Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[ManiOkupa] No hem estat amagades, hem estat conspirant! [Ca La Trava]
23 nov 2018
Ca La Trava ens unim a la convocatoria de la Manifestació per l'Okupació aquest dissabte 1 de Desembre a les 19h a Pl. Universitat

Com deia el post d'aquí Indymedia...

DIFUSIÓ I ACCIÓ
cartell Ara més que mai okupa tu tambe.jpg


🔥 𝗡𝗢 𝗛𝗘𝗠 𝗘𝗦𝗧𝗔𝗧 𝗔𝗠𝗔𝗚𝗔𝗗𝗘𝗦, 𝗛𝗘𝗠 𝗘𝗦𝗧𝗔𝗧 𝗖𝗢𝗡𝗦𝗣𝗜𝗥𝗔𝗡𝗧 🔥

El dia 1 de Desembre sortirem als carrers en defensa de l'Okupació.

Ja fa més d’un mes del desallotjament de Ca La Trava i han sigut moltes les mostres d’interès al voltant de la nostra activitat; el conflicte no ha mort, Ca La Trava no ha acabat!

El dia després del desallotjament vam convocar una segona manifestació, la policia va militaritzar el barri i vam haver de desconvocar, es creien que havien vençut però res més lluny de la realitat. No hem estat amagades, hem estat conspirant.

Sempre hem defensat que la nostra lluita no és només per la nostre llar i contra La Llave de Oro, és un conflicte col·lectiu contra els especuladors i la propietat privada, que precaritzen la nostra vida i ens expulsen dels nostres espais.

Davant l’embat de l’estat defensant la propietat privada, tenim clar que no ens podem arronsar i que cal una resposta ferma als carrers. No només és Ca La Trava, són desenes de cases i centres desallotjats, en data oberta o en perill de desallotjament. Per tot això, hem decidit unir-nos i sortir als carrers per omplir-los de lluita en defensa de l’Okupació.

Si com nosaltres et vas quedar amb ganes de més, de continuar lluitant, prepara’t per fer trontollar els carrers el dia 1 de desembre. No ens podem permetre recular, és el moment de passar a l’ofensiva; deixem de pagar els lloguers, okupem els pisos buits, sortim i plantem cara a l’especulació i la gentrificació.

ARA MÉS QUE MAI, OKUPA TU TAMBÉ!

Dissabte 1 de Desembre
19h Pl. Universitat

WhatsApp Image 2018-11-23 at 5.17.47 PM.jpeg

WhatsApp Image 2018-11-23 at 5.17.47 PM(2).jpeg

WhatsApp Image 2018-11-23 at 5.17.47 PM(1).jpeg

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [ManiOkupa] No hem estat amagades, hem estat conspirant! [Ca La Trava]
01 des 2018
Ada traidora: ha llegado tu hora! @:D
Colera camping CNT