Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Escarni a empresaris alemanys i Puigdemont
20 abr 2017
Escrache
(cat)
Escarni a empresaris alemanys i Puigdemont

En el marc de la setmana d'accions en solidaritat amb les anarquistes preses a Alemanya acusades d'un atracament a Aachen, el migdia del 20 'abril una vintena de solidaris ens concentrem davant la porta de l'Hotel Condes (Passeig de Gracia amb Mallorca), hem desplegat una pancarta, llençat alguns centenars d'octavetes i llegit el següent comunicat:

“Avui estem aquí per la celebració de l'Assemblea Regional anual de la Cambra de Comerç Alemanya per Espanya que se celebra a l'Hotel Condes. Es tracta d'un esdeveniment exclusiu, al que només poden assistir socis de la Cambra Alemanya i els seus convidats, és a dir, la rancia "créme de la créme" del món empresarial i financer alemany i local. Malgrat això, avui, en aquest acte patrocinat per uns representants del capitalisme alemany tan destacats com Bayer, Mercedes Benz, Lufthansa o Lidl, aquesta gent de negocis serà acompanyada per la tan cèlebre espècie de fauna política catalana com el "Molt Honorable" Carles Puigdemont, President de la Generalitat de Catalunya. Més allà de la qüestió de si els empresaris alemanys els importa o no el procés sobiranista, la presència de Puigdemont aquí té un altre objectiu: oferir les seves benediccions com a polític al foment del treball i negocis a Catalunya, és a dir, més diners i més privilegis fiscals per ells i més explotació, precarietat laboral, mancances econòmiques i misèria per a nosaltres.
Estem aquí en solidaritat amb les nostres companyes anarquistes, que ja fa un any van ser segrestades pels Mossos d'Esquadra i entregades a l'Estat alemany, acusades d'haver atracat, el 2014, un banc vinculat al Vaticà a la ciutat d'Aachen. Aquests dies se celebra a Alemanya el seu judici.
Fins que totes siguem lliures!
Mort al Capital!”


Després d'uns 10 minuts ens hem dispersat sense incidents.
Que la solidaritat s'expandeixi en totes seves formes!


(cast)
Escrache a empresarios alemanes y Puigdemont

En el marco de la semana de acciones en solidaridad con lxs anarquistas presxs en Alemaña acusadxs de un atraco en Aachen, el mediodía del 20 de abril una veintena de solidarixs nos hemos concentrado delante la puerta de Hotel Condes (Passeig de Gracia con Mallorca), desplegando una pancarta, lanzando algunos centeneres de octavillas y leyendo el siguiente comunicado:

“Hoy estamos aquí con la ocasión de la Asamblea Regional anual de la Cámara de Comercio Alemana para España que se celebra en el Hotel Condes. Se trata de un evento exclusivo, al que sólo pueden asistir socios de la Cámara Alemana y sus invitados, es decir la rancia créme de la créme del mundo empresarial y financiero alemán y local. Sin embargo hoy, en este evento patrocinado por unos representantes del capitalismo alemán tan destacados como Bayer, Mercedes Benz, Lufhansa o Lidl, aquella gente de negocios será acompañada por la tan celebre especie de fauna política catalana como el “Molt Honorable” Carles Puigdemont, Presidente de la Generalitat de Catalunya. Más allá del tema si a los empresarios alemanes les importa o no el proceso soberanista, la presencia de Puigdemont aquí tiene un objetivo: ofrecer sus bendiciones como político al fomento de trabajo y negocios en Catalunya, es decir más dinero y privilegios fiscales para ellos y más explotación, precariedad laboral, escasez económica y miseria para nosotras.
Estamos aquí en solidaridad con nuestras compañeras anarquistas que hace un año ya fueron secuestradas por los Mossos d´Esquadra y entregadas al Estado alemán, acusadas de haber atracado en 2014 un banco vinculado al Vaticano en la ciudad de Aachen. En estos días se celebra en Alemania su juicio.
¡Hasta que todas seamos libres!
¡Muerte al Capital!”

Después de unos 10 minutos nos hemos dispersado sin incidentes.
¡Que la solidaridad se expande en todas sus formas!

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa