Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Hem perdut Ca La Trava, hem perdut la Por
21 oct 2018
photo5938546513498189069.jpg
𝗛𝗘𝗠 𝗣𝗘𝗥𝗗𝗨𝗧 𝗖𝗔 𝗟𝗔 𝗧𝗥𝗔𝗩𝗔, 𝗛𝗘𝗠 𝗣𝗘𝗥𝗗𝗨𝗧 𝗟𝗔 𝗣𝗢𝗥

La ferotge colonització capitalista del barri és d'una emergència inqüestionable: cada cop som més les que ens veiem expulsades de casa nostra o sentenciades a interminables hores de feina per tal de tenir un sostre. En resposta a això, vam okupar al bell mig de Gràcia per ser una trava a aquest procès de gentrificació.

El passat dijous a les sis de la matinada ens va assaltar la Brimo per acabar amb dos anys d'okupació i activitat política. A causa de la resistència van haver-hi quatre denunciades, dues d'elles detingudes. La nostra resposta havia de ser clara i contundent, "Desalojos Son Disturbios".

Els disturbis tenen la força d'assenyalar i atacar els únics responsables de la violència que ens envolta. Pisos turístics, comerços i apartaments de luxe, bancs i immobiliàries són els responsables de la destrucció dels nostres barris. Totes tenim les eines per portar als carrers aquest missatge i el dijous ho vam aconseguir. Es van atacar tres pisos turístics, dues immobiliàries i una oficina bancaria. A més, també es va atacar l'antic Banc Expropiat i l'antic Kan Dimoni, emblemes de la Gràcia que estimem, que han sigut gentrificats i els han convertit en un Carrefour Bio i uns pisos de luxe.

El setge policial de la segona convocatòria demostra l'efectivitat i el poder dels nostres actes. La Brimo i les elits polítiques i econòmiques estaven espantades, no volien que tornéssim a mostrar la feblesa de les seves infraestructures davant la contundència dels nostres actes.

Han desallotjat Ca La Trava però nosaltres seguim aquí, en peu de guerra. Tornarem a okupar, tornarem a resistir i tornarem a manifestar-nos pels carrers de Gràcia. El conflicte de Ca La Trava no ha finalitzat, això només és el principi. Volen enderrocar l'edifici i construir pisos de luxe, però no ho permetrem. Convidem a tothom a donar continuïtat a la nostra lluita.

No podem oblidar ni deixar enrere ningú, en el transcurs d’aquests dies hi ha hagut tres companyes detingudes. La dolçor de la batalla s'acompanya del gust amarg de la repressió. Amb aquest comunicat volem enviar-vos tota la nostra solidaritat, estem aquí per cuidar-nos i fer-nos costat. Colze a colze som més fortes.

Ca La Trava mai serà pisos de luxe
CA LA TRAVA SEMPRE SERAN DISTURBIS

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa