Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
Visca la República Catalana! Visca la lluita internacionalista!
30 oct 2017
.
Des de la Coordinadora Obrera sindical donem la benvinguda a la República nascuda de la voluntat popular expressada en el referèndum de l'1 d'octubre.

Encoratgem a totes les treballadores i treballadors de Catalunya a participar en el procés constituent per desenvolupar un programa d'emancipació i justícia social feminista, antiracista i solidari.

La proclamació de la República només és l'inici d'un camí cap al nostre alliberament del poble català i de la classe treballadora sotmesa pel Règim del 78, un alliberament que ens exigeix la construcció i defensa d'una república socialista i feminista dels Països Catalans, fins a una societat sense classes.

Instem a la classe treballadora catalana a defensar la República i a lluitar pels nostres drets polítics, laborals i socials als centres de treball i a través de qualsevol forma d'organització popular de base i col·lectiva i, en especial, a través dels Comitès de Defensa de la República i als carrers participant de totes les mobilitzacions socials que, segur, vindran.

La República ha de ser un bastió contra les reformes laborals, contra la privatització de les pensions, les retallades socials, els desnonaments i la pobresa. La defensa dels drets democràtics han de ser la trinxera per poder bastir el repartiment del treball i de la riquesa no només per les treballadores catalanes, sinó espanyoles, europees i internacional. Continuarem treballant colze a colze amb totes les organitzacions obreres del món sota el principi de la lluita internacionalista, sabent que cada lluita obrera que es guanya és una passa més cap a la plena emancipació de tota la classe obrera.

Agraïm els suports de totes les organitzacions de classe que ens recolzen en aquest procés i expressem el nostre suport a la lluita del poble murcià contra el mur de les infraestructures classistes que destrossen el territori, a les treballadores de Bershka en vaga indefinida a Pontevedra per drets laborals bàsics contra Inditex. També saludem amb profunda alegria la victòria de la vaga indefinida de les cuidadores de Biscaia! En prenem nota i exemple.

Si el present és lluita, el futur és nostre.
Visca la República Catalana!
Visca la lluita internacionalista!

Secretariat Nacional
28 d'octubre de 2017

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more