Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Els fets parlen per si sols....La Purria de Girona i Més Enllà
01 feb 2018
Arran de la publicació del blog “la purga de Girona”, diverses persones de l’entorn de Girona ens veiem amb la necessitat de deixar clares varies coses:
photo_2018-01-12_23-32-25.jpg
- El blog l’han creat persones que van ser vetades de diferents espais okupats de Girona.

- Narren de forma sensacionalista i en capítols com va sorgir el conflicte i la gestió que se’n va fer des del seu punt de vista i amb contingut manipulat.
On intenten, partint de dinàmiques de culpables i innocents, mostrar proves per la seva defensa.

- Creiem que publicar un blog a internet on es difon explícitament les actes d’asamblees d’un centre social okupat, missatges privats de wattsapp i telegram, entre altres, és un fet denigrant i ens sorprèn que persones que es defineixen llibertaries siguin capaces de fer això.

- Varies vegades han fet pintades als diferents espais (se’ls ha pillat infraganti). Una de les pintades va ser un penis en un mural feminista amb la firma del blog feta amb la mateixa plantilla.

ELS FETS PARLEN PER SI SOLS...

FORA MASCLISTES I ACTITUDS TÒXIQUES DELS NOSTRES ESPAIS I DEL MÓN SENCER!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Els fets parlen per si sols....La Purria de Girona i Més Enllà
02 feb 2018
Mientras la guerra sigue y si lxs dominadorxs y apropiadorxs reciban más "regalitos" de éste tipo pueden justificar cualquier acto de barbaridad cometido por ellxs, como desalojos de 24h, robos de herramientas y destrozos de cosas personales...
pués en total actitudes intolerables y fascistoides que no son propias de un/a anarquista
En nombre de que "colectivo" estais hablando cuando justificais vuestras deciciones? De una secta? De la "creme de la creme" del moviment?
A quien estais beneficiando con toda ésta inscenación? El enemigo dentro de nuestros espacios liberados creado por si mismx por el propio miedo de ser unx mismo atacando contra lxs librepensadorxs y ideas "diferentes" o desconocidxs, "amigxs" de no se quien...; pués asi creando conflictos entre lxs compas, difundir rumores y ser el/la más guay que tiene todo controlado y al mismo tiempo creando muros alrededor suyo, entre otrxs y manipular su "posición" en la asamblea ya preparada entre
sus partidarixs, evitando temas diferentes (no previstas)... En que os diferenciais de la pasma?
"Si una okupa (centro Social) no se puede desalojar por la ley, se usa un camino más indirecto por dentro de sus estructuras y su organización mediante personas informantes infiltradas"
Re: Els fets parlen per si sols....La Purria de Girona i Més Enllà
02 feb 2018
Jo crec que us haureu de defensar. Son moltes paraules escrites contra vosaltres versus dos o tres comunicats simplistes per part vostra. Crec que heu de rebatre punt per punt, explicar mes aquest proces desde el vostre punt de vista, errors comesos, posicionaments de fons, reflexions entorn això...si nomes tireu de la confiança cega que us tenim els colegues correu el risc de perdre crediblitat. Malauradament es cert que en els nostres ambients es donen actituts miserables, quotes de poder, de bonrollisme i amiguisme, sectarisme, victimisme i inclus estalinisme del pal si no estas d'acord amb mi ets el meu enemic (si en algun colectiu aixo no passa dieu-me quin que m'hi apunto). Repeteixo companys us estan difamant amb arguments que si no son reals almenys semblen possibles degut al taranna que caraccteritza el guetto okupa actual. Heu de contraargumentar de forma extensa abans que la falta de explicacions per part vostra comenci a fer pudor.
Una abraḉada molt forta
Re: Els fets parlen per si sols....La Purria de Girona i Més Enllà
03 feb 2018
Modificat: 09:37:16
Jo hi era quan es va fer la pintada, va ser la nit del 10 de gener, durant una encartellada de protesta per part de les persones que van ser vetades de diferents llocs on participaven des de feia molt de temps, algunes fins i tot han estat expulsades de les seves cases. L'onze de gener feia un any que va començar tot. Consideren que l'ateneu ha estat un dels principals promotors i responsables, amb l'encartellada volien donar a conèixer el blog lapurgadegirona que és el relat dels fets que els ha portat a aquesta situació i desvela la gestió d'un centre social okupat. Moltes persones, no només els vetats, se senten agredides. D'altres no en volen sentir ni a parlar.

