Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : dones
Convocatòria feminista en solidaritat anarquistes preses Alemanya // Dilluns 13 a les 8h del matí, Torres Mafre
11 mar 2017
enganxina soli feminista_2.jpg
Convocatòria solidària feminista amb les anarquistes preses a Alemanya.
Per a dones, lesbianes i trans.
Enmarcada en les jornades d'acció feminista autònoma "Se va a armar la gorda".


Perquè les volem entre nosaltres i creiem que la solidaritat ens fa fortes contra l'estat capitalista heteropatriarcal.


Us convoquem a totes el dia 13 de març a les 8:00hdel matí a les torres mapfre.



COMUNICAT FEMINISTA EN SOLIDARITAT AMB LES ANARQUISTES PRESES A ALEMANYA

El 23 de gener va començar el judici contra les dues anarquistes empresonades des de fa gairebé un any a Alemanya, acusades d'expropiar un banc. El 2016, les autoritats alemanyes van emetre dues euroordres de detenció que la Generalitat de Catalunya, a través dels Mossos d'Esquadra, es va encarregar d'executar l'abril i el juny respectivament.
Posteriorment, l'ordre d'extradició va implicar el trasllat de les dues companyes a Alemanya. Es preveu que el judici durarà fins al pròxim mes de maig. Malgrat el desgast emocional i econòmic que suposen cinc mesos de judici, el desarrelament que provoca l'extradició i la dificultat de generar xarxes de solidaritat quan el procés transcorre a molts quilòmetres de casa nostra, les mostres de solidaritat i suport cap a les companyes són moltes i diverses, i això ens fa sentir que un cop més la repressió no ens aïlla ni ens pren les ganes de seguir lluitant.


Acuseu les nostres companyes d'haver atracat una sucursal del Pax Banc, un banc vinculat a l'Església Catòlica, amb una seu al Vaticà. L'Església Catòlica, que durant segles ha protagonitzat invasions, espolis i genocidis, es nega a què, una engruna del seu botí canviï de mans. Com sempre, els grans lladres s'asseuen darrere la tribuna de jutges, fiscals, acusacions particulars o parlaments i entren a les cases a través del compte corrent, targetes de crèdit, de la factura de la llum, de l'aigua, de la declaració de la renda, de les notificacions de beques denegades i ajudes socials no concedides. Amb la Unió Europea hem topat. Us encanta decidir com s'ha de moure la gent pel territori: us heu endut les nostres companyes a les presons alemanyes. Fa mesos que condemneu a la mort o a la misèria centenars de milers de refugiades. Així com fa anys que condemneu a mort centenars de milers de persones migrants a base de tancar les fronteres. I fa segles que ho feu a base de colonització i imperialisme.


Tots vosaltres formeu part del motor que fa del món un desert, una terra deshumanitzada. Escolliu dibuixar una societat on la vida, la dignitat i la cura de les persones no és important, escolliu ser insensibles al patiment humà. Sou a la part privilegiada de l'abisme. I des de l'altra banda, aquestes injustícies i precarietats de vegades es converteixen en ràbia, desesperació o impotència. De vegades agafen forma de lluites col·lectives, xarxes de solidaritat i autoorganització. I això us espanta. Ara us heu endut a un company i una companya —i per extensió heu tocat a la resta— perquè sabeu que moltes dones, lesbianes i trans de tot el món no acceptem passivament la realitat que ens voleu imposar. Un cop més, tot i que munteu les operacions judicials més espectaculars, ni callarem ni canviarem.

Solidaritat feminista amb les anarquistes jutjades a Alemanya!!!

https://sevaarmarlagorda.wordpress.com/2017/03/10/concentracio-en-solida/

web de la campanya en solidaritat rebel: https://solidaritatrebel.noblogs.org/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat