Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: @rtivisme
primer de maig llibertari: anarquia l' única alternativa al capitalisme i al patriarcat
18 abr 2017
unnamed (1).jpg
unnamed.jpg
CONTRA EL SISTEMA, CONTRA LA SUBMISSIÓ,
PER LA LLIBERTAT
Tornem a sortir al carrer per seguir lluitant i per recordar el sentit revolucionari i de transformació social d'una jornada històrica que no ha perdut el valor referent i de fraternitat entre les explotades de tot el món.
Sortim per afirmar en veu alta que la nostra lluita és contra el seu sistema, que l’alternativa a l’autoritat de l’estat i el capital és la nostra autonomia, que el patriarcat imperant el combatem amb la igualtat entre les persones, que contra l’explotació capitalista tenim l’eina de l’autogestió, que davant la falsa paritat d’opurtunitats i la competició aportem l’antídot de la cooperació i el suport mutu, que per a invalidar la democràcia parlamentària i representativa tenim les assemblees, que la negació de la propietat privada i estatal és la col•lectivització. Que el nostre ordre natural i l'anarquia posen en contradicció la seva barbàrie i caos capitalista al planeta, que l'okupació i expropiació de l'espai és la resposta a la seva gentrificació i expulsió a la que ens sotmeten, que la solidaritat internacional entre explotades és la millor resposta per acabar amb les fronteres, el racisme i la discriminació dels estats (CIE, batudes…), que l’antimilitarisme actiu és l’alternativa a les guerres provocades per interessos mesquins i que obliguen a l’èxode forçat de mil.lions de persones, que l’igualitarisme social ha de ser el disolvent d’un sistema carcelari que només castiga la pobresa i a qui es rebel•la contra ella, que la nostra educació lliure i llibertària és l’arma contra el seu adoctrinament de masses, on el seu pensament únic es troba ennfrontat amb el nostre pensament crític
Per tot això sortim al carrer amb tota la nostra rauxa. Organitzem-nos de forma no jeràrquica i horitzontal, concients de la força de la unió, l'acció i l'autogestió
PER UN PRIMER DE MAIG LLIBERTARI !!!
MANIFESTACIÓ
18h. RAMBLA RAVAL amb C/HOSPITAL

______________________________________________

CONTRA EL SISTEMA, CONTRA LA SUMISIÓN,
POR LA LIBERTAD
Volvemos a salir a la calle para seguir luchando y para recordar el sentido revolucionario y de transformación social de una jornada histórica que no ha perdido el valor referente y de fraternidad entre las explotadas de todo el mundo.
Salimos para afirmar en voz alta que nuestra lucha es contra su sistema, que la alternativa a la autoridad del estado y el capital es nuestra autonomía, que el patriarcado imperante lo combatimos con la igualdad entre las personas, que contra la explotación capitalista tenemos como herramienta la autogestión, que ante la falsa igualdad de oportunidades y la competición aportamos el antídoto de la cooperación y el apoyo mutuo, que para invalidar la democracia parlamentaria y representativa tenemos las asambleas, que la negación de la propiedad privada y estatal es la colectivización. Que nuestro orden natural y la anarquía ponen en contradicción su barbarie y caos capitalista en el planeta, que la ocupación y expropiación del espacio es la respuesta a su gentrificación y la expulsión a la que nos someten, que la solidaridad internacional entre explotadas es la mejor respuesta para acabar con las fronteras, el racismo y la discriminación de los estados (CIE, redadas…), que el antimilitarismo activo es la alternativa a las guerras provocadas por intereses mezquinos y que obligan al éxodo forzoso de millones de personas, que el igualitarismo social tiene que ser el disolvente de un sistema carcelario que tan solo castiga la pobreza y a quien se rebela contra ella, que nuestra educación libre y libertaria es el arma contra su adoctrinamiento de masas, donde su pensamiento único se encuentra de frente con su pensamiento crítico.
Por todo esto salimos a la calle con toda nuestra rabia. Organicémonos de forma horizontal y no jerárquica, conscientes de la fuerza de la unión, la acción y la autogestión.
POR UN PRIMERO DE MAYO LIBERTARIO!!!!
MANIFESTACIÓN
18h. RAMBLA RAVAL con C/HOSPITAL

This work is in the public domain

Comentaris

Re: primer de maig llibertari: anarquia l' única alternativa al capitalisme i al patriarcat
18 abr 2017
Que no salga ninguna referencia al veganismo y al antiespecismo es un gran paso. Esperemos no se repita el triste espectáculo del pasado año
Re: primer de maig llibertari: anarquia l' única alternativa al capitalisme i al patriarcat
18 abr 2017
Bé, celebro que aquest any no hi hagi pollastres i ànecs al cartell. Ara el següent pas, es intentar no usar imatges de l'any de la Maria Castanya. en tot cas, es valora l'esforç i la millora.
Re: primer de maig llibertari: anarquia l' única alternativa al capitalisme i al patriarcat
21 abr 2017
Mi gabinete estará a disposición de los detenidos.
Las negociaciones con el fiscal las haré yo personalmente.
Al igual que está semana cerraremos la lista negociada de detenciones.
Si el gabinete de los Berrio os dan teléfonos,no los acepteis son unos careros

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more