Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Marxa de Torxes. Llibertat Preses Pollítiques. 15 i 16 desembre
11 des 2017
Els propers dies, 14,15 i 16 desembre, Rescat organitza les Marxes de Torxes per la Llibertat dels Presos i Preses Polítiques.

14 i 15 a comarques i el dissabte 16 de desembre a Barcelona.
31730319955_52243774df_o.jpg
DPGr7GMW0AARtDU.jpg
Comunicat Marxa de Torxes Nadal 2017
Un any més, i ja en comencem a perdre el compte, ens reunim per aquestes dates tant senyalades per recordar i denunciar que seguim sense ser hi totes, i que les preses polítiques catalanes, la Marina i la Lola segueixen lluny de casa, dispersades a més de 1000 quilòmetres i privades de llibertat.
L’estat espanyol cada cop aplica de forma més indiscriminada la repressió, i cada cop són més les persones privades de llibertat que omplen les seves presons, i cada cop són més diverses com hem pogut veure en els darrers temps.
Es parla molt últimament de presos polítics catalans, obviant que des de la mort del dictador, de presos i preses polítiques catalanes sempre ni hi ha hagut, tot i que no haguin estat reconegudes com les actuals.
I a part de totes aquestes persones preses, des de Rescat no volem oblidar a totes aquelles persones que han estat, són o seran jutjades per causes polítiques i que en els propers temps també poden acabar a la presó, per haver cregut i lluitat per uns ideals de llibertat, ja que siguin Antifeixistes, Vaguistes, o Anarquistes.
Dissidencia per a la qual l’única resposta de l’estat és la repressió i l’empresonament com a solució.
Tant per les companyes preses com per les que en un futur ho puguin ser, encenem les torxes de la solidaritat, per mostrar tot el nostre suport i el nostre escalf en unes dates tant senyalades, i denunciar un cop més el caire feixista i repressor tant de l’estat espanyol com francès.
Des de Rescat els encoratgem a seguir amb la seva lluita que nosaltres mantindrem viva la seva memoria als carrers i places de les nostres viles.
Fins que la Llibertat sigui per fi plena i per a totes.
Entre totes, totes a casa.
La lluita és l’únic camí
Amnistia Total
Llibertat Preses Polítiques Catalanes
Fins l’últim Rescat la Lluita Continua

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Marxa de Torxes. Llibertat Preses Pollítiques. 15 i 16 desembre
11 des 2017
ABAIX ELS MURS DE LES PRESONS... TORES
Re: Marxa de Torxes. Llibertat Preses Pollítiques. 15 i 16 desembre
11 des 2017
totes, no totes... els teclats tenen això...
Sindicato Sindicat