Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Stop Repressió a Docents
08 gen 2018
L´OFENSIVA FEIXISTA CONTRA L´EDUCACIÓ NO S´ATURA
ferrer i guardia.jpg
ferrer i guardia terrassa.jpg
Aquest dimecres a les 19h,defensem els nostres docents i l´escola lliure!
#FerrerGuàrdia10G.ACTES CONFIRMATS :Vic,Girona,Manresa,Terrassa Reus,Mataró, La Bisbal d´Empordà,Cambrils, Valls,Granollers, Vilafranca del Penedès,Sta Coloma de Cervelló,Igualada #StopRepressióDocents

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Stop Repressió a Docents
08 gen 2018
Manipulació pura i dura.
Els seguidors de la moreneta sou una colla d'aprofitats de la història del moviment llibertari.

Francisco Ferrer i Guàrdia no defensava el model de l'escola nacional, com el defenseu vosaltres, pagat i manat per les administracions de l'Estat.

Per vosaltres, els valors democràtics es fonamenten en anar a votar.
I dieu que són uns altres els feixistes?

https://www.youtube.com/watch?v=X9uX8hqtEzc
Re: Stop Repressió a Docents
08 gen 2018
ja...tampoc el moviment llibertari no es espanyolista com tú voldries...tampoc no veig que es defensi un model nacional, es defensa un model de convivència lo més lliure possible.La moreneta era de la ETA....LA CONEIXÈS LA CANçO?
Re: Stop Repressió a Docents
09 gen 2018
el regimen pujolista descubre su verdadera naturaleza, -la de una mafia-. Asi quedo significado despues de la comparecencia del capo del clan pujol-ferrusola, en el parlament que vino a decir mas o menos: “no soy un angel, no declare mi dinerito, pero al menos no soy un politico corrupto, me he hecho multimillonario, sirviendo a catalunya, soy un buen patriota”.

El panorama politico en catalunya, es la del regimen pujolista haciendo agua por todas partes, el pacto soberanista con tacticas que practican maliciosas astucias ideadas por la inteligentsia burguesa convergente, donde la realidad que nos toca vivir, ahora es la que burgueses y politicos catalanistas han dejado de ser niños mimados de los poderes facticos de la derechona españolista, se han convertido ahora en separatistas abanderados con la senyera estelada, para liderar una fuerza reaccionaria que se sustenta en movimientos sociales populistas, dirigidos por la demagogia de politicos y sindicalistas de izquierda, en un conglomerado con un objetivo que pretende proteger el regimen pujolista, al no poder ya silenciar este, sus robos, sus tramas de corrupcion, sobornos, expolios legalizados a traves de importaciones, exportaciones, ventas, privatizaciones, sociedades anonimas, castas privilegiadas, comisiones ilegales, dineros en paraisos fiscales, juegos de bolsa.
Re: Stop Repressió a Docents
09 gen 2018
Que manía con el Pujol... cambia de argumento que este esta muy visto y parece un CD-Rom rallado de los 90,Salut!
Re: Stop Repressió a Docents
09 gen 2018
Estimat Kaka... els CD-Rom no es rallen igual que els vinils, la expressió "disco rallado" fa més alusió a aquests que als (ja obsolets CD-Rom), podries haver utilitzat la expresió original "disc ratllat"i així quedaves "vintage"
Re: Stop Repressió a Docents
09 gen 2018
falso, se rallan igual.
Re: Stop Repressió a Docents
10 gen 2018
Almenys quan un vinil es ratllava senties un tros de cançó repetit. Quan es ratllen els «Compact Disc» actuals, la repetició és tant ràpida que en realitat és soroll.

Ah, i que el Sr. Puigdemont no és més que un successor de la política desenvolupada pel Sr. Pujol. Fins i tot cobra la pensió d'ex-president que va decretar el Pujolíssim.
Sindicat Terrassa