Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
CCOO, UGT, Òmnium i l’ANC se sumen a la convocatòria de vaga general del 3 d’octubre
01 oct 2017
.
Moon-in-phases.jpg
A plaça de Catalunya, el president d’Òmnium Cultural acaba de fer una crida a una “aturada nacional” en nom de la Taula per la Democràcia, integrada pels sindicats majoritaris CCOO i UGT de Catalunya, l’ANC, la FAPAC, la Federació d’Associacions de Veïns de Catalunya i la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), entre altres plataformes sindicals i representatives de la societat civil. D’aquesta manera, reforcen la convocatòria de vaga general anunciada la setmana passada pels sindicats alternatius CGT, IAC, COS, CNT de Catalunya i Balears i la Intersindical CSC, amb el suport de moviments socials i del moviment estudiantil. Aquestes organitzacions han anunciat concentracions unitàries el proper dimecres a les 12 del migdia a plaça Universitat i les 6 de la tarda als Jardinets de Gràcia (Barcelona), sota el lema “Contra la repressió: defensem les llibertats”. Per evitar que la vaga sigui declarada il·legal -la llei no permet convocar vagues solidàries o polítiques- els motius s’han centrat precisament en la repressió als centres de treball i en la vulneració dels drets de les persones treballadores en registres policials dels dies previs a l’1-O.
Mira també:
https://agenciauo.org/ccoo-ugt-omnium-lanc-se-sumen-convocatoria-vaga-general-3-doctubre/

This work is in the public domain

Comentaris

Llunatics se sumen a la convocatòria de vaga general del 3 d’octubre
02 oct 2017
La llei prohibeix les vagues polítiques, però no les solidàries (STC 11/1981).

Com poden aquestes organitzacions anunciar concentracions unitàries, si aquestes concentracions ni tan sols les organitzen conjuntament amb els que convoquen la vaga?

El terme «unitari» mola molt, i és una marca que tothom se la vol registrar.
Re: CCOO, UGT, Òmnium i l’ANC se sumen a la convocatòria de vaga general del 3 d’octubre
02 oct 2017
Què divertida una convocatòria juntament amb UFEC, que està públicament en contra que els monitors esportius treballin amb contracte...

A tota aquesta gentussa encara se'ls haurà d'agraïr que ens facin de papes i mames per evitar que il·legalitzin noséquè (semblen ser experts).
Sindicato Sindicat