Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
jornades de lluita contra els desallotjaments
19 ago 2003
Jornades de lluita contra els desallotjaments i en defensa dels espais alliberats.Convocatoria d'assemblea pel 9 de setembre
A tots els col.lectius i organitzacions dels moviments socials de Catalunya:

Com ja sabeu, s’apropa una tardor calenta pel Moviment Okupa de Barcelona. El passat 11 de juliol va ser comunicat el 2 d’octubre com a data del desallotjament de la Kasa de la Muntanya, que després de 14 anys de projecte, es troba ara seriosament amenaçada. També les Naus després de 9 anys de tasca social i cultural al barri de Gràcia esperen rebre la data de desallotjament al setembre. La Rovira, la Calma, el Tajo... es troben en una situació semblant.
Desde l’Assemblea d’Okupes de Barcelona estem organitzant unes jornades de lluita per finals de setembre i principis d’octubre. Fins ara tenim algunes mobilitzacions concretades:
1 d’octubre: manifestació contra el desallotjament de Kasa de la Muntanya als Jardinets de Gràcia a les 20.00 h.
2 d’octubre: concentració davant de Kasa de la Muntanya a les 8.00 h.
4 d’octubre: manifestació internacional contra els desallotjaments i en defensa dels espais alliberats (el lloc i l’hora encara estan per concretar.
Tanmateix, a fi d’informar-vos més explícitament d’aquestes jornades de lluita i per tal d’articular la solidaritat necessària per fer front a aquestes agressions jurídiques, polítiques i policials, us convoquem a l’assemblea que tindrà lloc el proper dimarts 9 de setembre a les 20.00 h. a l’Espai Obert (c/ Blasco de Garay, 1. Barcelona).
Des dels seus inicis els Centres Socials Okupats han estat plataforma de denúncia de diferents problemàtiques per tots els col.lectius i organitzacions que han volgut apropar-se a aquests espais. Considerem per tant, que tots i totes perdem amb la seva desaparició, i que és tasca de tots i totes defensar-los. Per això seran molt ben rebudes totes les iniciatives solidàries que volgueu portar a terme desde avui mateix, i fem una crida perquè participeu en les jornades que estem organitzant.

Us esperem.

Comentaris

Re: jornades de lluita contra els desallotjaments
19 ago 2003
Es podria fer coincidir d´alguna forma els actes contra el 12 d´Octubre amb els de la lluita contra els desallotjaments? aquests últims anys s´han fet actes durant la semana prèvia al 12-O i aquest any coincideix amb el possible desallotjament de varis centres socials.

Salut
Re: jornades de lluita contra els desallotjaments
19 ago 2003
el 12-O pot ser ja massa tard, els dessallotjaments estàn previstos a principis d'Octubre
Sindicat Terrassa