Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[Sindicat de Barri] Guanyat el conflicte laboral de la gelateria Uluru Bodevici
05 gen 2019
Fa poc més de 2 setmanes fèiem públic l’inici d’una campanya de pressió i denúncia contra la gelateria Uluru Bodevici de la plaça John Lennon per aconseguir que pagués els deutes que tenia amb un extreballador.

Uns dies després, el propietari del negoci i l’extreballador arribaven a un acord en el qual l’empresari es comprometia a pagar 1.500 €, reconeixent així que les demandes fetes eren reals i legítimes.

Aquesta victòria se suma a la que vam aconseguir en el conflicte contra el Bar 134. Aquest tipus de conflictes van més enllà dels objectius materials concrets que demanen els treballadors que ens contacten. Gràcies a aquests tipus de victòries anem, poc a poc, aprenent com generar una força col·lectiva que pugui fer front a les desigualtats quotidianes que patim com a classe treballadora. Anem, conflicte a conflicte, esmolant l’eina del sindicat.

Som un sindicat petit, de curt recorregut, escassos recursos i pocs membres. Partint de les nostres limitacions, ens encoratja poder demostrar que aquestes victòries són possibles. Que la suma de victòries ens fa tenir més força, i que la força en permet encarar conflictes més grans i difícils.

Un cop més, volem agrair les persones que, no sent del Sindicat de Barri de Gràcia, s’han interessat i han donat un cop de mà en aquest conflicte. Especialment, volem mencionar La Precària per haver contactat oferint-se en col·laborar en allò que fes falta. La força de Sindicat de Barri sou vosaltres!

Sindicat de Barri de Gràcia

4 de gener del 2018

Mira també:
https://sindicatdebarri.wordpress.com/
https://twitter.con/SindicatGracia

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat