Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Breve i Somera historia del anarquismo
14 des 2018
14-12-18- 19h al Banc Expropiat. Presentació del llibre "Breve y somera historia del anarquismo", amb Fernando Barbero (autor), Ferran Aisa i José Icaria.
Desembre 14-12-18 Fernando Barbero.jpg
14-12-18- 19h al Banc Expropiat. Presentació del llibre "Breve y somera historia del anarquismo", amb Fernando Barbero (autor), Ferran Aisa i José Icaria.
Al barri de Gràcia fa temps que treballem per construir una xarxa d'entitats per difondre cultura alternativa a la dominant. Sabem que unificar esforços ens fa més fortes i ens permet arribar a més gent i aprofitar per establir vincles personals i coneixences. Aquest seria el segon acte conjunt que llancem durant el 2018 als locals del Banc Expropiat (l'anterior va ser la presentació d'un llibre de Dolors Marín), també amb la idea de donar-li suport davant de les amenaces de desallotjament. Hem col·laborat l'Ateneu Llibertari, el Banc Expropiat i les llibreries Taifa, Cap i Cua i La Canibal. Presentarem, amb el seu autor Fernando Barbero i juntament a Jose Icaria i Ferran AIsa, el llibre "Breve y somera historia del anarquismo".
Fernando Barbero és un company madrileny que ja va venir fa dos anys a presentar altres llibres seus ("De guerras y revoluciones", "Anarquistas vengadores" i l'antologia poètica "Palabras de Barricada") a l'Ateneu Llibertari de Gràcia, i ens va agradar molt. Potser és poc conegut a Barcelona , però la seva obra està molt reconeguda a tot l'estat. Músic, historiador, agitador cultural i militant llibertari ens apropa amb els seus llibres aspectes desconeguts de lluites i resistències.
Aprofitarem l'acte, que es repetirà l'endemà a la llibreria Rosa de Foc (c/ Joaquín Costa, 34), per fer tertúlia i comentar projectes entre els presents. T'hi esperem!!!
Esdeveniment a Facebook: https://www.facebook.con/events/769274290082601/
http://www.lamalatesta.net/product_info.php/products_id/60269?fbclid=IwA

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat