Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: criminalització i repressió
7deJUNY MANIFESTACIÓ SOLIDARITATREBEL, sentencia per les anarquistes preses a alemanya
04 jun 2017
EL DIA 7 DE JUNY SURT LA SENTENCIA PER LES COMPANYES ANARQUISTES PRESES A ALEMANYA PEL CAS DE AACHEN.

A LES 20H MANIFESTACIÓ A BARCELONA (PL.LESSEPS,davant de la BIBLIOTECA)
manifestSRalta.jpg
(cat.)
Ja sigui pel rebuig a totes les opressions que ens intenten aixafar o per creure massa en els mons meravellosos que portem al cors i que contínuament xoquen amb la realitat asfixiant en la qual vivim, decidim lluitar contra l’Estat i tota forma de poder.
Nosaltres sabem, i l’enemic també, que la nostra lluita, encara que de vegades limitada, segueix sense descans.
Per això ens tanquen, ens intenten callar, intenten reduir la nostra voluntat i la natural embranzida cap a la rebel·lia.
Per això condemna rere condemna, operació repressiva rere operació repressiva, seguim aixecant el cap, reprenent totes les forces possibles i tornant a atacar, omplint els carrers del nostre odi per minuts eterns de llibertat viscuts juntes.
Amb la ferma convicció de les nostres idees i de les nostres pràctiques, de les nostres vivències i de la nostra solidaritat, seguirem conspirant, buscant i trobant maneres d’enfrontar-nos a l’Estat i els seus múltiples còmplices.

SIGUI QUINA SIGUI LA SENTÈNCIA, ESTAREM ALS CARRERS
—————————————————————————–
(cast.)
Ya sea por el rechazo a todas las opresiones que nos intentan aplastar o por creer demasiado en los maravillosos mundos que llevamos en el corazón y que contínuamente chocan con la asfixiante realidad en la que vivimos, decidimos luchar contra el Estado y toda forma de poder.
Y nosotras sabemos, y el enemigo también, que nuestra lucha, aunque a veces limitada, sigue sin descanso.
Por eso nos encierran, nos intentan callar, intentan reducir nuestra voluntad y el natural empuje a la rebeldía.
Por eso condena trás condena, operación represiva trás operación represiva seguimos levantando la cabeza, retomando todas las fuerzas posibles y volviendo a atacar, llenando las calles de nuestro odio por minutos eternos de libertad vividos juntas.
Con la firme convicción de nuestras ideas y de nuestras prácticas, de nuestras vivencias y de nuestra solidaridad, seguiremos conspirando, buscando y encontrando maneras de enfrentarnos al Estado y sus múltiples cómplices.

SEA CUAL SEA LA SENTENCIA, ESTAREMOS EN LA CALLE
Mira també:
https://solidaritatrebel.noblogs.org/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat