6 habitatges) de la gran especuladora MK Premium diumenge passat, a ple dia. Ara hi viuran famílies implicades al Grup d'Habitatge de Sants. Si considereu que això no és "revolucionari" i que sí que ho és l'individualisme neoliberal de moltes okupes de cresta, cotxe i vida pirata acomodada (gràcies a rendes familiars o al menudeig de drogues), potser és que hi ha problemes de perspectiva greus. Les sortides individuals mai han sigut ni seran revolucionàries, viure en una bombolla de 4 colegues, gràcies als excedents que genera el sistema i passar de tot no és rebel: és una actitud pròpia (i molt ben integrada) dins el capitalisme. A qualsevol altre món que fos mínimament més just, no seria ni tan sols possible.
Re: Una opinio sobre la intencio de buscar pactes de espais okupats i de part del movimen okupa vallcarca...
27 feb 2019
Pel de dalt: Per això em referia a "una part del moviment ocupa i d'habitatge de Barcelona". En canvi hi ha sectors com es va veure al la mani dels pisos rusc d'aquest diumenge que segueix apostant per l'ocupació i l'acció directa

Haver si aprenem a llegir bé i ha escupir menys verí contra les crestes.
Re: Una opinio sobre la intencio de buscar pactes de espais okupats i de part del movimen okupa vallcarca...
28 feb 2019
Vaig escriure opinio per obrir un debat que crec necesari respecte " pactes" si nomes e cotribuit a generar "marrulleig" i atacs personals donks demano disculpes si es genera un debat objectiu complert. Salur
Re: Una opinio sobre la intencio de buscar pactes de espais okupats i de part del movimen okupa vallcarca...
03 mar 2019
Pues informa't una mica abans de vomitar insults contra col·lectius que aposten per l'acció directa i que estan cada dia a peu de carrer, que això de debat no té res, xato.
Re: Una opinio sobre la intencio de buscar pactes de espais okupats i de part del movimen okupa vallcarca...
03 mar 2019
Hi ha clarament 2 sectors: els que fan feina i lluiten i els que ploren per un passat èpic de joventut perduda. Més enllà d'això, només barregeu històries. A veure qui us penseu què estava diumenge a Sants, si no el moviment de l'Habitatge que també està pactant lloguers socials quan cal. Lluita política sí, infantilisme teenager ja prou. La cresta es porta per dins.
Sindicat