Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: especulació i okupació
Cup Molina retratats per cup de molins, retratades per kasablanka ara callen com sino anes amb ells sense donar explicacions del comunicat.
15 feb 2019
Fins on arriva la hipocresía que encara ara en el seu bar, casal popular barrina et venen un entrepa que es diu kasablanka, els mateixos que deien estar en contra del desallotjament pero que l'ajuntament no i podia fer res, els mateixos que no van apareixer durant les vuit hores i mitja que va durar okupacio de oficina territori i sostenivilitat de molins de reí i que va acavar amb alcalde firman un document on accepta expropiar la finca sense demanar "libre de cargas" o sigui de okupes.

Voldran callar-ho perque els tretrata com mentiders i cobards pero també com a passificadors de la disidencia venen reformisme com revolucionari i domestican a la dissidencia obstinats en nega que am la lluita es com s' aconsegueixen les coses.

Kasablanka no som els mes purs, ni exemple de res, pero no permetrem que s' apoderin de les nostres lluites que maquillin la veritat que no es altra que an estat ells els que an volgut fotre ma a kasablanka i quedar-se l'espai i la seva historia i la resistencia i la solidaritat els han retratat i que ningu dels seus exigeixi que donguin explicacions es simplement fastigos. Som el lumpen, la xusma els pobres kasablanka sempre ingobernable .

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat