Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
No a la massacre del poble Palestí! Repudiem a Trump i a l'estat genocida d'Israel!
16 mai 2018
L'exèrcit sionista d'Israel ha reprimit criminalment el que es coneix com la Gran Marxa del Retorn que és una manifestació pacífica del poble palestí, a la Franja de Gaza. El món repudia la massacre que ja porta més de 60 morts, entre ells nens, i més de 2 mil ferits. L'exèrcit d'Israel va disparar i va metrallar a milers de palestins desarmats.
Durant sis setmanes fins al Dia de la Nakba (catàstrofe en àrab), la data de l'ocupació israeliana en 1948, es va anant organitzant aquesta mobilització palestina. Una marxa pacífica que repudia la provocativa instal·lació de l'ambaixada ianqui a Jerusalem i que exigeix el dret al retorn de tots aquells refugiats que desitgin tornar a les seves llars.

El dimarts 15 en totes les ciutats de Cisjordània, a l'est de la Palestina ocupada i la Franja de Gaza s'està duent a terme una vaga general per denunciar el genocidi d'Israel avalat per Trump i els EUA A tot el món creix el repudi a aquesta nova acció criminal del sionisme avalada per l'imperialisme i Donald Trump. Fins i tot la Unió Europea s'ha hagut de pronunciar en contra d'aquesta massacre, encara que no hagin mogut un sol dit per evitar-la.

Des de la UIT-QI ens sumen al repudi internacional i fem una crida a realitzar accions unitàries de repudi a aquests crims d'estat sionista i racista d'Israel. Que els governs del món trenquin relacions amb Israel!

No a la massacre a Gaza!! Prou de repressió criminal al poble palestí! Llibertat a tots els presos palestins! No a l'estat d'Apartheid d'Israel! Solament amb un Estat únic, laic, democràtic i no racista en Palestina podrà haver-hi pau a la regió. Fora l'imperialisme de Palestina i tot Mig Orient!

Suport incondicional a la resistència del poble palestí!

Unitat Internacional dels Treballadors-Quarta Internacional (UIT-QI)

15 de maig de 2018

http://uit-ci.org/index.php/noticias-y-documentos/declaraciones/2039-201

This work is in the public domain

Comentaris

Re: No a la massacre del poble Palestí! Repudiem a Trump i a l'estat genocida d'Israel!
16 mai 2018
El terriblement brutal colonialisme sionista en contra dels pobles de Palestina, ens ha de recordar els altres possibles nivells de violència de tots els altres imperialismes i colonialismes, començant pel que tenim a sobre, el espano

Cada poble en lluita per la seva llibertat, és un pas endavant per a la superació de totes formes de domini entre nacions. Lluitant a Catalunya contr el feixisme de Madrid, avui PPsoeCC neo-feixisme, lluitem també en contra de la barbàrie sionista.
Re: No a la massacre del poble Palestí! Repudiem a Trump i a l'estat genocida d'Israel!
16 mai 2018
D'això que fa la Trini, se'n diu banalitzar el colonialisme d'Israel, intentant posar a la mateixa alçada la repressió dins els països de la UE (o Espanya).

És com quan el Quim Torrat diu que hi ha una crisi humanitària perquè uns polítics estan en presó preventiva.
Re: No a la massacre del poble Palestí! Repudiem a Trump i a l'estat genocida d'Israel!
17 mai 2018
Asi como lo que pretendes tu con tus comentarios se llama confundir intoxicar acosar provocar etc...el tipico tarbajo de los servicios del Estado
Re: No a la massacre del poble Palestí! Repudiem a Trump i a l'estat genocida d'Israel!
17 mai 2018
Que trist que en un tema com aquet uns intentin l'oportunisme amb el independentisme, sense que tingui absolutament res a veure Palestina amb Catalunya, i més quan Puigdemont ja ha deixat clar que apolla a Israel... I després un altre acusant a una persona que només ha dit la britat, de algo que està fent ell mateix o mateixa...
Tonteries apart, és molt desesperant veure com passen els anys i el poble Palestí segueix reprimit pels nazis sionistes, que ademés conten amb el suport de casi tots, si no tots, els països "civilitzats". Està clar que no tothom en Israel està d'acord amb el que i passa, pero tenim que boikotejar Israel a tot el mon perque vegin clar el rebuig de la gen al nazisme del que fan gala.
Sindicat Terrassa