Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: pobles i cultures vs poder i estats
Festa per la Llibertat; la diada de l'11 de setembre 2003 a Barcelona
04 set 2003
Acte unitari de l'11 de setembre a Barcelona,
amb parlaments i concerts.
(Cheb Balowsky, Kanjar'oc, Ja t'ho diré)
19:30, Arc de Triomf-Passeig Lluís Companys
http://www.11setembre.org
Aquí trobareu la presentació de l'acte unitari organitzat per la Comissió 11 de setembre.

Com en els darrers anys, al Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf).

10 del matí:
trobada d'entitats dels països catalans amb gegants, diables, jocs infantils... durant tot el matí, escriptors d'arreu dels Països Catalans signaran llibres i totes les entitats que ho vulguin podran presentar públicament el seu projecte en una carpa-auditori que s'instal·larà.

19.30 del vespre:
presentació, parlaments i actuacions de Cheb Balowsky, Kanjar'oc i Ja t'ho diré, amb la xaranga i animació de Bloc Quilombo

MANIFEST

11-S la festa per la llibertat

La Comissió 11 de Setembre vol donar un nou impuls a les celebracions de la Diada Nacional de Catalunya. Continuem reivindicant el dret a decidir lliurement el nostre propi futur i ho continuarem fent fins que ho aconseguim. Fins que siguem reconeguts com un poble lliure, amb veu pròpia en els organismes internacionals i amb capacitat per decidir en llibertat les nostres interdependències amb els altres pobles lliures, especialment els de la Unió Europea.

Aquesta reivindicació dels nostres drets la volem fer aplegant-nos al voltant del valor de la llibertat. Perquè el catalanisme ha estat sempre i serà una lluita per la llibertat. Una lluita d'afirmació de la nostra llibertat i, també, una actitud de solidaritat a favor de la llibertat dels altres pobles que pateixen opressions.

Una llibertat que volem per assolir els reptes que com a poble se'ns plantegen en aquest moment de la història.

> ser qui som
som una comunitat amb cultura, llengua, valors i formes de vida propis. L'Estat espanyol i bona part dels mitjans de comunicació ignoren aquest patrimoni i s'esforcen a desfer els tímids avenços aconseguits després d'anys de lluita i reivindicació. L'hostilitat de l'Estat arriba fins als terrenys polític i judicial. En els cas dels mitjans de comunicació, s'expressa a través de tòpics i falsedats sobre la nostra identitat i els seus elements bàsics. Enfront d'això, volem reafirmar la nostra voluntat de continuar ser qui som i de defensar la llibertat de desenvolupar la nostra cultura i la nostra identitat.

> conviure en la diversitat
som una comunitat diversa, formada per les aportacions de diverses cultures. Aquesta convivència ha creat una catalanitat entesa com a factor de cohesió social a partir d'un respecte profund pel pluralisme i la diferència. Denunciem les visions distorsionadores que volen reflectir una falsa catalanitat tancada en ella mateixa. L'objectiu d'aquesta distorsió és fer recelar els nous ciutadans de la capacitat d'acollida de la nostra cultura.

> participar en nom propi en la construcció d'un món nou
la catalanitat que defensem va més enllà dels trets culturals. Volem fer una aportació a la construcció d'un futur millor per al conjunt de la humanitat. Apostar per la catalanitat vol dir apostar per la justícia social, per una Catalunya i un món sense desigualtats. Vol dir apostar pels drets humans, per la pau, per la convivència entre pobles i per la sostenibilitat. Això és el que nosaltres com a poble volem dir al món i això és el que els vells estats-nació ni diuen ni encara menys fan.

> disposar dels nostres recursos
l'Estat espanyol espolia els recursos de Catalunya i compromet la seva capacitat futura de creació de riquesa. S'invoca una falsa solidaritat per legitimar una pràctica que correspon als vells colonialismes econòmics. Però sense llibertat no hi pot haver solidaritat. Volem exercir la nostra solidaritat sense tuteles per posar-la al servei d'un model de societat i d'humanitat més justos.

COMISSIÓ 11 de Setembre

informació per entitats i particulars: comissio ARROBA 11setembre.org
mitjans de comunicació: premsa ARROBA 11setembre.org

Comentaris

Re: Festa per la Llibertat; la diada de l'11 de setembre 2003 a Barcelona
04 set 2003
Fora reformistes!! la independència no l´aconseguirem amb concerts jipis i parlaments de "progressistes". Companys i companyes el dia 11 acudiu als actes de l´EI, a les 12:00 parlaments al Fossar i a les 13:30 a aquest mateix lloc mani a favor dels presos polítics. A la tarda dins de la mani unitària hi haura el bloc de l´Esquerra Independentista amb Maulets,Endavant,MDT i PSAN.

VISCA LA TERRA!
FORA REFORMISTES!
Pocs i mal avinguts
04 set 2003
Ja es va comprobar a la guerra civil que estar dividits és molt i molt productiu.
Pocs i mal avinguts
04 set 2003
no usaras el nom de l'Orwell en va

encara que d'acord amb el que dius, informa't: l'orwell va estar amb el pum i la unitat que volien aquests era la dels revolucionaris (els reformistes els varen ilegalitzar, empressonar i assassinar en alguns cassos)
Re: Festa per la Llibertat; la diada de l'11 de setembre 2003 a Barcelona
04 set 2003
cadascú que vagi on vulgui i que s´omplin els carrers i les places de tot Catalunya, d´actes i d´accion antiespanyolistes.
Visca l´11 de setembre!
Re: pocs i mal avinguts
10 set 2003
ep... que orwell va acabar al poum com podia haver acabat en un altre, k en akell ambientet van ser els primers kel van pillar i punt, pobre home.. deixeu-lo en pau va..
ep, visca catalunya! sentiu-la a dintre i crideu-ho, que és el que importa!!
Sindicato Sindicat