Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Tallers de la Universitat Pirata de Viladecans
14 feb 2017
Aquí tenim els tallers de la imminent Uni Pirata de Viladecans que tindrà lloc als pròxims març, abril i maig. Tres mesos plens de tallers, cursos, xerrades, passis de docus gratuïts i de tot tipus!!
Inscripcions a:
http://doodle.com/poll/pzzebvfbeh4ebb5d
11.jpg
La Universitat Pirata de Viladecans torna a l'assalt del coneixement.

De la mà de la legitimitat i al marge de la legalitat, la Universitat Pirata de Viladecans reprèn la iniciativa d'oferir una varietat de tallers, xerrades, debats i documentals absents a les grans multinacionals-empresa del coneixement.

En el seu moment, després de fortes protestes, la nostra sang als rectorats, la unidireccional violència policial i els insults humiliants dels mitjans de comunicació de masses, el Pla Bolonya ens va tancar les portes a nosaltres, classe obrera, a un model que ja de per sí tenia nombrosos punts criticables. Des d'aleshores, treballem un model propi, auster, sense interessos econòmics i recol·locant l'ésser humà com a centre del desenvolupament personal i social. Queda desterrat l'interès econòmic, la demanda laboral, la «titulitis» patològica, la gentrificació universitària i els lobbies empresarials.
Mira també:
https://www.facebook.con/universitatpiratadeviladecans/?fref=ts
https://viladecansllibertari.wordpress.com/universitat-pirata-de-viladecans/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa