Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
鈥淟A CAIXA ACOMIADA A 15 TREBALLADORS鈥?
04 set 2003
EDICIONS 62, l'accionista majoritari del qual és LA CAIXA DE PENSIONS DE BARCELONA "LA CAIXA, vol acomiadar mitjançant un expedient de regulació d'ocupació a 15 treballadors de DISTRIBUCIONES DE ENLACE S.A., distribuïdora del grup Edicions 62.
Les raons , segons l'expedient preparat, són de caracter econòmic i de producció i afecten a 15 treballadors de la plantilla de DISTRIBUCIONES DE ENLACE S.A, 6 treballadors del centre de treball de Barcelona, 3 treballadors del centre de treball de Santa Coloma de Farnés (Girona), 4 treballadors del centre de treball de Madrid, 1 treballador del centre de treball de València, i un treballador del centre de treball d' Alacant.
   
Un cop més, les grans empreses y els seus accionistes majoritaris utilitzen un ERO (Expedient de regulació d'ocupació) per reduir costos amb càrrec als treballadors, de l'INEM i de la Seguretat Social.

Així és com "LA CAIXA" accionista majoritari aplica la seva darrera campanya publicitaria "vine i parlarem" acomiadant a 15 treballadors de DISTRIBUCIONES DE ENLACE.

PER LA RETIRADA DE L'EXPEDIENT DE REGULACIÓ D'OCUPACIÓ A DISTRIBUCIONES DE ENLACE S.A (EDICIONS 62)

NO MÉS EXPEDIENT DE REGULACIÓ D'OCUPACIÓ (ERO)

PER LA CREACIÓ D'OCUPACIÓ

CGT

Comentaris

Re: 鈥淟A CAIXA ACOMIADA A 15 TREBALLADORS鈥?
04 set 2003
Ja tenim dues raons més per sortir al carrer el proper 11 de setembre, aixó i el que ha passat a Edicions 62. Pels nostres drets com treballadors als Paisos Catalans i arreu del món. Cal solidaritzar-nos, per aixó, amb els companys acomiadats a Madrid.
Re: 鈥淟A CAIXA ACOMIADA A 15 TREBALLADORS鈥?
05 set 2003
No hace falta que sea el once de septiembre para salir a joder a estos cabrones, todos los días que podamos hay que salir a manifestarnos, contra el capital y su estado criminal.
Re: 鈥淟A CAIXA ACOMIADA A 15 TREBALLADORS鈥?
05 set 2003
Es clar, i l'11 de setembre també!!
Sindicat