Aquell dia el que es volia fer era encartellar un text reivindicatiu i firmar amb el nom del blog perquè tothom qui vulgui el pugui llegir.També varen venir companyes antifeixistes solidàries que havien estat a l'intent de desallotjament de dues de les expulsades i van actuar com a individualitats fent les seves accions les quals les expulsades no se'n poden fer carreg, varen pintar els caixers de la plaça de l'ateneu, també varen pintar una polla gegant al puny d'un símbol del mural feminista, En cap moment es va firmar com la purga en aquest mural, això es veu a la fotografia.

grafiti lapurga.jpg
Re: Els fets parlen per si sols....La Purria de Girona i Més Enllà
04 feb 2018
Hola bones! A la purga surto com a yao. Els k us esteu llegint la purga de girona sabeu k vaig viure els inicis del conflicte i els que no ho esteu llegint no se a k esteu esperant. Puc correborar k tot el k surt escrit a la purga de girona (almenys en els episodis k vaig esser present) es cert. Son recopilacions dels apunts k prenien varies companyes a arrel de k part de l'assamblea de kan kolmo va vetar l'entrada a nolo x poder parlar "comodament" a les seves eskenes. El meu testimoni no es x amiguisme ni molt menys ja k en akell moment tenia molt mes amistat (i aixo es demostrara mes endavant) amb altres companys de l'assamblea de kan kolmo y de l'ateneu salvadora cata (amb els cuals vaig acabar trencant vincles despres de veure la seva forma de gestionar el conflicte) k amb nolo el cual feia temps k coneixia xo tampoc teniem massa relacio. Tambe puc afirmar k nolo es un company de lluita igual k moltes persones k no conec xo k estan alla cuan les necessites. Nolo sera o no masclista. xo si ho es no ho es mes k tu, k jo i k els integrans de l'assamblea del kolmo o ateneu salvadora cata. Els k acusen de difamar actes dassambleas i missatges de wasap poc els hi va importar cuan yoko els va mentir a la cara dient k no sabia com va arribar la denuncia del blog a bcn difaman tambe el nom del creador tot i k akest era anonim k i el blog estava inacabat. Sobre el tema del penis en el simbol feminista, jo akell dia no hi era xo pel k man dit la pintada la va fer un grup de persones solidaries amb el tema y k van estar al desallotjament del wagen platz (en proxim capituls sen parla) y els cuals estaven molt emprenyats amb el tema. No ens podem fer carrec ni responsables de les accions k prenguin terceres persones i creiem k aquesta accio no ens a ajudat a l'hora de difondre els fets ja que algunes persones utilitzen la pintada com excusa per retirar el seu recolzement. Recordem que estem parlant de persones que han difamat, amenaçat, vetat, expulsat i desallotjat i xk terceres persones agin pintat un penis en un simbol feminista i hagin firmat com la purga s'ha doblidar tot!?
Be, podria afegir moltes coses pero si us interessa el tema estimats lectors no deixeu de llegir la purga de girona i sabreu kin peu calça el moviment "llibertari" gironi:
https://lapurgadegirona.wordpress.com
Enllaç a l'Ep.09 on surt la meva carta de d'adeu al kolmo i un missatge k em va censurar l'ateneu:
https://lapurgadegirona.wordpress.com/2018/02/01/ep-09-6a-assemblea-kank/

Acabo amb una la cita del autor del post: FORA ELS MOVIMENTS TOTALITARIS Y ACTITUDS TOXIQUES DELS ESPAIS ALLIBERATS. del mon sencer no cal us podeu kedar una illeta en el pacific o millor un archipeleg x si us voleu anar vetan els uns als altres.

P.d.: tambe vull afegir k aixo k explico es apartir de la meva visio actual dels fets, apartir del meu coneixement k akesta es la meva veritat i k no minvento res. K em puc ekivocar i k em reservo el dret a ekivocarme i a rectificar tambe.

Yao.
Re: Els fets parlen per si sols....La Purria de Girona i Més Enllà
05 feb 2018
El mural era muy bonito,hablaba de republica,muy anarquista el puto mural.
Que se vayan a la mierda con sus republicas y sus democracias.
Viva la anarquia!!!
Re: Els fets parlen per si sols....La Purria de Girona i Més Enllà
05 feb 2018
Que passa quan t'adones que comparteixes espai amb persones que tenen un discurs masclista i no estan disposades a treballar-ho sino a defensar-ho?

Per la gent que.no va viure aixo.no pot quedar ni quedarà mai del tot clar que es el que es va viure realment. i Des del.meu punt de vista no es una questio de donar explicacions sino com en el seu moment es va fer, sha intentat compartir perque una assamblea arriba al punt de vetar a unes persones dun espai okupat i autogestionat.
Parlo de persones.perque.per.mi moltes no eren.ni havien estat mai compas ni.colegues....tot i aixi van acabar aquestes ocupant lespai de les assemblees abans q.altres persones si.companyes que van decidir marxar per no aguantar actituts.invasores i comeollas.

El "treball" (si es q.es pot dir.aixi...) pel qual va començar el conficlte posaba en dubte la lluita feminista posant a l'home com a protagonista (nosé si tindrà a veure amb que el treball l'hagi fet una persona sociabilitzada com a home que no es questiona els seus privilegis ni les seves actituts opressores). ho afirmo i ho reafirmo, i afegeixo que la manera de defensar el blog buscant culpables de la seva difusio (quan ja estava penjat a internet) i fer que el cso prengues responsabilitat de la seva accio ha estat un imperatiu i un maldito judici basat en el bloqueig de les assemblees i en la manipulacio de valors que es comparteixen per la majoria a trets generals.

Que passa quan t'adones que comparteixes espai amb persones que tenen un discurs masclista i no estan disposades a treballarho sino a defensarho?
per mi esta clar, i es que hi ha molts espais i no cal destrossar-nen un perque el teu ego surti victorios. a vegades es intel.ligent retractarse i mirar-se el melic, PERÒ per desgracia aixó de l'ego es contagia i altres egos es solidaritzen en continuar amb una "lluita" contra un espai okupat que intenta currar-se coses (amb qui en te ganes d'una forma constructiva claro..).

jo no aniré a picar portes menjant-li la olla a la gent ni intentant convencer per que em donin la raó...cadascuna sabem de que formem part i perque, per a mi el veto no havia estat una opcio en cap moment fins adonarme'n que hi ha gent tan toxica que el que fa es restar.

la lluita es llarga i prou dura com per aguantar a "libres pensadoras" que es dediquen a grabar assamblees i fer capitols d'un conflicte que ha reomogut a tantes.
Re: Els fets parlen per si sols....La Purria de Girona i Més Enllà
06 feb 2018
portada LPDG sense www.jpg
Episodio 10: Reunión en Kan Rusk, 3 de febrero 2017
¡Kan Kolmo saca un comunicado!

https://lapurgadegirona.wordpress.com/2018/02/05/ep-10-7a-assemblea-3-de/
Mira també:
https://lapurgadegirona.wordpress.com/
aixo es magia!!
06 feb 2018
A mi ja casi no em sorprèn res! el nivell està mes que demostrat... la pèrdua de temps es impressionant(qui no te feina el gat pentina)...
Es nota les bones intencions amb tot aquest material super productiu que està treien tota aquesta gent tant ofesa per que en els espais alliberats no se els hi tolera les seves actituds de merda..
Manipulació de les assemblees,actituds masclistes i antifeministes, blogs amb idees brillants,difamació, pintades al nostres espais, el meravellos penis (en un mural que no es anarquista¿¿?¿?), etc... jo dic bravo!!! Feu pena i heu quedat retratats!!

