Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
El Ultra Anglada se presenta a las autonomicas
31 ago 2003
"Demostrarem a tots aquells polítics que mai no parlen sobre la immigració, com n'està de farta la gent amb aquest tema. Els demostrarem que en aquest país hi ha una nova força".
Josep Anglada
http://www.pxcatalunya.es.vg

JOSE ANGLADA RIUS
*** *** ***
**********
**********
www.telefonica.es
"Demostrarem a tots aquells polítics que mai no parlen sobre la immigració, com n'està de farta la gent amb aquest tema. Els demostrarem que en aquest país hi ha una nova força".
Josep Anglada
http://www.pxcatalunya.es.vg
Mira també:
http://www.pxcatalunya.es.vg

Comentaris

Re: El Ultra Anglada se presenta a las autonomicas
31 ago 2003
pim pam pum
Re: El Ultra Anglada se presenta a las autonomicas
31 ago 2003
I què si es presenta? També es presenten el PP i el PSOE, no? I no crec que sigui gaire diferent. Es veritat que l'Anglada té un discurs molt incendiari en la qüestió dels inmigrants, però, quants inmigrants moren a l'any ofegats a l'estret mercès a una llei feta pel PP i el PSOE?

D'altra banda, el fet que l'Anglada tregui regidors a la Catalunya més profunda no deixa de ser una bufetada al rostre del pujolisme més carrincló, i de pas a tot el sistema de partits català. A partir d'ara tindran més difícil pretendre que Catalunya és un oasi de civisme i civilització a diferència de llocs com Marbella. Aquí també tenim merda, aquí també tenim cadàvers en descomposició (el feixisme), aquí també tenim el nostre Lepen.
Semblava que a Catalunya mai no passava res de dolent, que viviem en un país de fàbula, en un progrés continu, i mira per on, la Catalunya més catalana resulta que... té feixistes.
Re: El Ultra Anglada se presenta a las autonomicas
31 ago 2003
Los tres únicos concejales de Anglada los ha sacado del PP. En los dos pueblos donde este fascista ha sacado concejales, el voto que éste ha recibido proviene en su totalidad del voto que iba hasta ese momento al PP.

Se puede comprobar que el porcentage de votos que han recibido los concejales fascistas es exactamente el mismo que recibía hasta entonces, en el mismo pueblo, el PP. El mismo que ha perdido y que le ha hecho perder, en consecuencia, un concejal.

Lo que ha pasado es que esos votantes han encontrado un partido con el que sienten más cómodos, que expresa mejor sus "ideas". Pero esto no es ninguna sorpresa, todos sabemos que en el estado español la extrema derecha social vota al PP y que por eso no han habido, hasta ahora, personajillos tipo LePen o Haider.

Es decir, el voto de Anglada es el de la derecha española fascista de siempre. Espero que Catalunya siga siendo un pais donde no hayan fascistas; por cierto, parece que iot se alegre de que los haya. Aunque no tanto por los fascistas en sí mismos, como por joder a los catalanes... ¡¡que chungo!!
Re: El Ultra Anglada se presenta a las autonomicas
31 ago 2003
Oit: em sembla que no m'he explicat bé. No me n'alegro de que hi hagi feixistes, evindenment, ni vull fotre els catalans (o sigui, a mi mateix); el que volia dir és que considero preferible que el feixisme sociològic es tregui la màscara i, de pas, que això ajuda a demostrar que el sistema de partits a Catalunya ha alimentat durant anys la ficció de que Catalunya és un país collonut i resulta que no, que és un pais tan normal com altres.
Re: El Ultra Anglada se presenta a las autonomicas
31 ago 2003
no li fem publicitat gratuita,
no vull haiders catalans
Re: El Ultra Anglada se presenta a las autonomicas
31 ago 2003
L'Anglada és un falangista espanyol i així sempre ho ha reconegut. Els vots que reb són vots que rebía el PP i que, com deus saber, és un partit polític que presumeix de la seva espanyolitat. El PP és un partit espanyol, que pertany als sistema estatal espanyol de partits. Així que el problema és aquest i no altre.
Re: El Ultra Anglada se presenta a las autonomicas
31 ago 2003
No menospreciemos la capacidad de conseguir votos con mensajes xenofobos. Hay ejemplos de sobra (Hitler, Le Pen, ...) de como un "gropúsculo" acaba siendo un grave problema.

