Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Què difícil serà no trobar-te (Vaso)
17 set 2018

No ens surten les paraules, però no volem deixar-nos endur pel silenci que queda després d’una absència palpable com la teva.

Sabem que ningú és indispensable però hi ha pèrdues irreemplaçables, persones estimades que deixen buits difícils d’omplir. Hi ha companyes, amigues, que les trobem sempre a la rereguarda amb l’espatlla a punt per recolzar-nos. Però aleshores, un dia ens girem, les busquem, però no les trobem, i el desconsol és enorme. Perquè sabem que has marxat, només per tornar a nosaltres en forma de record.

Pensem en tu i pensem en tot allò que compartíem amb tu, en les xarxes que tu teixies amb nosaltres i en les tantes lluites on ens topàvem amb el teu somriure carregat de complicitat.

Sabem que la millor manera d’homenatjar-te i fer-te present és no abandonar aquestes lluites i seguir teixint, acuradament, amb el fil i l’agulla, aquestes valuoses xarxes. Amb elles construïm ponts que estenen el contagi rebel i ens donem dolços suports, on intentem treure el millor de nosaltres.


Hem plorat el teu comiat mentre suàvem una xafogor insuportable. Sabem que serà impossible oblidar-te, però volem superar els entrebancs emocionals, disposades a desafiar el dol perquè no ens esborri cap més somriure. Volem mirar endavant juntes, continuar avançant juntes, malgrat les imperfeccions que som conscients que tenim, i les mil i una lliçons pendents que ens queden per aprendre.


Alcem barricades de suport, siguem aixopluc per abatre l’aïllament. Siguem revolucionàries a l’atrevir-nos a parlar dels nostres temors. Recollim els bocins dels nostres cors per continuar bategant intensament. Plantem cara a la tristor infinita, agafant de la mà el teu entusiasme encoratjador.Ens resistim a acomiadar-te Vaso, amic, company.

Què difícil serà no trobar-te.Ateneu La Zitzània del Clot- Camp de l'Arp
Mira també:
https://twitter.con/ateneuzitzania
https://www.facebook.con/AteneuLaZitzania/

This work is in the public domain
Colera camping CNT