Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Anàlisi :: @rtivisme
La Púa, la nostra germana perifèrica
26 gen 2018
Avui, després de 3 anys aportant a l'Hospitalet una alternativa al capitalisme, La Pua - Ateneu de Santa Eulàlia, ha volgut ser desallotjada.
Avui, després de 3 anys aportant a l'Hospitalet una alternativa al capitalisme, La Pua - Ateneu de Santa Eulàlia, ha volgut ser desallotjada.

Avui, després de 3 anys apostant per l’autogestió, creant lligams amb les veïnes del barri, organitzant tallers per a les més petites, torneigs de ping-pong, xerrades sobre temàtiques de múltiples interessos, concerts i jams per a tots els públics, sopadors i un llarg etcétera, cedint l’espai a qui el volgués aprofitar, mantenint una botiga de roba gratis per a aquelles persones que ho necessitaven, en fi, creant un espai propi del i per al barri, la Púa ha volgut ser desallotjada.

Avui, moltes de les persones que ens hem conegut en aquest espai, que hem viscut experiències inolvidables, que hem fet diferents aprenentatges individuals i col·lectius, ens hem retrobat davant la seva porta per demostrar que som moltes les que volem que La Púa segueixi al barri, perquè apostem per l’autogestió, perquè ens ho creiem i perquè ho sentim, avui hem demostrat una vegada més que juntes podem i que gràcies a això avui la Púa no ha estat desallotjada.

Avui, a les 10h el o la secretària judicial havia de venir a fer-nos fora, però no ho ha fet. És per això que hem marxat a casa amb un petit sentiment de victòria, però sense baixar la guàrdia, ja que sabem que tornaran, i que haurem de tornar a respondre, perquè no ens quedarem de braços creuats, perquè no poden enderrocar sense més els lligams que portem anys consolidant, perquè el nostre amor va molt més enllà, perquè juntes som més fortes i dia a dia ens ho demostrem.

Des del nostre cor 'astillat' volem mostrar el nostre recolzament a totes les companyes de la Púa, la nostra germana perifèrica, perquè no està sola i seguirem lluitant les vegades que facin falta.

De la mateixa manera, milers de forces per a totes les companyes que han estat resistint a la Kan Tonada, tot i que no hem pogut estar físicament, estàvem allà amb vosaltres.

Cap desallotjament sense resposta, solidaritat amb la Púa, la Kan Tonada i totes les que lluiten per crear alternatives al seu sistema de merda.

(A)
Mira també:
https://www.facebook.con/csolastilla/

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more