Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Vine a fer la RARA! (Residència Artística Autogestionada del 21 al 29 de juliol)
05 jun 2017
Amb la Rara volem crear un espai autogestionat d'inspiració, creativitat i convivència entre 10 creadors durant 9 dies seguits (del 21 al 29 de juliol).

La Rara està oberta a qualsevol persona o grup de persones, interessades en desenvolupar un projecte artístic, creatiu o cultural en un espai obert, d'intercanvi i convivència.
bannerPetitLaRara.jpg
La Rara tindrà lloc a La Bruna, un Centre Social Okupat ubicat en un esplèndid hotel a 2a línia de mar a Calella de la Costa (Maresme). És un luxe que ens cedeixin aquest espai per això volem oferir a mode d'intercanvi una presentació pública de l'obra que hagi creat cadascú l'últim dia, el 29 de juliol a la tarda.

Durant els dies en què es desenvolupi la residència es pretén no només dur a terme el projecte si no també posar en valor la convivència, el treball en equip i crear llaços entre les persones participants. Per això a La Rara convidem a tots els residents a conviure el màxim, conèixer la gent local, menjar tots junts, anar a la platja, nits de música i conversa ...

El primer dia farem una ronda de presentacions on cadascú presentarà la seva proposta.

Què ens ofereix el CSO La Bruna:

Dormitoris propis o compartits amb lavabos i matalassos
Cuina compartida entre tots els participants.
Espais de creació propis o compartits
Com funciona La Rara?

La rara és una residència artística totalment autogestionada, això significa que tots els participants ens farem càrrec de cobrir col·lectivament totes les nostres necessitats de manutenció. Farem un pot comú on hi aportarem els diners necessaris per cobrir tots els gastos que suposi l'allotjament i pensió completa. Calculem que amb un 15-20 euros per persona hauria de ser suficient per pagar-ho tot.

Ens repartirem les tasques de cuina, ordre i neteja dels espais comuns entre tots els participants.

El primer dia ens organitzarem per adjudicar-nos els espais que utilitzarem depenent de les necessitats de cadascú. Probablement alguns compartirem dormitoris i d'altres no.

No hi ha aigua corrent a La Bruna, però hi ha una font al costat. Això significa que ens haurem de repartir la tasca d'anar a buscar aigua a la font, probablement, amb què cadascú hi vagi dos cops durant tota la residència serà suficient. Hi ha una dutxa improvitzada, però també podem banyar-nos i dutxar-nos a la platja, que està a 5 minuts a peu.

Per participar a la convocatòria envia'ns un correu a opifai ARROBA gmail.com posant LaRara2017_ElTeuNomArtistic a l'assumpte, adjuntant un sol arxiu pdf amb la següent informació:

Nom artístic:
Data de naixement:
Telèfon de contacte:
Correu electrònic:
Web/Blog/Instagram/...:
Mostra de treballs anteriors:
Descripció del projecte
Carta de motivació
Tens temps per enviar-nos la teva proposta fins al 11 de juny de 2017 a les 12 de la nit. (si no omplim el cupu de participants ampliarem el període). Ens pots enviar la proposta en català, castellà o anglès. No posem un mínim o màxim de pàgines del pdf, però com més resumida sigui la proposta, millor!

En cas que rebem més de 10 propostes de participació, l'equip de 5 persones que estem organitzant La Rara haurem de fer una selecció de les propostes. Per això hem concretat alguns criteris que tindrem en compte a l'hora de valorar i seleccionar les propostes. Valorararem especialment els projectes:

que estiguin concebuts concretament per a aquesta convocatòria.
que la proposta no es limiti a un contingut purament estètic sinó que també tingui i s'expliqui un contingut polític/sociològic/antropològic/històric/...
valorarem l'orginalitat de l'obra
que puguin ser desenvolupats i acabats en els 9 dies que dura la residència, intentant aprofitar-los al màxim.
Mira també:
https://larara2017.wordpress.com/
https://labrunacso.wordpress.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Vine a fer la RARA! (Residència Artística Autogestionada del 21 al 29 de juliol)
05 jun 2017
Si Us Plau!! ajuda'ns a fer difusió de la convocatòria reenviant-la a tothom que creguis que pugui interessar-li!!
Sindicato Sindicat