Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[28/9] Llançament de coets en memòria del company Vaso i en defensa de l'okupació
19 set 2018
Divendres 28/9 llançarem coets des de tots els espais que el Vaso ens va ajudar a okupar i des de tots aquells indrets des d'on defensem l'okupació com a eina de lluita i supervivència! #SempreObrintPortes
c7e325c5-67fe-4cb3-a587-209ed39ce147.png
Acció dins de l'Homenatge al nostre company Pablo Vaso (28, 29 i 30 de septembre a La Cinètika)

..

Acción de homenaje al Vaso y en defensa de la okupación

El próximo 28 de septiembre convocamos una acción simbólica en memoria de nuestro compañero Pablo, que siempre luchó intensamente por defender la okupación. Desde su aprendizaje autodidacta del arte de la cerrajería hasta su participación activa en la creación del Sindicato de Vivienda de Sant Andreu, Vaso ayudó a docenas de personas, cercanas o desconocidas, a tener acceso a una necesidad tan básica como tener un techo. Es por esto que queremos visibilizar tanto las muchas casas que abrió personalmente como la cantidad de edificios, personas y colectivos que seguimos peleando por mantener la okupación como una herramienta de lucha y también de supervivencia, en esta ciudad asaltada por la especulación y la gentrificación.

Muchas recordamos a Pablo "siempre abriendo puertas". Todavía asoman pintadas en las calles proclamando "Okupar hasta morir".

El viernes 28 de septiembre a las 24:00 iluminaremos la noche lanzando fuegos y cohetes desde todos aquellos lugares por cuyas cerraduras pasaron las manos de Pablo y también desde todas aquellas casas y espacios que quieran mostrar su apoyo a la lucha y la defensa de la okupación.

¡Sigamos defendiendo la okupación y unas vidas que merezcan ser vividas!
¡No nos echarán de nuestros barrios

..

El pròxim divendres 28 de setembre convoquem una acció simbòlica en memòria del nostre company Pablo, que sempre va lluitar intensament per defensar l'okupació. Des del seu aprenentatge autodidacta de l'art de la serralleria fins a la seva participació activa a la creació del Sindicat d'Habitatge de Sant Andreu, en Vaso va ajudar dotzenes de persones, properes o desconegudes, a tenir accés a una necessitat tan bàsica com tenir un sostre. És per tot això que volem visibilitzar tant les moltes cases que va obrir personalment com la quantitat d'edificis, persones i col·lectius que seguim combatent per mantenir l'okupació com una eina de lluita i també de supervivència, en aquesta ciutat assaltada per l'especulació i la gentrificació.

Moltes recordem en Pablo "sempre obrint portes". Encara es veuen pintades als carrers proclamant "Okupar hasta morir".

Divendres 28 de setembre a les 24.00 h il·luminarem la nit llançant focs i coets des de tots aquells llocs que va obrir en Pablo i també des de totes aquelles cases i espais que vulguin mostrar el seu suport a la lluita i la defensa de l'okupació d'edificis.

Seguim defensant l'okupació i unes vides que mereixin ser viscudes!
No ens faran fora dels nostres barris!
Mira també:
https://lacinetika.wordpress.com/2018/09/18/28-29-i-30-9-jornades-dhomenatge-al-nostre-company-pablo-vaso/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat