Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Vaga General: Contra la repressió i per les llibertats (comunicat unitari)
02 oct 2017
CONTRA LA REPRESSIÓ I PER LA DEFENSA DE LES LLIBERTATS
IMG-20171002-WA0004.jpg
Des de les entitats, organitzacions i sindicats convocants de la vaga general del 3 d’octubre volem denunciar la violència desplegada per part dels cossos policials de l’estat espanyol durant aquest 1 d’octubre i condemnem la repressió i la vulneració de drets i llibertats civils, sexuals i polítiques tant individuals com col·lectives que s’està produint a Catalunya en forma d’un estat d’excepció encobert.

Hem decidit convocar vaga general per denunciar les pressions i les amenaces que el conjunt de les classes treballadores i populars hem patit durant aquestes darreres setmanes així com els constants atacs a la llibertat d’expressió i les contínues temptatives d’atemorir el conjunt de la població catalana.

Volem deixar clar que davant les polítiques austericides que han precaritzat les nostres vides durant aquests darrers anys i que han desmantellat el sector públic amb un pla de rescat bancari. Cal que ens organitzem i apostem per una carta de drets social que posi en valor totes les experiències, pràctiques i coneixements acumulats per part dels diferents moviments socials durant tots aquests anys: des de l’economia social i solidària a la sobirania alimentaria, des de la defensa del territori a les lluites feministes i contra les violències masclistes. Dels moviments per la pau al reconeixement dels drets de les persones migrades.

Fem una crida a paralitzar el país, des de tots els sectors i àmbits de les nostres vides, per plantar cara a la repressió i en defensa de les nostres llibertats.

Aquest 3 d’octubre vaga general i social
Ens trobem totes juntes a les 18h als Jardinets de Gràcia de Barcelona.

Per un bloqueig total,
HO ATURAREM TOT!!!

Barcelona, 1 d’octubre de 2017

CGT
Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC)
Intersindical-CSC
COS

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Vaga General: Contra la repressió i per les llibertats (comunicat unitari)
02 oct 2017
Me podreis explicar cuales son las libertades que pensais defender? Para no confundirlas con los privilegios de unxs cuantxs que se creen mas listxs que lxs demás. Y siempre: Patriotas son Idiotas!
Re: Vaga General: Contra la repressió i per les llibertats (comunicat unitari)
02 oct 2017
Mañana pienso currar como un burro en mi huerto, asi que me la paso por el forro vuestra huelga general. Si quereis podreis venir a tirarme piedras pero traed vuestras banderitas para distinguiros de los malditos (maderos espanyoles). Estais todxs locxs!
Dijó Jordi Pujol: "Cada Catalán es un soldado para luchar contra el enemigo español y sus negocios que quiero para mi"...
Tomar las calles para que? Para defender la CAIXA? Juntxs a los Mossos? Más y Puigdemont no son ladrones ni burgueses?
Re: Vaga General: Contra la repressió i per les llibertats (comunicat unitari)
03 oct 2017
Aquest comunicat existeix en algun mitjà de les organitzacions citades?
O potser mmm se l'ha tret de la màniga?
Fonts, si us plau.
Sindicato Sindicat