Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : globalització neoliberal : ecologia : sanitat : amèrica llatina
Bicicletada-Cercavila per dir Prou a l'OMC
03 set 2003
L'OMC es reuneix la setmana vinent a Cancun. Arreu del món es preparen mobilitzacions en contra d'aquest agent clau de la globalització capitalista. Barcelona no és una excepció. Vine a la bicicletada-cercavila contra l'OMC el dia 13-Set.
La Cercavila-Bicicletada s'iniciarà, el dissabte dia 13, un dia abans que finalitzi la reunió de l'OMC a Cancun, a les 18 h a la confluència de Pg. de Gràcia amb l'Av. Diagonal, davant de la Seu de la Unió Europea i finalitzarà a l'Av. Portal de l'Àngel.

Al llarg del recorregut ens detindrem en diferents punts simbòlics per denunciar, a través d'accions pacífiques, diferents conseqüències de les polítiques de l'OMC.

La UE: El nostre estimat comissari Pascal Lamy negociarà en el nostre nom a Cancún, i ara mateix ho està fent a Montréal, seguint les pautes del més pur neoliberalisme, pels altres, pels serveis socials etc, però mantenint la defensa del proteccionisme i el dumping pels nostres preuats productes agrícoles.

La CHICAGO UNIVERSITY: Hi ha alguna cosa més fastigosa que un "Chicago boy"?, Això pel que fa a la realitat, i el símbol de l'apropiació de l'educació pública pels lobbies internacionals.

RENFE: Algú/alguna recorda "La Cuadrilla" de Ken Loach? Doncs tot és clavat, tot coincideix, la privatització és a les portes. El plan és:
- infraestructura vies i estacions -- propietat estatal
- serveis i manteniment -- propietat privada
El descontrol de subfilials de filials és tal que no es poden comptabilitzar els accidents de treball.

Departament Agricultura i Pesca: Estem totes i tots d'acord, oi que si? Fora la OMC de l'agricultura! I a més a més està la PAC
PAC, pa'quien? PAC, pa' que?

La TELEFÒNICA: La nostra estimada i autòctona transnacional, ara demana indemnizatcions a Argentina!!!

I finalment, el fi de festa enfront del McDonald del Portal de l'Àngel. Hi haurà Pa amb tomàquet i el que aconseguim per acompanyar.

Convidem a tothom a que es sumin a aquesta cercavila-bicicletada amb les seves bicicletes, patins, patinets o a peu o fent el pi (hi ha qui vindrà amb els tractors ...). Volem que aquesta mobilització tingui un caràcter fortament reivindicatiu i festiu. Volem, a través de la reivindicació i la festa, sobre rodes, dir PROU A L'OMC!!!!!!
Mira també:
http://www.pangea.org/prou_omc

Comentaris

nos vemos alli
03 set 2003
he puesto vuestra convocatoria en el calendario de imc-barcelona. asi sale en la columna de la izquierda el dia que es la bicicletada. creo que cuando volvais a convocar algo, vale la pena que también lo pongáis allí.

a ver de donde saco tiempo para arreglar el pinchazo que tengo. ¿alguien sabe cuando está abierto el taller de bicicletas del forat de la vergonya? es que no tengo herramientas para lo del pinchazo y voy muy justo de tiempo para ir pasando hasta que los encuentre. gracias!
Re: Bicicletada-Cercavila per dir Prou a l'OMC
11 set 2003
Gràcies als companys organitzadors!
Com a suggerència: Moltes vegades veiem grups que reivindiquen, però uns per mandra, altres per desinterès del que passa fòra del seu "cosset", no ens enterem de què va aquella protesta.
Demano als organitzadors, que amb un esforç més, facin octavetes on s'expliqui el perquè de tot plegat. Encara que algú s'emprenyi, fèu en un parell d'idiomes. El qui ho llegeixi, gairebé que s'hi afegirà, si més no "moralment".
Dissabte ens trobarem. Gràcies, organitzadors.
Sindicato Sindicat