Las malas hierbas hay que arrancarlas antes de que echen más semillas.
Contra el feixisme: acció directa
01 set 2003
1- Amb akesta mala notícia que sembla confirmar-se comença un període de lluita que rekereix de la unitat entre els diferents moviments socials. Hem d´exigir, per un cantó, que els mitjans de comunicació CENSURIN (tal com sona), tots els actes i opinions d´akesta plataforma feixista. Alguns pensaran que això és contrari a la llibertat d´expressió, però crec que un partit amb 4 regidors no pot ocupar portades dels diaris. Va ser molt trist, després de les municipals, la cobertura que els mitjans van donar a aket xenòfob, i més comparant-ho amb altres opcions polítiques com les CUP, que malgrat treure uns 40 regidors i regidores, han estat silenciades sistemàticament. Per l´altre, hem de donar a conèixer a la gent que no ho sàpiga, la verdadera ideologia d´akest feixista espanyol. Una de les seves armes és la confusió. El diari El Mundo, per exemple, en un reportatge el cualificava de Haider "catalán", intentant fer veure que akest senyor era un feixista català, quan en realitat és ex-militant de Fuerza Nueva, va intentar militar al PP i en una entrevista "trampa" que li van fer, va dir que "portava l´àguila al cor però que no era el moment..."

2on- No donar-li publicitat, no vol dir, com he sentit d´alguna gent que haguem de passar de les coses que fagi akesta plataforma. Crec que s´han d´organitzar manis, xerrades, cadenes humanes i tot allò que faci falta perquè akesta gent no es pugui sentir còmode enlloc. Ens pot servir d´exemple la ciutat de Vic. Allà diverses entitats de la ciutat van denunciar a la PxC per tal que fos il.legalitzada, denúncia que va ser desestimada. Demano a tots els col.lectius i organitzacions que treballen pels drets socials i contra el feixisme que ens kurrem una denúncia a nivell de Catalunya, per tal que els violents que inciten a l´odi racial siguin il.legalitzats.

3er- Per un cantó estic d´acord que els vots d´akesta plataforma provenen quasi exclusivament del PP, que l´electorat d´akesta plataforma serà el del PP i que, la veritat, no hi ha massa diferència entre uns i altres. Però per l´altre, recordar que el PP és la segona força a llocs com Hospitalet, Sta. Coloma, alguns barris de BCN, ... i que per tant, si la PxC guanya implantació pot esdevenir un autèntic perill per a la convivència. Encara que sigui la mateixa gent, hem de tenir en compte també, que el discurs xenòfob populista es pot endur alguns vots també de l´esquerra (sinó mirar on LePen treu més vots), i per tant cal treballar molt en akest sentit, perquè akest discurs pot cuallar i cuallarà a molts llocs.

Animo a tots i totes a fer públics a indymedia i altres mitjans contrainformatius tots els actes de la PxC, així com les adreces dels seus locals. No els hem de deixar passar ni una.
CONTRA EL FEIXISME: ACCIÓ DIRECTA!!!
Re: El Ultra Anglada se presenta a las autonomicas
01 set 2003
No crec en el sistema, per tant no crec que el sistema hagi d´ilegalitzar res ni ningú, perqué no hi està legitimat, des del meu punt de vista, els únics que poden fer fora aquesta chusma dels nostres ajuntaments són els homes i dones de Catalunya, i no pas des dels jutjats ...

