Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: antifeixisme
29 de setembre manifestació a la Plaça Sant Jaume
26 set 2018
El Sindicat policial JUSAPOL, PxC, Mossos por la Constitución i segurament alguna altra organització de caràcter feixista, sota la mentida de manifestar-se en favor de l'equiparació salarial dels cossos de seguretat de l'estat espanyol, convoca una manifestació a la Plaça Sant Jaume aquest 29 de setembre. La intenció, manifestar-se en favor de la repressió de l'estat espanyol l'1 d'octubre, o com ells anomenen "Operación Copernico" i autohomenatjar-se per la seva actuació.
ñsjkho489.PNG
Estem atentes a les convocatòries que hi ha, a la gent que ja acampa a la Plaça Sant Jaume des de fa dies i en el que pot esdevenir aquesta provocació.

A la gent obrera d'aquest país, i les seves organitzacions, al i les ferides més de 1000 que van provocar l'any passat aquests feixistes, als familiars i amics de les ferides,a tothom,... no els podem permetre passejar-se pels nostres carrers gratis i menys en aquest to. Si ha de plorar algú, el 29 seran els vostres familiars, no els nostres. Aquesta vegada, ens autodefensarem a consciència.

A les organitzacions obreres, sindicats, partits polítics, assemblees antifeixistes, llibertaries, tothom, sabeu que ja triguem a parar de cop aquests actes que s'emmarquen en l'augment del feixisme. Cal que sapiguen que segons la seva propaganda al voltant de 500 vindran només de la província de Málaga.

Al govern, estat, policia, advertir que el que passi serà culpa vostra per no parar aquesta provocació d'aquesta minoria de caràcter feixista i intolerant. Què és impossible no veure el que es produirà. I que ho haurien de parar.

Recordar-lis les seves lleis, ..."Si la autoridad gubernativa considerase que existen razones fundadas de que puedan producirse alteraciones de orden público, con peligro para personas o bienes, podrá prohibir la reunión o manifestación o, en su caso, proponer la modificación de la fecha, lugar, duración o itinerario. La resolución deberá adoptarse en forma motivada y notificarse en el plazo máximo de setenta y dos horas desde la comunicación prevista en el artículo octavo de la Ley Orgánica 9/1983, de 15 de julio, reguladora del derecho de reunión, de acuerdo con los requisitos establecidos en la Ley 39/2015, de 1 de octubre, del Procedimiento Administrativo Común de las Administraciones Públicas....".

Si no pareu aquest autohomenatge en comptes de 1000 ferits potser seran més, ho sabeu i ho permeteu. De juliol o abans sabeu de la convocatòria.

No podem permetre aquesta provocació, per dignitat, parem-los per tots els medis al nostre abast. Estiguem alerta de les convocatòries i organitzem-nos per parar aquest acte de celebració de la vulneració als drets humans que es van produir ara quasi fa un any.

Si algú ha de plorar, que aquesta vegada, siguin els seus.

Unitat i lluita contra el feixisme.
Mira també:
https://twitter.con/arran_jovent?lang=ca
https://1octubre2018.cat/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat