Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : corrupció i poder
Libreria nazi europa sigue vendiendo lo de siempre
26 ago 2003
La libreria nazi europa de la calle seneca 12 de barcelona y que es propiedad de Pedro Varela Gueiss, sigue vendiendo los mismos libros y demas materiales nazis y ultras.
vende en el propio local y ahora tambien por internet en www.libreriaeuropa.info

¿de que ha servido toda la comedia judicial?

Sr:Clos porque no lo invitan tambien a que participe en el forum 2004 y exponga sus teorias de que el holocausto no existio.

puestos a presumir de barcelona , presuma usted de que barcelona tambien es uno de los principales distribuidores de literatura nazifascista
varela.jpg
Torna el cas Varela

Aquest estiu ens ha arribat una mala notícia des dels mitjans de comunicació: La Secció Tercera de l'Audiència de Barcelona passarà al Tribunal Constitucional el cas de la Llibreria Europa i del seu propietari Pedro Varela per plantejar la possible inconstitucionalitat de la sentència. Això significa, de moment, endarrerir la sentència definitiva contra Pedro Varela, que va ser condemnat, el 16 de novembre de 1998, a cinc anys de presó pels delictes d'apologia del genocidi i de difusió de llibres de caràcter nazi, provocadors de la discriminació, l'odi i la violència per motius racistes i antisemites. I encara és més greu pel fet que la condemna havia obert la via jurídica com una altra forma de lluitar contra el nazisme i de posar Espanya al mateix nivell que la resta de països del nostre entorn.

Volem recordar que la Llibreria Europa era el major centre de distribució de propaganda nazi, racista i xenòfoba de tot Europa i Sudamèrica i alhora un lloc des d'on es realitzava proselitisme entre els joves per a impulsar grups i accions nazis.

Si la revisió del cas es fa amb l'argument de considerar la possible inconstitucionalitat de l'article del Codi Penal que castiga l'apologia del genocidi i en nom d'una mal entesa llibertat d'expressió, voldríem recordar que hi ha, abans de tot, uns valors superiors, els Drets Humans, absolutament conculcats pel nazi-feixisme i que la llibertat d'expressió mai pot utilitzar-se com a escut per a la difusió de idearis execrables.

Des de Amical impulsarem i col.laborarem en totes aquelles accions encaminades a deturar el pas a tot el que signifiqui negar o emmascarar l'extermini nazi. I ho farem per respectar la memòria i el patiment dels deportats i també perquè creiem profundament en la democràcia i aquesta és incompatible amb l'ideari del nazisme.
Mira també:
http://acte.pangea.org/amical/butlleti/index.htm

Comentaris

Re: Libreria nazi europa sigue vendiendo lo de siempre
26 ago 2003
Revisar esta web y mirar cuantos apellidos suenan actualmente en la filas pepeistas. Muy interesante
http://www.ceh.csic.es/lineas/jrug/diccionario/gabinetes/m7_franco.htm
Re: Libreria nazi europa sigue vendiendo lo de siempre
26 ago 2003
Aquest pallo va anar a la universitat a la facultat de Geografía i Història. Un dia li va dir al professor Bernat Muniesa -podeu comprobar com existeix- a una classe seva i davant de tothom que -flipareu!- "Hitler ha de entrar en el santoral cristiano y ha de recibir nuestra devoción por su martirio". Aquest pallo està una mica fotut.

Crida molt l'atenció les presses de l'estat per tancar periodics, sense proves, pero la total passivitat al actuar contra qui fa apología del feixisme. Encara que resulta ser el mateix que financia tan generosament la Fundación Francisco Franco, quina coincidència!!
Sindicato Sindicat