Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Accions per a Avui
10:00

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
Jo?... cristianòfob!!
06 jul 2018
Soc profundament cristianòfob, o millor dit catolicòfob, perquè la organització dominadora catòlica és la que a intentat (i a voltes a aconseguit) esguerrar-nos la vida, la meva i la dels meus familiars, els meus amics, el meus veïns…
L’església catòlica (i no parlem de tots els seus crims abans del 36 i a tota la postguerra, sinó del més recent, del que jo he viscut...) ha contribuït substancialment a la dissort i a la misèria sexual, misèria de relacions, misèria social... en la que vivim i viurem.
-Aquesta institució va obligar a batejar-me. Durant tota la escolaritat em va adoctrinar, desprès ha fet el possible per continuar mantenint l’adoctrinament i hores d’ara manté la seva capacitat intacte a molts lloc i una mica disminuïda a d’altres, però la manté.
-Els capellans (i l’església) ens van (i encara ho fan) culpabilitzar per els nostres desitjos sexuals, per les nostres opcions i les nostres necessitats. Arribant, quan van poder, a criminalitzar-les, amb resultat de presó, psiquiàtric, lobotomia... i mort o desaparició extrajudicial.
-Hores d’ara mantenen blanquejades i relativament suavitzades (fan pink wassing horrible paraula) les mateixes culpabilitzacions a Europa i, allà on poden, s’oposen feroçment a les “normalitzacions” del sistema (normalitzacions que estan dins del sistema), com els matrimonis entre persones del mateix “sexe-judicial-civil” i a la possibilitat que aquestes parelles puguin adoptar criatures.
-L’actuació de l’església catòlica respecte a persones fora de la norma sex/genèrica ha estat de persecució, fins que l’entorn no els ha obligat a dissimular “farisaicament”.
-S’han oposat des de sempre al mínim de drets per les dones, sobretot el dret lligats a la lliure generació. S’han oposat també al us, a la informació de tots els anticonceptius.
-La seva obsessió contra l’anticoncepció els ha portat a desenvolupar potents campanyes contra la prevenció de la SIDA (campanya contra l’ús del condó) que segur que han generat contagis, malaltia i mort.
-Que també s’han oposat a tota iniciativa, fins i tot les mes moderades, d’igualació laboral, social, afectiva de les dones.
-Pretenen obligar a les dones a tirar endavant embarassos no desitjats, especialment als països explotats (el que en diuen tercer mon, com si hagués més d’un) que és on es senten més forts.
-L’església catòlica a combatut amb totes les seves forces les “amenaces” sobre el seu monopoli de la família, s’ha oposat el matrimoni civil, a les unions de fet i al divorci, malgrat que totes aquestes figures certifiquen la intervenció de l’estat, de l’església o de la societat sobre les relacions humanes impedint que siguin lliures.
-Que l’església, fora del marc europeu/occidental, manté la major part d’aquestes posicions dominadores que, hipòcritament, abandona on donen mala premsa (Europa i occident). Matxuquen a l’Africa, bona part d’Àsia, Amèrica del Sud... i allà on, dins del mon capitalista hegemònic, tenen força suficient per imposar-se.
-Lidera una vigorosa oposició contra drets individuals lligats a la fi de la vida, s’oposen a l’ajut a morir dignament, a les sedacions terminals i son els abanderats de l’acarnissament “terapèutic”.
-L’església catòlica és un cova sinistra d’opressió social, de col·laboració amb el capitalisme i amb el patriarcat, d’abusos sexual i físics, d’espoli econòmic...
I moltes coses més!!.
-I moltes coses més...

Soc catolicòfob!!

Accepto que cadascun tingui els misticismes, les transcendències, les creences i les “supersticions” que desitgi, però les estructures de dominació, ja siguin esglésies centralitzades (com la catòlica) o no tan centralitzades, son repugnants i nocivitat pura.
Son instrument de dissort, de dolor, de destrucció, de mort, d’anihilació de les persones, son institucions a combatre i a destruir, mentre existeixin no existirà la llibertat plena.
Darrerament sembla estar de moda aliar-se (al menys a nivell de discurs) amb els capellans de les religions “nouvingudes”. Cosa que és aliar-se amb els opressors d’aquests “nouvinguts”, com si les cultures es reduïssin a la religió, com si no existís la seva música, cuina, llengua, literatura, i perquè no, una tradició seva d’anticlericalisme... Tot plegat paternalisme i supremacisme cultural occidental que prefereix que els llops religiosos guardin la ramada.
PER AIXO MATEIX A MÉS DE SER CRISTIANÒFOB I CATOLICÒFOB, SOC TAMBÉ ISLAMÒFOB, IDUISTMÒFOB...etc... I FÒBIC DE TOTES LES INSTITUCIONS RELIGIOSES.
PAU ALS HOMES GUERRA A LES INSTITUCIONS.
Mira també:
http://www.negreverd.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jo?... judeofob!!
06 jul 2018
Un debat/reflexió molt interessant i adient, 'negreverd'.
Però fent totes les trapaçaries que hagi fet el cristianisme, es queda curt a la vora de religions tant llefiscoses com el Islam ('islam' vol dir 'submissió') països ón encara avui les autoritats religioses executen sádicament als homosexuals, es lapiden dones pressumptament infidels a la via publica, es practiquen mutilacions i ón els sacerdots/jutjes condemnen a mort noies violades 'per no haver-se resistit prou als seus violadors'. L'islam es una religió ferotje i barruera que transmet les 'iluminacions' d'un esquizofrenic psicòpata (Mahoma = boig, gigolò, genocida, lladre, polìgam, abusador, pedòfil) que va fer de la seva vida () ... un 'role model' per 1000 milió de musulmans.
Enfront d'ells hi ha els jueus, una religió que declara als seus 'el poble elegit' i que els hi ensenya 'a dominar a la resta del mòn' fent servir tots el metodes que calgui per aconseguir-ho. Altres pobles (cananeus, filisteus, palestins, etc.) han pagat aquesta 'promesa divina' amb el seu extermini. Son els qui dominen el món (aliats amb les oligarquies anglo-americanes i plutocrates), controlen les finances, la banca, l'espectacle, les TI, els mass media i els organismes internacionals.
Potser per aixo a tothom li fa por declarar-se judeòfob: les represalies son massa dures per arriscarse-hi.
Amb els cristians, no problem. Sobretot ara que tenen al vaticà aquest troç de... pà, que denuncia als neoliberals, els fondamentalistes, els corruptes, els militarismes, els racistes, la intolerancia, etc
Re: Jo?... cristianòfob!!
07 jul 2018
"Si todavía te surgen dudas, me las comunicarás, yo te tranquilizaré: siendo tan firme como yo, pronto me imitarás, y como yo, nunca volverás a pronunciar el nombre de ese infame Dios más
que para blasfemarlo y odiarlo. Confieso que la idea de tal quimera es la única equivocación que no puedo perdonarle al hombre; lo justifico en todos sus extravíos, lo compadezco en todas sus debilidades, pero no puedo pasarle por alto el que haya erigido a semejante monstruo, no le perdono que se haya forjado él mismo las cadenas religiosas que tan violentamente le han subyugado, y que él mismo haya presentado el cuello bajo el
vergonzoso yugo que había preparado su estupidez. No acabaría nunca, Juliette, si tuviese
que entregarme a todo el horror que me inspira el execrable sistema de la existencia de un
Dios: mi sangre hierve ante su solo nombre; cuando lo oigo pronunciar, me parece ver alrededor de mí las sombras palpitantes de todos los desgraciados que esta abominable opinión ha destruido sobre la superficie del globo; me invocan, me conjuran a que utilice todas las fuerzas o el talento que haya podido recibir, para extirpar del alma de mis semejantes la idea del repugnante fantasma que les hizo perecer sobre la tierra."

-Mme. Delbène (DAF Sade, "Juliette" 1797)
Re: Jo?... cristianòfob!!
08 jul 2018
A mi em costa establir graduacions entre maldats, és més malvat l'islam que el cristianisme, sembla que es preten dir que el cristianisme te alguna cosa a veure amb la consecució de llibertats mínimes, quan en realitat s'ha oposat, sobint vessant sang, a totes. Potser cladrà parlar amb el homosexuals de Russia, de polonia, de molts països americans... tots ells profondament cristians, caldrà veure quin és el paper del cristianisme a la guerra de la Republica Centreafricana...
També pot ser interessant veure com el budisme, una religió que els new age i els hipioides veuen com "alliberadora", particpa en repressions salvatges de minories musulmanes a Miammar i a Tailàndia... el fet és que no hi ha institucions religioses bones, totes son instruments de dominació a partir d'una idea fantasma (com segons libertinx deia Sade).
La vida sexual i la estabilitat mental de Mohamed no em sembla de cap interés, a part de que al mesies cristià s'el podria també se'l pot atribuir (amb les mateixes proves que Mohamed,osia cap ni una), no se... putero, pederasta (deixeu que els nens s'acostin a mi...), embaucador, usuari de psicoactius...
Lligar les actuacions de l'estat d'israel amb el tracte fa milenis als cananeus sembla tret del "protocol dels sabis de sion"...
Ejem vas unamica esbiaixat.
Re: Jo?... cristianòfob!!
09 jul 2018
Esbiaixat potser, però els fets són cruels i evidents. Aneu a fer una diada LGTBIQA multitudinaria a Marraquesh, Riad o Jerusalem.
Aneu a plantejar la 'Llei integral de violencia de genere' als països musulmans.
Aneu a proposar l'avortament llibre i gratuït al Congres israelià.
Els monoteismes són (i de lluny) a l'origen de les pitjors massacres i genocidis viscuts per la humanitat. Pero fins i tot a dins del horror, hi han gradacions.
Un cristianisme en plena decadencia encara pot fer molt mal. Pero mol menys que un Islam que fa servir l'explosió demográfica com a arma letal a nivell mundial (fent servir les dones i els nens com escuts humans i peçes d'artilleria)... i molt menys que l'insidiosa estrategia dels 'dos galls grans i el gall petit' que fan servir el jueus des de fa secles per esser els amos del món (i que funciona, perque ja ho son).
Es parla molt de l'holocaust (llibres, series, pelis, etc) per justificar massacres de palestins pero... podries dir-me quans membres de la familia Rothschild van morir a les guerres mondials que els Rothschild varen planificar, finançar i engegar?
t'ho dic jo : cap ni un.
Re: Jo?... cristianòfob!!
09 jul 2018
Es muy curioso ver como algunas personas intentan demostrar la bondad de la Iglesia por sus discursos populistas.

O seaa, que de todos los discursos de autoridades católicas, elegimos el más progre, y de todos los discursos de autoridades islámicas, elegimos el más medieval.

Es una buena manera de vender la moto de una organización terrorista, llamada Iglesia Católica, y afincada por orden de Benito Mussolini.
Re: Jo?... cristianòfob!!
09 jul 2018
¿Qué moto?
Lo unico que queda claro en este articulo es que si venimos de la tradición judeo cristiana, del imperio romano, de los filosofos griegos, etc... pues hay que asumirlo. Poner todos los males de la humanidad en la cuenta del vaticano es -cuando menos- indigencia intelectual.
Quizas preferirias en el S. XXI dedicarte a comer carne humana, reducir las cabezas de tus enemigos, hacer sacrificios humanos ante las piramides, tener muchas esposas e hijos, aplicar el ojo por ojo, lapidar adulteras, degollar infieles, ahorcar a los gais y enviar a niñas -previamente secuestradas y esclavizadas sexualmente- con chalecos explosivos a combatir el Satán de Occidente.
Discursos como el tuyo, 'a', se descalifican solos y te califican a ti... muy mal.
Re: Jo?... cristianòfob!!
09 jul 2018
per mi. el primer abans d'entrar a discutir les institucions no cristianes es realitzar una crítica exhaustiva de la pròpia tradició cultural, com totes les tadicions plena de tòpics i de mentides...

L'islam pertany a la tradició judeocristiana del monoteisme.

La meva declaració de cristianofòbia es basa en la meva experiència personal i en les aportacions d'altres i de la història (vista des de el meu prisme). No se si m'he expresat prou be, per el fet de considerar-me cristianofòbic volia servir per comabatre un discurs interessadament partidista que podriem anomenar cristinofilia que fa d'un tret de dominació (les esglèsies cristianes) un signe de cultura pròpia. A Rùsia son majoritariament cristians (hortodoxs, els anomenats germans separats) podeu provar d'anar a celebrar una diada LGTBI... a Moscú a veure que pasa..
Queda una mica estripador pero...
La Mesquita que més ilumina és la que crema.
La Sinagiga que més ilumina és la que crema...
PERO SOBRETOT L'ESGLESIA QUE MÉS ILUMINA ES LA QUE CREMA

En setit "figurat" naturalment.
Re: Jo?... cristianòfob!!
10 jul 2018
Curios que en mig d'un article 'cristianofob' ara s'extengui el camp de batalla cap als altres monoteismes (Jueus + Musulmans) i s'els posi al mateix calaix quan han demostrar esser tant o potser mes violents que no pas el cristianisme (i el que encara poden fer, esgarrifa). Mentres que el cristianisme catòlic és un voltor desplumat que amb prou feina es manté amb les escurrialles. Els fonamentalismes ascendents i cada cop més perillosos per a l'humanitat son més aviat els altres: el wahabisme, els talibans, els evangelistes sectaris, les noves religions laiques 'new age' i les sectes tipus cienciologia.
El mal que hagi fet la religió católica té poc arreglo, encara que de tant en quan surtin des de el vaticà a demanar perdó que el Galileo 'tenia raó'. Molt més perill tenen les sectes com el Opus Dei, amb molt poder economic encara que minoritaries dins del catolicisme. I la nova religió, la que tots segueixen des de fa secles i que ningú gosa combatre i molts pocs denuncíen: la religió del deu $$$.
Curios que els admins de l'IMC BCN hagin tret les capçeleres dels comentaris quan algú s'atreveix a declarar-se 'juedòfob'...

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more

CNT Girona