Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
15 de març!! concentració solidària amb lxs presxs rebels
14 mar 2017
Durant el dia d'avui una persona presa que compleix comdemna a la model ha estat exercint resistència contra tota autoritat i el sistema carcelari, amotinant-se a la taulada, negant-se a baixar tot i l'amenaça dels policies que l'intentaven presionar i intimidar amb les conseqüències que tindria el seu acte de rebel.lió.
Mentres ell estava a la taulada cridant per la seva llibertat i rebutjant el seu futur trasllat a la presó de lleida (ja que la seva familia es troba a barcelona dificultant així les visites i la solidaritat de la seva gent propera) la resta de presos, actualment 300, han sigut tancats dins les seves cel.les i se'ls ha negat el menjar.

Després de 13 hores a la teulada de la presó, durant les quals s'han anat donant diferents mostres i accions de solidaritat tant dels presos com de tota la gent concentrada, ha decidit baixar.

Aixi com hem intentat no deixar sola a la persona que havia decidit rebel.lar-se contra el sistema carcelari, avui dia 15 de MARÇ tornarem a CONCENTRAR-NOS A LES 19H DAVANT LA MODEL PER MOSTRAR EL NOSTRE REBUIG A TOT PODER I LA NOSTRA SOLIDARITAT AMB AQUELLES QUE DECIDEIXEN PLANTAR-LI CARA.

FINS QUE TOTXS SIGUEM LLIURES SEGUIREM LLUITANT!!

A TERRA ELS MURS DE LES PRESONS!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 15 de març!! concentració solidària amb lxs presxs rebels
15 mar 2017
Sabemos la posición política del preso? Creo que asumis que se rebeló 'contra tota autoritat' demasiado rápido.

No entiendo porque os concentrais...
Re: 15 de març!! concentració solidària amb lxs presxs rebels
16 mar 2017
Estaba luchando y revelandose.
Si hubiese dicho que era votante de la cup seguro que se hubiese rodeado la modelo y el Berrio & comp. Hubiesen tomado medidas con la mierda del del botoncito rojo.

Arriba las q luchan
Re: 15 de març!! concentració solidària amb lxs presxs rebels
16 mar 2017
A mi me parece que lo que dice la compañera autonoma tiene tiene mucho sentido, pero nos sobran motivos para acabar con las cárceles, y este momento de protesta de un preso era muy adecuado para visibilizar la denuncia del sistema carcelario, su dispersión y las políticas de venganza de este sistema, gobierne quien gobierne.
Sindicato Sindicat