Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Comunicat desallotjament Can Puntales
03 nov 2017
Ahir, 2 de novembre del 2017, els mossos d’esquadra acompanyats d’una cínica delegació dels serveis socials ens van desallotjar sense previ avís de casa nostra: un bloc de pisos ubicat al carrer Indústria amb el passatge d’Alió* (al final del text expliquem amb detall el procés legal).

En les últimes setmanes han estat desallotjades diferents vivendes de Barcelona, creiem que ara més que mai hem de demostrar la nostra força col·lectiva, generar respostes a aquest sistema que intenta ofegar-nos en aquesta maleïda ciutat.

Perquè si ens queda alguna cosa, que ahir va quedar reflectida, és la solidaritat. Sembla redundant la paraula, però va ser molt real durant el dia d’ahir. Agraïm a totes aquelles que ens van fer sentir acompanyades, recolzades i que no estàvem soles; a totes aquelles que amb la seva actitud van estar allà davant tot el matí; les mans que ens ajudaven, els viatges de cotxes, les cases ofertes,… I moltíssimes coses més que ens han donat caliu i, sobretot, ens han demostrat que molta gent continuem reafirmant-nos en allò per què hem decidit apostar i lluitar.

Perquè si tenim alguna cosa que ells no tenen són les nostres idees que es materialitzen en el nostre dia a dia amb allò que construïm, com ahir i en altres moments hem demostrat.

Seguirem generant llocs de resistència, seguirem sortint al carrer a lluitar per allò que sentim, seguirem okupant per molt que ens desallotgin i, sobretot, seguirem creient que passi el que passi les nostres vides sempre valdran més la pena que les seves!!!

Cap altre desallotjament sense resposta!

Mentre existeixi la propietat, continuarem okupant!

Can Puntales
Barcelona, 3 de novembre del 2017

* Teníem dos processos oberts: el penal i el civil. Poc després d’okupar (el mes de juny), els mossos ens van fer un requeriment a instància del jutjat (Instrucció 14, cas penal), en què demanaven que marxéssim de la casa en cinc dies. Des de llavors no hi ha hagut judici i no hem sabut res més. De tota manera, el jutjat considera que el requeriment que ens van fer és suficient per desallotjar-nos en qualsevol moment sense tornar-ho a notificar. El procés civil anava a ignoradxs okupantes i tirava endavant, però no ha tingut res a veure amb el desallotjament. Expliquem això perquè pensem que és important compartir informació sobre els nous procediments legals.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa