Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Kasablanka no cedeix al xantatge i anuncia:RESPONDREM LLUITANT
02 des 2018
Les cup de ajuntament de molins demana dialeg am kasablanka com a condicio per aturar el desallotjamen, kasablanka no sedeix al xantatge i respon anuncian mobilitzacions i fa una crida a la solidaritat rebel. Aquet es el komunikat de kasablanka per donar-los resposta.
Res a parlar res a negociar.

L'ajuntament de molins de la Cup, Pdecat i esquerra de molins vol desallotjar KASABLANKA, l'espai okupat mes antic del poble i dels primers arreu.

L'assamblea de okupes i la de kasablanka ens hem pisat en marxa per fer-hi front amb totes les nostres eines. M'entrestant el proces per desallotjar continúa.


Hem deixat clar des de el principi de les mobilitzacions que Kasablanka es ingobernable i que defensar-la per nosaltres es en primer lloc, defensar-la de qualsevol autoritat o partit politic. Que la okupacio reivindicada de kases segueix sent per Kasablanka un instrument de lluita amb una gran força i que les negociacions amb institucions nomes serveixen per debilitar-la.

L'ajuntament, no es mes que l'administració local de un sistema burges, miserable i criminal, que defensa els interesos dels rics, i la resignació d'`ocil dels explotats. Administreu la miseria d'un sistema miserable que nosaltres combatem.

Sota l'aparença i estética revolucionaria, excersiu encantats el paper de intermediaris pacificadors, domesticant la disidencia. Que ens voleu fer creure? Que es poden delegar els nostres problemes, els nostres somnis o lluites a uns Política a sou del sistema? Ni ho volem ni ho creiem! No farem el joc a cap partit politic i no entregarem kasablanka ni cap lluita a ningú.

Es que no compreneu que es kasablanka? No enteneu la paraula ingovernable? Es que espensen que som com ells, i diem una cosa i fem la contraria?? Es que no entenen que no els comprem la moto? Aquet es l'anticapitalisme de les Cup??
PERQUE DEFENSEN ELS HEREUS I DESALLOTGEN ELS DESHEREDATS??

Sabem que l'única manera deaturar el desallotjament es la lluita per aixo des de aquet manifest donem tret de sortida a les properes mobilitzacions per defensa kasablanka i no cedir al xantatge del ajuntament.


ARA JA ESTA TOT CLAR, NOSALTRES ENS REAFIRMEM AMB EL COMPROMIS INSUBORNABLE PER SEGUIR INGOVERNABLES.
ES PER AIXO QUE QUAN ARRIVIN LES PORRES I ELS Antidisturbis ENS TINDRAN DAVANT, FELIÇOS PER DEFENSAR EL QUE ESTIMEM, ARA JA SABEM QUI HI HAURA DARRERA.


ENS VEIEM ALS CARRERS.


kasablanka vol mostrar la seva solidaritat amb les detingudes mani okupa 1 de desembre bcn.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Kasablanka no cedeix al xantatge i anuncia:RESPONDREM LLUITANT
02 des 2018
Modificat: 05:03:14
1 agustin.jpg
1gabriel.jpg
20763_El-dirigente-y-exdiputado-de-CUP-David-Fernandez-i-abrazando-carinozamente-al-presiente-del-partido-corrupto-catalan-Artur-Mas.jpg
Las cups, quiere llevar los okupas a integrarse en el sistema por la vía institucional, participando como otras asociaciones de los concursos públicos para la obtención de subvenciones. Las Cups les anima a que participen en los concursos municipales, porque sus actividades son interesantes para los ciudadanos y naturalmente serán juzgadas con la misma objetividad que todas la que desde hace años otras agrupaciones realizan en colaboración con los ayuntamientos".
Re: Kasablanka no cedeix al xantatge i anuncia:RESPONDREM LLUITANT
02 des 2018

Salut i resistencia.Kasablanka ingovernable
Re: Kasablanka no cedeix al xantatge i anuncia:RESPONDREM LLUITANT
03 des 2018
Ooohhh sí, m'encanta la gent que es fidel al seu pensament, aquella que sempre està allà, a vegades imperceptibles, d'altres donant la nota entre somriures...
La independentada xerra, sempre ho fa, sobre projectes socials, i no veuen o no volen veure que hi ha persones què són el projecte en sí, perquè companyes, per mí vosaltres sou el projecte, la idea, i kasablanka l' espai que heu habilitat per a mantenir-la.
Allà hi seré, no ho dubteu, posant el cos on faci falta, perque el meu cor fa temps que es vostre.

Salut
Re: Kasablanka no cedeix al xantatge i anuncia:RESPONDREM LLUITANT
05 des 2018
Ens veiem als carrers arreu del món visca l'anarquia i que mori l'estat
Sindicat