Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
TERRASSA ANTIFEIXISTA
21 ago 2003
En els darrers mesos la permisivitat de la societat ha creat un fet preocupant per la ciutat de Terrassa, l'aparició d'alguns grups de caps rapats d'ideologia neonazi que es dediquen a patrullar la ciutat les nits de cap de setmana en busca d'alguna presa fàcil.
kids.gif
En els darrers mesos la permisivitat de la societat ha creat un fet preocupant per la ciutat de Terrassa, l'aparició d'alguns grups de caps rapats d'ideologia neonazi que es dediquen a patrullar la ciutat les nits de cap de setmana en busca d'alguna presa fàcil.

Els grups que ningú no veu durant la nit i que sempre acaben sent notícia al dia següent, estan formats per ciutadans de terrassa, coneguts per molta gent per la seva imatge ultra i antecedents relacionats, i altres grups de localitats properes, com ara sabadell, cerdanyola, sant boi, barcelona, etc.

Fa dos mesos la concentració a la parking de l'eroski es van contabilitzar més de 100 nazis, tot i que la policia els va dispersar aquella mateixa nit es va cremar un bar amb còctels molotv i es va apunyalar a un marroquí al barri de ca n'anglada. Van detenir 11 joves d'estètica neonazi i per tothom coneguts i van ser posats en llibertat al dia següent, sense càrrecs, inclòs el presumpte autor de l'agressió.

Fa 1 mes es van cremar 2 motos davant del bar Skorpions i es va colocar un container davant la porta perque no pugués sortir la gent de dins.

Fa 3 setmanes, de nou, uns nazis van incendiar un local llogat d'un grup de joves, els quals havien sigut amenaçats anteriorment. Aquests 3 fets no són aïllats, sinó habituals i aiò és lo més greu.

No cal referir-se a tot això per comprendre la situació, cada cap de setmana patrullen armats amb pals, cadenes i barres de ferro no menys de 20 rapats amb impunitat durant tota la nit, en coche o caminant.

Certament s'està tocant fons. La solució està en la ment de tothom però desgraciadament no és fàcil que la gent es comprometi amb causes, avui en dia... Tot i això el compte enrere ha començat i els nazis a Terrassa tenen les hores comptades.

TERRASSA ANTIFEIXISTA

Comentaris

Re: TERRASSA ANTIFEIXISTA
22 ago 2003
Estic d'acord de q s'hauria de fer alguna cosa, ja q aquests neonazis q es passegen per Terrassa, oprimeixen a tothom, independentment de les "pintes" q portis, i això en un ciutat com és Terrassa no s'hauria de permetre; jo no sóc de Terrassa, però hi tinc familiars i amics, i el fet d'anar pel carrer sense cap seguretat, atamorits per si es trobaran amb un neonazi, no és gens maco.... Actueu aviat, i si necessiteu ajuda podeu comtar amb mi i amb molta més gent.
Cerquem-los!
22 ago 2003
Que s'acabi la impunitat!
Si volen guerra que la tinguin... no ens deixen cap sortida.

Autodefensa antifeixista!!!!
Re: TERRASSA ANTIFEIXISTA
23 ago 2003
Aixó és l'efecte de les noticies on es creen els enemics d'aquesta gent, els emigrants, els independentistes i les esquerres, els moviments socials combatius, etc. De que es parla als mitjans de comunicació? De "terrorisme", nacionalisme i emigració, constantment. Pero molt poc d'afers de corrupció evident com el de Madrid, ja que no s'ha dit ni una quarta part de tot el que hi ha, o del chapapote, ja que encara n'apareix i n'estan treient a les platjes galegues, el fortissim malestar entre molts treballadors després de veure com els companys de la refineria de Puertollano han estat abandonats per aquests, de la precarietat laboral que empitjora día a día en condicions salarials i de treball, etc. Molts afers dels que es preten que la gent s'oblidi quan abans millor. Aquests pallos ataquen cobardament immigrants i els moviments socials els han enganyat, els han convertit en una eina repressiva de l'estat. Són els seus tontos útiles.
Sindicat Terrassa