Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
12o convocatoria Barna
09 oct 2017
HAY QUE DEJAR DE CELEBRAR EL 12 DE OCTUBRE POR QUE ES SEGUIR HACIENDO UN HOMENAJE AL COLONIALISMO, AL GENOCIDIO, A LA EXPLOTACIÓN, AL FRANQUISMO Y A LA MUERTE.
22308570_1907357595958253_1569532252117296602_n.jpg


Actualmente continúan distintas formas de colonización en beneficio del capital y las multinacionales españolas y europeas Con ello, se sigue generando explotación de los recursos humanos y ambientales de los territorios colonizados, una permanente deuda ilegítima, intervenciones y ocupaciones militares, regímenes de apartheid, genocidio, tratados comerciales avasalladores, esclavización y desplazamientos forzados sin que siquiera se garantice el derecho al libre tránsito para las personas de este mundo, con muerte y discriminación, como en el pasado.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 12o convocatoria Barna
09 oct 2017
Que te que veure aqui franco?
Re: 12o convocatoria Barna
09 oct 2017
¿Y dónde habla de franco? Habla de franquismo, no de franco. Y si no te parece que hispanidad y franquismo tienen relación, pues qué te voy a contar.
Re: 12o convocatoria Barna
12 oct 2017
si es nombra al franquisme es precisament per ser durant la seva dictadura a on es va grandificar alló que s´hi anomenava EL DIA DE LA RAZA, si no estic confosa. Aquesta festivitad resaltava la supremacía a l´hora que es magnificaba la grandesa de l´imperi de les espanyes i tota la liturgia genocida del nacional catolicisme i aquelles merdes que ho envoltaven tot plegat. Arrivada la memocracia allà pels anys 70-80 es va camviar aquesta conmemoraciò; [-suposso que pel tufo que supossava tot plegat a que la societat pugues pensar que existía encara ( de cara a la opiniò publica)un cert continuisme del regim dictatorial franquiste ( feixiste en el seu contingut ideologic )]- pel de dia e la hispanitat, fent referencia a una germanor dels pobles de parla hispana tot ignorant i per ende negant la colonització, la cristianització, l´expoli i la esclavitut a que s ´havia sotmés a les civilitzacions i pobles indígenes del continent Americà per part de les corones dels regnes d´Espanya i dels seus prohoms, nobles i aristócrates que conformaven la cort, per supossat. Dit això i per afegir una opiniò personal, Es lamentable que desde les institucions educatives de l´estat espanyol englovant a aquelles que tenen les seves propies competencies con en aquest cas Catalunya i en particular desde el seu professorat; que es en definitiva qui directament adoctrina a les nostres filles, no hi hagi cap esmena a les formes i actes duts a terme aplicant-hi sense cap falta d´escrupuls tot tipus de violacions amb total impunitat i brutalitat, així com als negocis i beneficis que sóbtenien a costa del mercat d´esclaus autoctons i africans; els quals a més de no ser reconeguts con a victimes d´aquesta colonització sels ignora de la historia. Suposso que aquí també entraría el racisme assumit als païssos americans tant del nort com del sud, ja que entre la seva societat s´estigmatitza segons el color de la pell, arrivant a la situaciò de que en alguns païssos sudamericans a on encara existeixen classismes n´hi ha moltes que encara que el seu color de pell tingui aquelles caracteristiques propies africanes evidents, es neguen a si mateixos com a negres. Perque hi ha arrelades a la societat les dictomies racistes i supremacistes de que allò que es blanc es bó i lo negre es dolent, lo ric es honrat i lo negre no...
Val a dir que en cap cas estic dient que sigui tota la societat igual, simplement hem sustento en estudis fets en aquestes regions i que es podem trovar publicats a youtube per exemple.
https://www.youtube.com/watch?v=-hDCCaKPFZk
https://www.youtube.com/watch?v=QewxP7ZvYpY
https://www.youtube.com/watch?v=qGDvt4yKTiM

Tenim encara molts reptes de cara a la deconstrucciò social imposada i asumida dins de la normativitat i el patriarcat. Salut i llibertat
Re: 12o convocatoria Barna
13 oct 2017
A aquest home se li deuen els darrers guanys de l'explotació de les amèriques:

https://ca.wikipedia.org/wiki/Joan_G%C3%BCell_i_Ferrer

Sense les seves gestes, Barcelona no tindria avui el protagonisme industrial i financer que té, ni ens haurien enviat a fer la guerra de Cuba, ni el seu fill hagués finançat les obres d'Antoni Gaudí serveixen d'icona internacional a Barcelona.
Colera camping CNT