Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia : especulació i okupació
Jornades de treball en Kan Pascual després de l'incendi
19 ago 2003
....i després del foc...què fem?
Aquest dijous i aquest divendres hi ha jornades de "curro" per protegir talusos, desbrossar les zones cremades, etc.....
...i, després del foc...què fem?

El passat dimecres 13 d'Agost vam tenir un incendi a la finca de Kan Pasqual. El foc va començar just a sota la pista que passa per sobre la casa (just a sota el pàrquing) i ràpidament va apareixer un altre focus a la part de sota dels horts que hi ha entre les dues cases. Després de més de tres mesos sense pluja tot estava molt sec i el foc es va extendre molt ràpid. Vam estar lluitant contra les flames com podiem ...i quan van arribar els bombers es va poder apagar el foc. En total s'ha cremat mitja hectàrea, afectant sobretot els horts, algun abre i el sostre de la cabana del roure.

El dijous i el divendres d'aquesta setmana començarem a treballar protegint els talusos que han quedat descoberts de vegetació per evitar que les pluges de la tardor els erosionin, desbrossant les zones cremades, desmuntarem el sostre de la cabana per a fer-lo de nou i començarem a refer les terrasses de pedra de la zona afectada, per replantar-les a la tardor.

Us convidem a pujar aquests dies per ajudar-nos i de passada podeu veure com ha quedat tot i entre veins i veïnes podem xerrar de com podem protegir-nos i coordinar-nos per lluitar contra el foc.

Salut, alegria i resistència.
Sindicato Sindicat