vergonya!! algunes anarquistes tenim qüestions mes importants que ens ocupen..
Re: Els fets parlen per si sols....La Purria de Girona i Més Enllà
06 feb 2018
Amb quina superioritat parlen les que s'han sentit amb el poder de fer fora a les anarkistes dels cso's.Amb quina arrogancia difamen el treball que amb tant d'esforç s'estan currant les persones afectades per les seves actituds autoritaries,manipuladores i repressores.Es sorprenen de que no abaixin el cap i es defensin dels seus atacs? Encara tenen sort de que siguin persones amb seny i que no s'hagin deixat emportar per la ràbia.Perque una mentida no es converteix en veritat per molt que s'esforcin en repetirla,perquè no,no son monstres masclistes com els volen pintar per netejar les seves consciències,son persones amb un pensament crític(cadascuna amb el seu propi) que han plantat cara a les estratègies que s'estaven apoderant dels cso's,a la dictadura del políticament correcte,de la policia del pensament que ja en el passat es veia amb el poder de vetar l'entrada a fans de grups de música mongopunk per exemple.I com els hi estaba funcionant en nom del seu feminisme (que en cap cas es anarkofeminisme) continuen amb la cacera de bruixes fent fora a tots aquells que s'atreveixen a qüestionar les seves actituds autoritaries,estalinistes.s'han vist amb el recolzament de l'ateneu institucionalitzat de la ciutat i han aprofitat per fer fora els que feien nosa,els que questionaben anar de la ma de partits polítics i sindicats majoritaris(gestionats per l'estat) per aixi poder dominar els espais alliberats x anarkistes i reduir-los a sucursals dels mateixos.soposo que sabreu que dins del grup de les persones 'vetades'estan les persones que van okupar els espais,treieu la vostra pròpia conclusió dels fets.El que esta clar es que sempre guanyen els mateixos,els que tenen el soport del poder.utilitzen la lluita feminista com a escut infranqueable per aconseguir interesos personals i dominar aixi la opinió publica... perquè qui s'atreveix a dir res en contra del feminisme? Ningú. Però cal deixar clar que això no va de feminisme i masclisme,va de interessos personals i col.lectius,va de clavar ganivetades a l'esquena de qui no abaixa el cap quan pateix una injustícia i no calla quan veu que s'esta cometent un abús de poder. Els volen silenciats,els volen fer quedar de allò que no son i som molts els que ens hem cansat de callar.perquè les injustícies s'han de combatre.cap agressió sense resposta. visca la lluita de les persones sense por.visca la lluita a fabor de la igualtat,sense jutjar el que tenim entre les cames.perquè la violència no te ni gènere,ni sexe,ni raça,ni edat ni credo.els que som fidels als nostres principis no ens venem per rebre medalles de ningú.perquè preferim morir d'empeus que viure agenollats.visca la llibertat,visca l'anarkia.salut
El Patio De Mi Casa
06 feb 2018
Por lo que he leido en La Purga esta persona borro los videos y pidio disculpas varias veces. Lo unico que pedia era no ser vetado y que no se le difamara como a persona machista. Entonces entiendo perfectamente sus ansias de defenderse. Creo que tendriais que aver tratado esto muy diferente desde el principio sin involucrar a terceras personas y diciendo las cosas a la cara pues aunque no os considereis amigas, compañeras, o lo que sea, estais compartiendo un mismo espacio y estamos hablando de un cso no del patio de tu casa donde solo dejaras entrar a quien te apetece.
Re: Els fets parlen per si sols....La Purria de Girona i Més Enllà
06 feb 2018
He podido hechar un vistazo a la purga de girona,me parece suficientemente objetivo como para seguir leyéndolo.se puede leer entre líneas claramente cual fue el objetivo desde un buen principio.por un lado se ve la intencionalidad del autor del blog de poner sobre la mesa un tema tabú que a pocas interesa debatir.por otro la insistencia de algunas por vincularlo al cso.con que objetivo? Parece estar claro,poner entre la espada y la pared a los integrantes de la asamblea,no? O me das la razón o se la estas dando a el. Uff... huele a autoritarismo ke apesta.comportamientos infantiloides y rabietas si no se salen con la suya.miedo al cara a cara y argumentos de 'me siento agredida' te sientes... pero... lo has sido? Parece ser que no,(a no ser que falte información) eso de dar todas las atenciones a unas y descuidar a otras es claramente amiguismo y creo que no se tienen en cuenta por igual los sentimientos de todas.comprendo también la insistencia de las personas que quieren dejar claro que esa persona se esta defendiendo del ataque directo de un veto que le puede poner una cruz de por vida.no se que habria hecho yo en su lugar.. tema escabroso... espero acabar de leerlo para poder dar mejor mi opinión.pero por el momento se distingue quienes están dispuestos a debatir y quienes quieren que se decida sin ni siquiera hablar de como y porque empezó este súper conflicto... tiene chicha la cosa...
Re: Els fets parlen per si sols....La polla de Girona i Més Endins
06 feb 2018
Os habéis lucido con la polla. La verdad es que ni me he leído la novela ni me hace falta. No me extrañaría para nada que la polla esta la hagáis pintado vosotras mismas para incriminar a vuestro enemigo y desviar la atención haciéndoos las victimas una vez mas. Es el tipo de tretas que usa la gente de vuestra calaña! Vive tu vida! Viva la anarkia! Fuego al estado Y muerte a la policía!

