Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Correu Vell 3 en Perill de Desallotjament
29 oct 2018
Comunicat de Ca La Trava davant l'amenaça de desallotjament del bloc okupat Correu Vell 3
Dql7lR6WoAAXCUZ.jpg:large.jpg


SI TOQUEN A UNA ENS TOQUEN A TOTES
EL DIA QUE DESALLOTGIN CORREU VELL 3 TOTES AL CARRER


Estem vivint una guerra, les immobiliàries i els especuladors assetgen els nostres barris, ens expulsen de casa nostra i ens sotmeten a feines de misèria per pagar-nos el sostre. Vam okupar Ca La Trava per ser una trinxera en aquesta guerra, però no som l'única. Vam prendre la decisió de resistir al desallotjament no només per nosaltres sinó per totes; per les cases que han desallotjat, les que estan en perill i les que en algun moment hauran de fer front a una amenaça de desallotjament. L'estat no és omnipotent, la manera de guanyar és generar una resistència constant als carrers, que cada desallotjament els hi costi el màxim possible. No ens cal conèixer a les veïnes de Correu Vell 3 ni haver estat en el seu espai per saber que compartim una realitat, una lluita i que formem part de la mateixa resistència. Per això volem enviar-los tota la nostra força i solidaritat.

Correu Vell 3 és un bloc okupat per veïnes de tota mena: joves, famílies amb menors i gent gran. Fa dues setmanes que viuen amenaçades amb un desallotjament de data oberta, però ja només els hi queden dos dies d'aquest malson. Dimecres 31 d'Octubre acaba el període de desallotjament obert, el fet d'haver arribat fins aquí ja és una victòria i queda demostrat que podem vèncer. Per això okupem, per això resistim i per això tornarem a alçar-nos i tornarem a okupar. Perquè sabem que un dia vencerem.

Les companyes de Correu Vell 3 ens convoquen, el mateix dia que les intentin desallotjar, a les 19h a la plaça dels Traginers, al barri Gòtic. Nosaltres hi serem sense cap dubte, fem una crida a omplir els carrers, a baixar des de tots els barris de Barcelona i plantar cara a la gentrificació i l'especulació.

CAP DESALLOTJAMENT SENSE RESPOSTA
SI TOQUEN A UNA ENS TOQUEN A TOTES


Adjuntem el comunicat de Resistim al Gòtic

1c3v.jpeg

2c3v.jpeg

3c3v.jpeg

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Correu Vell 3 en Perill de Desallotjament
29 oct 2018
Porque esperar que actuen ellos? Mejor sería que actuemos nosotrxs antes que ellos vienen a desalojar nuestros espacios. Siempre ha servido la acción directa con la sorpresa desde nuestro lado. Porque entonces no adelantarles con unos buenos disturbios en el corazón de su bestia?! Si les avisamos antes estarán preparados y la sorpresa viene de su parte. Es mi opinión personal,sin mas.
Re: Correu Vell 3 en Perill de Desallotjament
30 oct 2018
Estan desallotjant Correu Vell 3 ara mateix!
Sindicato Sindicat