Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Ca La Trava, Festes de Gràcia
15 ago 2017
Obrim de dimecres a dissabte, cada dia gestionat per un col·lectiu diferent. Birra un euro!
16-19april[1]-1.jpg
20863232_179061809302440_4969788934233059538_o.jpg
Gràcia no està en venda... o sí?

Tothom veu que el barri està canviant, els preus del lloguer pugen i pugen mentre els sous no paren de baixar, Gràcia s'està tornant un barri "cool" ple de turistes i pijos. Si tens més d'una propietat, enhorabona! Podràs forrar-te i amb una mica de sort viure de rendes. Si, al contrari, vius de lloguer, ho sentim mot per tu. Prepara't per quan s'acabi el contracte que s'acosta una bona pujada!
Benvinguts al capitalisme! El sostre, una necessitat bàsica, només és una altra mercaderia amb la qual especular. En aquest sistema qui no apujarà els lloguers? Qui no llogarà el seu pis a turistes quan paguen molt més que un llogater normal? Qui no edificarà pisos de luxe quan donen molts més beneficis? És el capitalisme, els beneficis manen i la resta no importa.
Però a Ca La Trava lluitem contra el capitalisme i les lleis del mercat! Per això hem okupat, per escapar la lògica capitalista i la idea que l'únic que importa són els beneficis. Hem okupat per evitar que derrueixin el bloc i construeixin pisos de luxe. La lluita clau contra la pujada dels lloguers està en el control de la propietat. Ens diuen que pots fer el que vulguis amb la teva propietat, nosaltres diem que no, que la casa és de qui hi viu no de qui especula. Per això cal que les veïnes treballadores ens organitzem. És hora d'okupar, d'impedir que es construeixin pisos de luxe i de plantar cara quan el propietari vulgui pujar el lloguer o fer-nos fora de casa. Trencar les lleis del mercat i defensar el nostre barri.

Ara, un missatge per les immobiliàries que ens estiguin llegint. El nostre decorat és una declaració de guerra, hem arrencat els vostres anuncis i ens els hem penjat com trofeus. La nostra lluita no és només per Ca La Trava i contra la "Llave de Oro", és pel barri i contra totes vosaltres. Aneu-vos preparant.

CONTRA L'ESPECULACIÓ, OKUPACIÓ!

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa