Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
Davant l'1-O, comunicat d'Heura Negra Assemblea Llibertària de Vallcarca
21 set 2017
En català i en castellà.
empaperem-cast.png
empaperem-cat.png
Davant l’actual moment polític que vivim a Catalunya arran de la convocatòria del referèndum de l’1 d’octubre, des de l’Assemblea Llibertària de Vallcarca, Heura Negra, volem expressar el nostre rebuig absolut a la repressió desplegada per l’Estat espanyol durant aquests dies, així com el nostre suport a les mobilitzacions populars que estan omplint els carrers i impedint, mitjançant l’acció directa, les actuacions policials dirigides a suprimir els drets civils més bàsics.

Davant la tendència cada vegada més autoritarista del govern del PP, se’ns fa patent la necessitat urgent de provocar la ruptura del Règim del 78. Com a anarquistes, prenem el referèndum de l’1-O com una eina del tot insuficient per realitzar aquesta ruptura, però no podem passar per alt el potencial d’una mobilització desobedient i massiva als carrers, que pot esdevenir un primer pas per a decidir, entre totes, com ha de ser el futur de la nostra societat molt més enllà del que pretenen les institucions que el convoquen.

Com a llibertàries simplement no podem mantenir-nos al marge: estarem sempre al costat d’aquelles que lluitin per la llibertat i ens alçarem contra aquells que la trepitgen.

Per això emplacem a totes les persones que se sentin afins a nosaltres a defensar els seus barris i les seves companyes davant l’estat de setge, així com a organitzar-se i lluitar per a fer possible un canvi que vagi molt més lluny que el que es planteja l’1 d’octubre.

L’1-O sols és el principi, decidim-ho tot!
Només des del carrer ho aconseguirem!
Sempre amb el poble, mai amb les institucions!

Vallcarca, 21/9/2017

..

Ante el actual momento político que vivimos en Catalunya a raíz de la convocatoria del referendum del 1 de octubre, des de la Assemblea Llibertària de Vallcarca, Heura Negra, queremos expresar nuestro rechazo absoluto a la represión desplegada por el Estado español durante estos días, así como nuestro apoyo a las movilizaciones populares que están llenando las calles e impidiendo, mediante la acción directa, las actuaciones policiales dirigidas a suprimir los derechos civiles más básicos.

Ante la tendencia cada vez más autoritarista del gobierno del PP, se nos hace patente la necesidad urgente de provocar la ruptura del Régimen del 78. Como anarquistas, tomamos el referendum del 1-O como una herramienta del todo insuficiente para realizar esta ruptura, pero no podemos pasar por alto el potencial de una movilización desobediente y masiva en las calles, que puede convertirse en un primer paso para decidir, entre todas, cómo debe ser el futuro de nuestra sociedad mucho más allá de lo que pretenden las instituciones que lo convocan.

Como libertarias simplemente no podemos mantenernos al margen: estaremos siempre al lado de aquellas que luchen por la libertad y nos alzaremos contra aquellos que la pisan.

Por esto emplazamos a todas las personas que se sientan afines a nosotras a defensar sus barrios y a sus compañeras frente del estado de sitio, así como a organizarse y luchar para hacer posible un cambio que vaya mucho más lejos que lo que se plantea el 1 de octubre.

¡El 1-O solo es el principio, decidámoslo todo!
¡Solo desde la calle lo conseguiremos!
¡Siempre con el pueblo, nunca con las instituciones!

Vallcarca, 21/9/2017
Mira també:
http://heuranegra.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Davant l'1-O, comunicat d'Heura Negra Assemblea Llibertària de Vallcarca
26 set 2017
L’1-O sols és el principi, però... El principi del final o el principi del principi? Ho dic perquè al principi l'alcaldessa de Barcelona sortia en manifestacions anti-desnonaments, també ho dic perquè fa uns anys alguns independentistes es van manifestar també a les portes del Parlament i al final han acabat a dintre. Anar a votar, serà el final o el principi? Perquè potser és el final de la nostra lluita, la desintegració dels ideals d'alliberació, el retrobament de l'esperança política, el principi de deixar-nos trepitjar institucionalment per interessos que no són els nostres, el principi de la pau social, la pau entre clases...
Sindicato Sindicat