Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
La truja Valdecasas Ministra!
03 set 2003
La descendent de la coneguda nissaga feixista Valdecasas, nomenada ministra d'Administracions públiques.
Aznar premia els serveis de la Julita, reprimint immirants, independentistes, okupes i protestaires en general amb un ministeri.

A més dóna a Zaplana el càrrec de portaveu del govern.

Això cada vegada és més increïble!

ENS VOLEN FORÃAR A L'EXILI POLÃ?TIC I HIGIÃNIC D'AQUEST PAÃ?S DE FEIXISTES SONATS

Comentaris

Re: La truja Valdecasas Ministra!
03 set 2003
no és increible. La dreta dura neoliberal és, a més d'hereva del feixisme per genealogia, terriblement conseqüent. Qui fa bé la seva feina (i la Julia l'ha fet perquè la seva feina és acabar amb qualsevol que intenti canviar res del que ells han planificat), tindrà un premi. I ella ha estat premiada. Som nosaltres que els hauríem de fer sentir el nostre vòmit. Ells són terriblement conseqüents.
Re: La truja Valdecasas Ministra!
03 set 2003
jo ho veig com un agraïment al serveis prestats, sent conscient que al principat el seu cap perillava (i d'aquí sentén la "prudència" durant les manis contra la guerra)
a la vegada, el que fan és buidar de continguts, o més ben dit, rebaixar i ridiculitzar el ministeri d'Adm Públiques (que tampoc ens aportarà res)
Aquesta dona es va fer "famosa" després de lo de l'UAB per dir en públic que ella era metge i que no li parlessin de actuacions policials, que d'això no en sabia (un delegat del govern, càrrec nomenat a dit pel president del govern, és entre altres coses la màxima autoritat de les forces policials al territori)
jo crec que més que conseqüents -que ho són- el problema és que no dissimulen perquè no els cal, ja no fan giros al centre, ara són els garants de la unitat de la pàtria i tenen carta blanca.
I ERC proposant ministres i CiU baixant-se els pantalons...
Re: La truja Valdecasas Ministra!
03 set 2003
La part 'positiva' és que ja no la tenim a Barcelona. Se sap qui la susbsituirà? (i que suposo que no millorarà massa el que ha fet, però pitjor.... difícil).
I també que el Pique marxa, però això ja se sabia. Alga referència sobre el Juan Costa aquest?
Re: La truja Valdecasas Ministra!
03 set 2003
Dons ni idea qui la substituirà però està clar que s´ha guanyat el càrrec de ministra a pols, a pols de porra i repressió contra els moviments socials. Així que, el o la que la substitueixi, suposo, tindrà una línia continuista o encara més dura. Fora la delegació del govern i els seus gossos policials i que se´n vagin,A LA MERDA,amb les seves porres, furgones i gasos lacrímogens.

Salut!
Sindicat