Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Desconvocada la reunió del dia 6 al CC Pati Llimona
04 set 2003
[La reunió convocada pel Bloc d'Esquerra Catalana per aquest dissabte dia 6 de setembre, on havien sigut convocades diverses organitzacions independentistes, ecològiques i d'esquerra, per a tractar sobre la possibilitat de presentar-se unitariament en les properes eleccions autonòmiques, ha sigut desconvocada pels propis convocants. A continuació publiquem el comunicat que hem rebut del BEC]
Comunicat del Bloc d'Esquerra Catalana.

El Bloc d'Esquerra Catalana, després de les consultes mantingudes i manifestacions fetes per part de les organitzacions convocades per al dia 6 de setembre, valora que s'ha equivocat en la seva apreciació sobre les condicions per fer una candidatura unitària de l'esquerra a Catalunya en les properes eleccions autonòmiques.

Per la qual cosa desconvoca la reunió prevista per al dissabte dia 6 de setembre que s'havia de celebrar en el Centre Cívic Pati Llimona de Barcelona i en la que s'havia de tractar sobre les possibilitats per a presentar-se a les eleccions autonòmiques.

El Bloc d'Esquerra Catalana lamenta les interpretacions equivocades que s'han fet a aquesta iniciativa que no pretenia una altra cosa que unir els sectors independentistes, els ecopacifistes i els de l'esquerra social catalana per fer avançar els plantejaments de l'esquerra i els nacionals a Catalunya.

El Bloc d'Esquerra Catalana espera que, si més no, aquest intent fallit haja servit per a que l'esquerra catalana es plantegi, en més temps, la presentació en les properes conteses electorals: les estatals i les europees.

Barcelona, 4 setembre 2003

Consell Polític del Bloc d'Esquerra Catalana

esquerracat ARROBA correu.vilaweb.com

-----------------------------------------
ANNA (Agència de Notícies Alternativa del País Valencià)
Notícies per a compartir i tendir ponts entre el nacionalisme d'alliberament i l'esquerra (tan la institucional com l'alternativa)
Per a suscribir-se:
agenciaanna-subscribe ARROBA yahoogroups.com
Sindicato Sindicat