Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
Confederac.ió, un espai de trobada per a amants de la llibertat
30 nov 2017
Confederac.ió neix amb l'objectiu d'ajudar amants de la llibertat a actuar amb força. Volem crear un espai que desperti consciències, que mobilitzi persones, que enforteixi grups, que connecti xarxes.
6fe99f79f97340a737543b8158d48673e77bf0ff_1_666x500.jpg

La idea va sorgir en forma de proposta fa un mes, i avui ja és una web operativa en fase alfa. Us convidem a compartir les preguntes, invitacions a l'acció, informació sobre temes i organitzacions afins...

Confederac.ió ofereix una infraestructura lliure, un espai multilingüe on el masclisme, l’homofòbia, la xenofòbia i altres comportaments agressius no hi tenen cabuda. L'espai està organitzat en àrees de trobada, presa de consciència, mobilització i activisme a llarg termini. Confederac.ió no és una incubadora de projectes ni una font d'informació. Volem promoure i ajudar col·lectius i projectes existents, no fer-los la competència creant-ne de nous.

Confederac.ió dóna la benvinguda a persones guiades per la simplicitat, l’autonomia, la cooperació i la descentralització. A persones que apliquen menys ego i més natura als petits i grans problemes. A persones que aspiren a la felicitat per a tothom. Som conscients que les persones que estan ja ficades en alguna organització van molt liades i l'últim que volen és un canal més. El públic que anem a buscar és aquell que destina molta atenció a seguir l'agenda mediàtica i a participar en les denominades "xarxes socials" comercials, el públic que busca però no troba maneres d'actuar més enllà del "m'agrada", la manifestació i el vot.

Hi ha molta gent que ha perdut la confiança en el capitalisme, la democràcia de partits i els mitjans de comunicació de masses, però segueix enganxada i busca alternatives. Hi ha moltes organitzacions i mitjans especialitzats que estan treballant en aquestes alternatives i que s'esforcen en assolir una massa crítica de participació. Unes i altres es busquen a les xarxes socials comercials, enmig d'un soroll immens, contribuint sense voler a la desmobilització i al poder de productes ultracapitalistes i de control social de darrera generació.

Esperem que Confederac.ió aporti el seu granet de sorra en l'articulació d'accions amb força creixent. Us convidem a fer-hi un cop d'ull i a participar-hi.

noun_828975-280.png
Mira també:
https://confederac.io

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Confederac.ió, un espai de trobada per a amants de la llibertat
01 des 2017
Tan mal está el anarquismo de algunos que tiene que inventarse "xiringuitos",?ya hay 20000 plataformas con las que luchar y integrarse,no creo que hagan falta más inventos dirigidos por algún gurú de turno
Re: Confederac.ió, un espai de trobada per a amants de la llibertat
03 des 2017
Ningú no t'obliga a participar, malgrat tot gràcies per la teva opinió.
Re: Confederac.ió, un espai de trobada per a amants de la llibertat
04 des 2017
Jo tampoc pensó participar al invent reaccionari del "Toñin del besos"
Re: Confederac.ió, un espai de trobada per a amants de la llibertat
07 des 2017
En Euskal Herria se habla también de proceso confederal y de confederación.

El partido del negocio vascongado (PNV) acaba de inventarse lo de una confederación ibérica, para poder seguir chupando del pueblo gracias a la cobertura de Madrid, con todo el miedo que le tiene a la independencia... Es decir: otra fantasmada como la del "estatus".

Mientras que en la movida independentista proletaria, o libertaria y/o comunista-socialista, se habla de proceso confederal entre las varias regiones de Euskal Herria: las Vascongadas o CAV, Navarra, Xuberoa, etc.
En este caso, por supuesto, confederal para llegar a una soberanía del país, o de la nación vasca.

Para terminar con la colonización de los mandriles y jacobinos.
Sindicat Terrassa