feminismo über alles (2).jpg
Re: Els fets parlen per si sols....La Purria de Girona i Més Enllà
06 feb 2018
Solo decir que la reproducción de las asambleas (por cierto sin ningun tipo de consenso para ser hechas publicas) es totalmente parcial. Un unico punto de vista infundido por la vendetta y manipulado hasta la saciedad.
Los comportamientos autoritarios se dieron por parte de toda esta gente al nonrespetar necesidades de otras personas.
Es muy facil hacerse la victima dando pa lastima q estan dando, pero solo recordar que toda la ciudad les ha rechazado de sus espacios autogestionados (con amplias trayectorias de lucha todo sea dicho) asi que igual habria que pensar el por que. Y decir que es no fue la opcion primera, se batallo mucho por intentar llegar a un pubto en comun pero fue imposible.
Si quereis un cso okuparos un espacio vosotrxs y alli podeis mirar quien la tiene mas larga y dejais en paz a la gente q quiere seguir con sus luchas q bastante faena tenemos ya
Re: Els fets parlen per si sols....La Purria de Girona i Més Enllà
06 feb 2018
Fa molta tristor veure com esteu enfocant el merder des de Kan Kolmu...us heu petat la credibilitat política en no reconeixer cap error i insistir en acusacions inflades absurdes...jo no tinc res a veure amb el tema ni soc de Girona i flipo que intenteu esquivarho tot dient que son manipulacions....és evident que la problematica de fons no va ser cap agressió masclista x un video penjat en un blog x debatre, sino una qüestió de control politic i efectiu del projecte.
Fins que no comenceu amb l'autocrítica estareu enterrant el projecte de Kan Kolmu en un sot cada cop mes fons...deixeu de polititzar els problemes personals, pq no cola.
I si us plau, no feu la bola més gran pq és obvi que perjudica a la moguda política de la ciutat més enllà del vostre local.
Re: Els fets parlen per si sols....La Purria de Girona i Més Enllà
07 feb 2018
No comparto la opinión de "bienbien"! Está hablando de un espacio okupado denominado "Centro Social" y dice "Si quereis un cso okuparos un espacio vosotrxs..." a personas vetadas que han estado desde el primer momento en Kan Kolmo, es decir unos 8 años aproximadamente. Además usando "argumentos" sexistas para insultar y luego presentarse de "feministas" tampoco da mucha credibilidad. Me sorprende que aún estais insistiendo en vuestro discurso equivocado que solamente comparteis entre la gente de vuestra secta y algunxs que aún se dejan engañar.
Os estais apropiando de un espacio y de trayectorias de lucha que no os pertenecen y se consiguió entre todxs! Queda la pregunta por vuestrxs motivos y objetivos: Legalizar el espacio como el Ateneu Popular Salvatora Catá? Entregar las llaves al ayuntamiento??
Oficialmente "solo" vetasteis a 5 compas pero en realidad somos muchxs más que nos sentamos afectadxs y vetadxs del CSO Kan Kolmo! Ha pasado más de un año desde que empezó ésta "limpieza politica" del espacio y en general del movimiento para implantar una politica autoritaria/sectaria (disfrazada de feminista) en un espacio okupado y libertario...
Parece que las opciones para volver a poder utilizar éste espacio entre todxs quedan cada vez más limitadas y podrian llevar a más violencia, si las personas responsables de ésta situación siguen sin reflexionar sobre sus actitudes autoritarias y estarian dispuestas para una posible retirada de su liderazgo en el CSO.
Re: Els fets parlen per si sols....La Purria de Girona i Més Enllà
07 feb 2018
A mi no me engañas, siento decírtelo pero creo que te han engañado.
Me da vergüenza ver como se tratan algunos temas. Por culpa de personas como vosotras mucha gente le esta cogiendo manía a nuestra lucha y ya ni quieren oír hablar del tema. A cualquier cosa le llamáis feminismo.
Por favor no confundamos términos una cosa es ser feminista y otra muy distinta es utilizar el termino feminismo en beneficio propio buscando los privilegios que en teoría pretenden combatir.
Re: Els fets parlen per si sols....La Purria de Girona i Més Enllà
07 feb 2018