Salut i revolució.
Re: El Ultra Anglada se presenta a las autonomicas
01 set 2003
siempre seremos mas numerosos los inmigrantes que los fascistas.
el 12 de octubre res a celebrar.
Re: El Ultra Anglada se presenta a las autonomicas
01 set 2003
Per cert Oit, sembla que no vius a la Catalunya en que jo visc, que cony vol dir que a Catalunya no hi ha feixistes? Que et penses que sóm millors que la resta, diuen que Barcelona és la ciutat amb més skinheads d'Europa i un dels centres principals de distribució de propaganda nazi. Durant el franquisme qui et penses que feia cumplir les lleis feixistes a cada ajuntament? Treu-te la idealització de Catalunya del cap o et portaràs una bona decepció. Possiblement tu ho resolts dient que qui és feixista és espanyol i punt. Al meu poble molts feixistes parlen català.
Fora feixistes d'arreu!!
Stop nazis.
Re: El Ultra Anglada se presenta a las autonomicas
01 set 2003
Bueno "Cooom???", tú pregunta de si los catalanes somos mejores o no que el resto es muy patética porque la respuesta es evidente. Es patético que preguntes eso sólo porque haya escrito que el fascismo siempre se ha proclamado y ha hecho de su españolidad un hecho básico. Los catalanes no somos mejores ni peores que nadie. Tenemos el mismo derecho que cualquiera a ser y a decidir. Eso es lo que tampoco entienden los fascistas ni Aznar. ¿Tú lo entiendes?

Espero que sí aunque me temo que no, ya que no eres capaz de entender que el fascismo en Catalunya, en Euskadi, en Galiza y en el estado español siempre se ha proclamado español y, precisamente, en contra de catalanes, vascos o gallegos. ¿Estas de acuerdo? ¿Es verdad o no que el fascismo siempre ha reprimido y perseguido, en los Paisos Catalans, entre otras cosas, cualquier expresión social, política y cultural catalana? ¿Si o no?

Es cierto que hubieron catalanes al servicio del fascismo español. Eso ya se sabe, ¿de dónde crees que sale en Anglada? La mayoría lo hicieron por conveniencia y miedo, por estar al lado del poder, y algunos lo hicieron por puro fanatismo. Como por ejemplo el mismo Anglada, que es un fascista fanático que estuvo en el partido de un viejo alto cargo de la dictadura franquista y luego intento militar en el PP... ¿porque en el PP y no en otros partidos como por ejemplo IC-V o ERC?

Pero su fanatismo no quedo satisfecho con el PP, que no destaca precisamente por ser independentista ni de izquierdas, asi que se lo intentó montar él sólo.

Eso sí, pese a que este fascistilla tiene como dogma lo de la "unidad-de-españa" y como su mayor enemigo, además de los emigrantes, a la izquierda catalana, resulta que algunos dicen que es un fascista catalán.

Pues vale...
Re: El Ultra Anglada se presenta a las autonomicas
01 set 2003
Em sembla que akí hi ha una discussió una mica estèril per culpa de les maleïdes paraules, que fan que un/@ digui el que no pensa, o no digui el que pensa.
Crec que la persona que ha dit que a Catalunya no hi ha feixisme, es referia a què no hi ha un partit feixista, racista i xenòfob que persegueixi la independència de Catalunya (tret d´algun grupúscul com UNC que no té representació enlloc, no representa a ningú tret de 50 desgraciats i mai ho farà). La persona que ha contestat que a la dictadura franquista molts catalans hi col.laboraven té part de raó, però sempre ho feien des de l´espanyolisme. I quasi tots els feixistes que conec (encara que parlin català) estan al servei del feixisme espanyol. Sinó com pot ser, que a una població com Vic (on quasi tothom parla en Català), tots els vots de l´ultra Anglada hagin provingut del PP?? Crec que de feixisme n´hi ha a tot arreu, la diferència a Catalunya és que el feixisme sempre ha estat en contra de la seva existència (la de Catalunya), en contra de la seva llengua, i en contra dels seus drets. Per tant, el nacionalisme català (millor diguem l´independentisme), gairebé sempre ha lluitat contra el feixisme. Un exemple és el dels casals independentistes. Quants casals estan gestionats per algun grup d´extrema dreta? Ni un!! En canvi, els pocs locals o actes que realitza l´espanyolisme a Catalunya provenen de l´extrema dreta. Algú hi veu la diferència??
FORA FEIXISTES DELS PPCC!
Re: El Ultra Anglada se presenta a las autonomicas
01 set 2003
No siguem tendenciosos, siusplau!!!!!!!! existeix el feixisme catalanista - nazional socialisme català, paralt en català, dfsnat una dreta catalana i una catalunya netament catalana!!!!quina por! al feixisme se l'ha de denunciar,provingui de la nació que provingui...no siguem tendenciosos! jo en una catalunya intransigent no hi vull viure! hi ha molt skin, k va d'eskerres i relament no és més k u nazi catalanista, compte, siusplau! Segur k més d'un/a se sentira ofès, pro no sóc espanyolista, sóc i em sento catalana, pro no sóc intransiguent.
Penseu per vosaltres mateixos, k ningu pensi per vosaltres!
Re: El Ultra Anglada se presenta a las autonomicas
01 set 2003
Akí ningú nega que no hi hagi feixisme català, simplement es diu que el catalanisme, històricament i actualment ha sigut majoritariament antifeixista, a l´inrevés que l´espanyolisme. Fins akí d´acord no?
Després la gent que està en contra del feixisme espanyol ho està també del feixisme català, el que passa és que un està molt més actiu que l´altre. Per exemple quants atacs a centres socials ocupats provenen del feixisme català?? Que constatem tots akets fets objectius, a més de que quasi totes les agressions a immigrants, guarros, etc... venen de l´espanyolisme, no vol dir que no estiguem en contra de la dreta catalana o fins i tot d´alguns desgraciats com Heribert Barrera.

"Penseu per vosaltres mateixos, k ningu pensi per vosaltres!"

Precisament akesta polèmica ha començat pq molts i moltes no ens traguem el que diuen molts mitjans del "Haider catalán", i volem que se sàpiga que akest senyor és exmilitant de Fuerza Nueva, va intentar entrar al PP i és un espanyolista, igual que tota la gent que el vota. Què vols dir amb això que ningú pensi per vosaltres?? M´ho pots raonar d´alguna manera o és una frase feta d´akestes de l´estil "nacionalismo es fascismo"?? Per cert, qui ha rebut les ires dels fatxes a Vic?? Jo sé d´un casal independentista anomenat Manel Viusà que ha rebut uns quants cocos en un any, i qui va posar la demanda pq fossin il.legalitzats?? Maulets, el casal, igual que altres entitats.

PD-Amb el tema dels skins hi coincideixo plenament. Molts dels que es diuen SHARPS, només ho són per moda i molts, a més tenen postures intolerants (en conec més d´espanyolistes que es diuen apolítics que de catalanistes per cert) amb temes com la manera de vestir (allò de matahippies és ridícul) o amb les dones. Però la veritat, i qui ho negui menteix, és que el feixisme i el racisme (conflictes com Can Anglada, Premià, agressions de fa poc a Can Anglada, Manresa, Gràcia...) provenen en el 95% de casos de l´espanyolisme, no pas de l´independentisme, que precisament, és un dels moviments que més els combat. Amb fets.
Re: El Ultra Anglada se presenta a las autonomicas
15 nov 2003
La cosa empiza a calentaar. Apuesto que mañana, Anglada se podrá en el Parlament.
Es que todos están tan desiteresados con los problemas reales del pueblo, PxC va directamente al pueblo.
La izquierda está perdida (véase el caso de Francia), y no será al PP que PxC va a cosechar sus votos. Lo hará robando votos a todos, porque todos los partidos del sistemas están lejos de la gente, y Josep Anglada lo sabe, como Le Pen y Haider.
Honor, urgull, feina i dignitat!!!
20 jul 2004
Visca ESPAÑA, y les seves cultures!!!
Sindicat Terrassa