Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: sense clasificar
perpetuar estereotips?
03 oct 2017
Jornada de vaga general. Dia en què la ciutadania protegeix entitats bancàries. Dia en què la ciutadania protegeix a entitats explotadores de la lògica rabia de la gent. Dia en què la ciutadania protegeix al braç repressor per la raó que són de casa. Dia en què a la gent que vol lluitar i abolir les dinàmiques del capitalisme és titllada d'infiltrada. Tot si val per la independència? Tot val per Catalunya? L'enemic també és a casa.

El moviment independentista català vol ser emparat per un cos d'assassins i assassines? Els cossos armats dels mossos d'esquadra són qui han mutilat a gent[1], qui ha protegit totes les retallades econòmiques i socials efectuades tant pel govern de l'estat espanyol com de Catalunya, qui cobren per anar armats i armades, qui enfront de la "justícia" tenen més paraula que una persona corrent, qui apallissa, qui deté, qui amaga el número de placa[2]... Això vol emparar l'independentisme català? Quina diferència hi ha entre la brutalitat policial del primer d'octubre i els desallotjaments de les places del 15m?[3] Quina diferència hi ha entre reprimir en català, o castellà? Quina diferència hi ha entre un mosso d'esquadra, un policia nacional, un guàrdia civil, un ertzaina, o un policia municipal?

El moviment independentista català vol protegir entitats com bancs i multinacionals? Protegir entitats bancàries que inverteixen en armament per efectuar guerres? [4] Defensar empresses que anul·len i esclavitzen als seus treballadors i treballadores? [5] vol defensar un moviment que empara la gentrificació de les nostres ciutats i barris? [6] Vol emparar el capitalisme salvatge i el neoliberalisme com a model de país?

El moviment independentista català vol seguir les directrius d'una elit? Vol seguir les ordres de qui roba diners públics de Catalunya, [7] com les elits de l'estat espanyol? [8] El moviment independentista vol ser governat, o vol autogovernar-se com a poble alliberat d'un estat feixista? Vol emparar un independentisme de qui nega l'autodeterminació d'altres pobles?[9]

Efectivament, no tot el moviment independentista català abandera aquesta actitud. Hi haurà gent amb idees emancipadores i de llibertat. Hi haurà persones amb actitud combativa i anticapitalistes. Però s'ha d'anar amb compte de no cegar-se. No cegar-se per la imaginació. No cegar-se per coloraines a draps. No cegar-se per tal de no seguir perpetuant una barbaritat.



[1] https://cat.elpais.com/cat/2016/05/27/catalunya/1464337064_621304.html

[2]http://www.eldiario.es/catalunya/encima-ley_0_69293612.html

[3]http://www.europapress.es/valencia/noticia-15m-les-carregues-dels-mossos

[4] https://www.diagonalperiodico.net/global/30235-la-caixa-invierte-mas-80-

[5] http://www.eldiario.es/norte/euskadi/Mercadona-desembarca-Euskadi_0_2985

[6] http://www.publico.es/public/gentrificacio-arrasa-els-barris-barcelona.h

[7] http://www.eldiario.es/catalunya/politica/fantasmas-corrupcion-CiU-irrum

[8] http://www.eldiario.es/politica/corrupcion-Irene-Montero-afeado-PP_0_654

[9] http://www.ara.cat/politica/dret-autodeterminacio-palestina-kurdistan-sa

This work is in the public domain

Comentaris

Re: perpetuar estereotips?
03 oct 2017
Trabajo de "investigación" que probablemente te comprará intereconomía. No dejes que la realidad te estropee un buen artículo sensacionalista.

Diferencias entre la brutalidad de los mossos el 15M en plaça catalunya y la guardia civil o policía nacional el 1-O en colegios, ninguna. Diferencia entre actitudes frente al rechazo de la violencia de los mossos y las de las policías del estado español, totales por vuestra parte. La de los mossos os escandalizaba y la de las policías españolas la habéis normalizado y justificado diciendo que era normal que pasara eso. Todo un ejemplo de lo ciegos y dogmáticos que sois.
Re: perpetuar estereotips?
03 oct 2017
No ves que los MoSSos están obligados de NO USAR su arsenal de violencia en éste momento para hacerse amiguitos del "pueblo catalán" para que serán aceptados como SU policía estatal? El "trabajo sucio" tiene que hacer la policia española y la Guardia Civil para despedirse de Catalunya (lo hicieron con gusto).
El referendum fue pactado con la UE, una manipulación de la población de Catalunya incluida, para su creencia en la democratización pacifica e el nuevo estado.
El paripe de los 'diferentes' cuerpos de policia
04 oct 2017
poli-bueno_poli-malo.jpg
Golpe de efecto al estilo 23F
Re: perpetuar estereotips?
04 oct 2017
Quien firma fuera fascistas de indymedia debería aplicarse el cuento. De todas formas es mi opinión. Crear odios es propio de dogmaticos
Re: perpetuar estereotips?
05 oct 2017
A ver lumpen, ¿qué cuento quieres que me aplique, el que nos cuentan arriba?
La violencia policial es siempre repudiable, sea de la policía que sea. Y quien se lamenta de que en esta ocasión los mossos no apalearon a las personas, es un malnacido o lo que es lo mismo, un fascista.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more