Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Vostra raó es va desfent,la nostra esforça,creixent
11 gen 2018
Devant del reportatge emitit sobre 1 de octubre,que la mèmoria no ens desfalli mai.
a.png
señora-fingiendo.jpg
civil 1 de octubre.jpg
En aquests temps d´incertesa on tot està per fer, i tot és possible; i amb totes les reserves possibles,restem expectants a un possible punt d´inflexió de la història del nostre poble.

Hem vist com,front l´autoritarisme de l´Estat Espanyol,la gent va ocupar els col. legis electorals per assegurar que estuvessin oberts,amb tota la legimitat que es varen atorgar i contra la legalitat imposada mitjançant la repressió.

Un cop més,l´Estat Espanyol engegava els seus mecanismes per a destapar una de les cares més fosques que ha ensenyat mai,Institucions que supuraven feixisme tot reconquerint aquestes terres a cop de porra al crit de"A por ellos", tot quedant-se per a ell el monopoli el monopoli de la violència.

L´1 d´octubre va ser possible gràcies a la tossuderia de la gent, a la seva apropiació del carrers amb audàcia i resistència,exercint la desobediència civil davant d´armats sense cap ni cor.

Davant aquesta situació, no ens quedarem aturades, seguirem lluitant,teixint xarxes,cospirant i construint complicitats,

No ens aturarem fins assolir l´objectiu final, la confederació dels Països Catalans assemblearis i autogestionats.(Negres Tempestes, 9-10-2017)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Vostra raó es va desfent,la nostra esforça,creixent
12 gen 2018
Sens dubte tota una declaració de principis... Llàstima que no busca una finalitat molt mes ambiciosa, com ara una confederació ibèrica que confraternitzaria amb la resta de germanes i germans que al igual que nosaltres, també senten les cadenes de la opressió. A vegades penso que hauríeu de deixar de mirar-vos el melic per una estona. Al menys podríeu fer veure que teniu una millor perspectiva de lluita envers l'enemic que hi teniu davant i el seu poder, que no pas tota aquesta aborregada multitut que solament té el cap per a cordar-se el drap estelat.
O es que la emancipació i el suport mutu ara té fronteres?
Re: Vostra raó es va desfent,la nostra esforça,creixent
14 gen 2018
Que tiene a que ver la a de anarquía con pdcat y conservadores católicos corruptos y de derecha que han votado más que una ley juntos al pp? Explíquenme , sius plau, el nou estat..... Sensavergonya
Re: Vostra raó es va desfent,la nostra esforça,creixent
16 gen 2018
Vritats com a punys!marta-torrecillas.jpg
Sindicato Sindicat