Me parece increíble lo k leo.como intentais justificar la cadena de acusaciones infundadas y magnificadas que parece no tener fin.que se reproduzcan los hechos me parece lo mínimo que pueden hacer para reparar el daño que se ha hecho a los cso's.esos que anunciais como 'ELS NOSTRES ESPAIS'lo eran de todxs hasta que os apresurasteis a privatizarlos.habeis vetado a las personas que os cedieron esas casas en su dia y se lo agradeceis no solo cerrandoles las puertas ke ellxs abrieron sino acusandoles de mil barbaridades x apoyar a personas que estaban siendo desalojadas de un parking,osea... les hechais hasta de la calle.soys peor k los maderos.Y aun teneis la poca vergüenza de enviarlos a okupar su propio cso? Jajaja no se si reir o llorar xk me parece patético. Os conozco a muchxs y se kien lleva años okupando y resistiendo y kien no ha okupado una casa n su triste vida de militante excepcional.asi ke trankilas ke no os tendreis que ensuciar las manos kon el trabajo sucio,la resistencia de entrada,las identificaciones,juicios y demas.ya os lo han dado todo hecho.que bien verdad?os podeis guardar el dinerito k os da papa para el alkiler y gastarlo en parches mientras jugais a joderle la vida a gente ke os da mil vueltas en autogestión,anticapitalismo,lucha social y conciencia de clase.pero eso os da igual,desde el anonimato que os da 'el colectivo'os atreveis a atacar sin ningun tipo de remordimientos a aquellos ke hasta ayer y durante muchos años fueron compañeros o almenos acompañantes.medíos los egos antes de mandar a los demas lo k tienen que hacer.es una pena pero el kolmo se lo han apoderado estas niñas arrogantes que no aceptan que les debatan su religion sexista y autoritaria.y somos muchas las ke nos solidarizamos con los 5 expulsados,xk no son 5,somos muchxs mas las que nos negaremos a acatar sus ordenes y aceptar su autoritarismo plocamado y reconocido por ellxs mismas.Les acusais de actitudes que habeis reproducido multiplicadas x mil.Ya se os ha visto el plumero,pero tranquilxs que no pasa nada,continuar x ese camino y expulsar del MON SENCER a todo aquel que os moleste,que os incomode.que vuestros deseos sean ordenes,princesas.y los demás a callar o seréis el próximo senyaladx.
Re: Els fets parlen per si sols....La Purria de Girona i Més Enllà
07 feb 2018
Es muy triste ver como tratáis de justificar acciones que lejos de vuestros ideales reproducís; cómo te van a respetar si faltas al respeto? cómo te van a creer con calumnias, difamando para qué? para ganar popularidad? para follar más? es psicopático, narcisista e infantiloide total. Pero si hasta el enunciado de su aclaración es insultante...cómo que purria? No me extraña que os hayan pintado una polla en ese mural tan bonito y bien pintado...solo me pregunto cómo es que no tiene el fondo amarillo...además muy acertado que le están haciendo una paja, retrata lo que estáis haciendo en vuestro súper local que se plantea en breve firmar un contrato, con quién? si no lo veis que os están manipulando desde arriba...Vais de guays y dais pena!!! que miedo la ignorancia que cree que sabe, eso si todas con el discurso de la tercera ola bien aprendido, sean del género que sean. Me llamáis hermana? iros a la puta mierda, no tenéis ni idea, si hubierais podido también me habrías expulsado, seguro! estáis absortas en el discurso, en las formas y os alejáis de la realidad a la velocidad de la luz. Cómo que los hombres no tienen derecho a opinar? pero qué lucha es esa? Decís fuera actitudes tóxicas con ese olor a rancio que no cuela, que no!!! Cómo que el blog es sensacionalista? Me lo estoy leyendo y no me lo parece para nada, se nota que son grabaciones y apuntes y os asombráis que personas que han sido arrinconadas intenten hacer algo? lo único que pueden hacer es que se conozca la verdad!!! Habéis censurado, cambiado cerraduras, vetado entradas, difamado, hecho bulling hasta desalojado!!! Tomad conciencia por favor de vuestras responsabilidades y reaccionad,es importante!!! Esto va también para la peña del Kolmo y del Rusk, no solo para la gente del Ateneu, por ser cómplices, permitir que les presionen y haberse dejado llevar por intereses personales!!! divide y vencerás siempre les funcionó.
Re: Els fets parlen per si sols....La Purria de Girona i Més Enllà
07 feb 2018
Ostias pedrin! Veo k os estan poniendo a caldo! Jajajaja bueno es lo k tiene crecerse en una burbuja, que luego sales a la calle y te aplasta la realidad... Bueno, ya os apañareis con lo que venga.
Sindicat Terrassa