Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: antifeixisme : criminalització i repressió : sexualitats
antiserum 4 - festa queer diy 27 de gener (nit del dissabte)
11 gen 2019
IMG-20181225-WA0025.jpg
Abans zero? Van ser tres, algo fosc? pot ser que el techno, Antiserum 4? Sí, antiserum 4 torna, torna a manifestar-se en aquesta ciutat morta amb una clara empremta antiracista, antiautoritària i transfeminista. Apareix i desapareix qual TAZ a Karcelona, ​​en un polígon industrial perifériko amb la intenció d’oferir un espai de trobada festiu, de gaudir i plaer fluctuant. Un espai per ‘aquelles persones que van ser part d’altres antiserum, per’ aquelles persones que encara no però es moren de ganes, per a les velles, per a les jóvenas, per les noves, per les d’abans, per les de sempre i per les que miren amb recel aquesta proposta, TAMBÉ. Antiserum IV vol posar en pràctica la solidaritat radical amb companies que han estat embestidxs per la maquinària repressiva de l’estat, del racisme, de la propietat privada, de l’heteropatriarcat i del feixisme.

Amb companies migrades sense papers que no poden fer front a un bitllet amb camarades que creuen que lluitar per un espai alliberat de tots i totes i per a tots i totes, com va ser “La Otra Carboneria” no té preu, tot i que els poderosos s’ho posin. Amb companys que s’enfronten al feixisme cara a cara i per defensar-se d’ell els acusen de robatori amb violència, delicte d’odi i lesions. Amb aquestes, amb altres, ens agradaria solidaritzar-nos creant així un espai de ballaruga i gaudeixi col·lectiu. Amb un Line-up variat i complex en la seva combinació, perquè ningunx es quedi fora i puguem moure els bodies fins al migdia, NON STOP. CARIS. A més le nostra germane Helen Torres A.K.A La Zorra Zuprema, ens guiara en aquesta maravishosa matinada donant pas a les performances i després Djs i Vjs.

Et recordem que Antiserum IV serà un espai altament Transfeminista, les actituds de merda, fora i per perrxs ja estem nosaltres, els i ke van amb tu els i deixes a casa calentitxs i amb menjar!
Mira també:
https://antiserum4.noblogs.org

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa