Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: antifeixisme : corrupció i poder
SI a la ilegalización!!
28 ago 2003
No podem permetre tanta impunitat, cal anar per la via judicial i posar les coses al seu lloc. Fem valdre la força de l'opinió pública, exigim que s'il·legalitzi la Fundació Francisco Franco (FFF) i es jutgin i empresonin tots els seus col·laboradors, ministres inclosos.
El govern espanyol, i concretament el Ministeri de Cultura, s'ha de denunciar per apología del terrorisme. Per fer apologia contra els drets humans i fer-ho, a sobre, sense cap tipus de pudor. Amb tota la sang freda, parlen de nacionalismes excloents -el seu, l'espanyol, no l'hi compten, quan ha estat i és el més excloent de tots- i del perill dels radicalismes. I quin radicalisme pot ser pitjor que el feixisme?

Com pot un govern que s'anomena democràtic subvencionar una fundació que enalteix un dictador feixista? Com pot passar això sense una contundent reacció de l'oposició, sense que la sociatat es revolti i exigeixi responsabilitats? El govern espanyol, i concretament el seu president Aznar, també s'ha de denunciar per haver cooperat a matar milers de civils innocents a l'Iraq i per una pila de barbaritats més en nom de la croada antiterrorista.

Comentaris

Re: SI a la ilegalización!!
28 ago 2003
Això és la distrecció perfecte pel sistema; empreses i estat.
Re: SI a la ilegalización!!
28 ago 2003
Perdonad porque os llame ilusos. ¿Os ilegaliciariais vosotros mismos?. Los que nos mandan siguen siendo los de antes pero con la careta de demócratas. Profundizad en sus biografias personales, leed quién era José María Aznar, el Duque de Suarez, el actual comisionado para el desastre del Prestige, Sr. Rodolfo Martín Villa, y así Pio Cabanillas, el actualísimo (aunque decadente) Don Manuel Fraga Iribarne, señor de playas radioactivas.

Perdonad que os llame ilusos. Estan en sus mejores tiempos, para desgracia de gente de bien. Si no fuera así no se permitirian la chulería que se gastan a cara descubierta.
Re: SI a la ilegalización!!
29 ago 2003
www.aznar.net
Sindicat Terrassa