Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
CaLaTravaSegonDia Manifestació 19:30h plaça Revolució
19 oct 2018
AVUI TORNEM A CASA! MANIFESTACIÓ PER CA LA TRAVA I CONTRA L'ESPECULACIÓ I LA GENTRIFICACIÓ A LES 19:30h A PLAÇA REVOLUCIÓ!
44361917_670161553383719_134978937938771968_o.jpg
Ens heu despertat d'hora a cops d'ariet, per deixar-nos sense casa. Ens heu detingut, denunciat, identificat, ens heu perseguit, insultat, ens heu volgut callades, controlades, tancades, coaccionades, i així, il·lusos de vosaltres, heu cregut poder frenar-nos.

Us heu equivocat si creieu que la repressió pot frenar la lluita contra l'especulació, en una ciutat ofegada per la misèria del neo-liberalisme. En un barri que se sap combatiu, que ja no vol acceptar més invasions policials de matinada, que ja no vol acceptar més pujades de preus de lloguers ni veure morir lentament la vida popular als seus carrers.

Hem tastat la vostra repressió, i té un gust amarg. Però la lluita és dolça, i la que hem declarat a l'especulació està més viva que mai. Proveu la nostra ràbia.

Okupació, resistència i acció directa!

#TORNEMACASA
#CALATRAVARESISTEIX

This work is in the public domain

Comentaris

Re: CaLaTravaSegonDia Manifestació 19:30h plaça Revolució
21 oct 2018
Y QUE COÑO HAY KE ESPERAR, PARA DESATAR NUESTRA RABIA?. EL PERMISO DE LA COLAU, ACASO?. VENGA PEÑA MENOS DISCURSO Y MAS ACCION DIRECTA! BESITOS DESDE EL SUR... GUERRA SIEMPRE AL ESTADO HASTA KE CAIGA SOLO LA INSURRECCION NOS HARA LIBRES EL CINE PRINCESA ES UN VHS, Y POCO MAS @:D
Re: CaLaTravaSegonDia Manifestació 19:30h plaça Revolució
21 oct 2018
Fe de erratas: donde dice 'y que coño'; debería decir 'y ke coño'... O 'koyo' o como mas os guste. Pero a sacudirse las pulgas y darle guerra al sistema vale?. Demasiado nazionanismo indepe x Gracia: que desgracia, no os parece?. Karton de vino tenia razon a ver si aprendemos la lección... (unx de la vieja guardia, de Kasa de la Muntanya, cuando NO ERA, una guarida de la izquierda autoritaria...)
Sindicat Terrassa