Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: mitjans i manipulació
Jorandes anti Mobile World Congress
23 feb 2017
AntiMWC2017

Divendres 24 de febrer: 18:00 desmuntant el MWC, 19:45 tecnologització de les fronteres, 19:45 taller d’autodefensa digital, 21:30 sopar.

Dissabte 25: 12:00 Noves tecnologies associades a la repressió, 13:30 Contaminació electromagnètica, 14:30 dinar. 16:00 taller desanonimització de Twiter, 18:00 fonts d’informació oberta, 19:45 smartphones i xarxes socials, 21:30 sopar.

Tot a Can Batlló(Constitució 19, Sants).
Més info: antimwc.alscarrers.org
hi havia una vegada dues Barcelones...

Una intentava ser maca de cara als que venien a veure-la. Havia de fingir allò que no era per guanyar-se els calerons dels visitants. Cada any els governants la cuidaven amb molta cura. Però aquesta era només una part de Barcelona, era la part que els interessava ensenyar. Aquesta part de la ciutat la tenien en una vitrina per a que no hi entrés res. Estava dissecada com una mòmia, controlada pel diner i l'ajuntament; no tenia la vida social pròpia d'un barri. Era la Marca Barcelona, la mercaderia-ciutat, un producte més per l’àvid turista consumidor d’experiències, Barcelona, posa't guapa! I Barcelona forçava un gest per treure la seva millor cara en una sort d'etern selfie.

Tota aquesta Barcelona era la que havien de comprar, per exemple, els congressistes del Mobile World Congress.Però existia una altra Barcelona. La Barcelona real, que no duia maquillatge i estava embrutida per la precarietat dels treballs, per la joventut a l'atur o en treballs de merda, per uns barris colonitzats pel turisme, usurpats de la seva identitat, amb uns lloguers cada cop més alts.

prou ja de mentides.

Amb el turisme no hi guanyem tots, amb el Mobile World Congress no hi guanyem tots. No ens enganyeu, no ens vulgueu posar unes ulleres de realitat virtual per evadir-nos de tot això que ens rodeja. Els que aquí guanyen són els que controlen els mitjans d’informació per dir-nos que guanyem tots.Per què, qui hi guanya, realment? Qui treu benefici del Mobile? Ha millorat la nostra situació des que el congrés es fa a la ciutat? Barcelona ciutat-aparador s'agenolla davant el capital de les multinacionals de la telefonia. No importa elcolor del consistori.

Hotels i restaurants de luxe que mai trepitjarem, limusines, carrils reservats, franctiradors als balcons, militarització al voltant de la fira (3000 agents!!!) exempcions fiscals pels congressistes (transports gratuïts entre altres), sopars de gala (amb els nostres impostos), 15 milions de diners públics que van al Mobile...
Apartheid: Hi ha ciutadans de primera i ciutadans de segona.
Diguem no al Mobile World Congress i a la Marca Barcelona!
Diguem no al congrés que ens vol monitoritzats electrònicament!
Diguem no a la Barcelona que només ens vol com a figurants passives mentre ella fa negocis!
Barcelona serà el que decideixin les barcelonines!

som-hi!
Mira també:
http://antimwc.alscarrers.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jorandes anti Mobile World Congress
23 feb 2017
De todo esto sabe mucho Ada Colau ,queria que no se celebrara y ahora se deja llevar por la corriente que arrastra todo a su paso.
La Casta es la Casta sea como sea su ideologia
Re: Jorandes anti Mobile World Congress
24 feb 2017
Ada Colau decía algunas cosas y daba a entender muchas más...
Eso de «quería» es mucho suponer, bajo el paraguas del PSUC/ICV.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more