Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Cicle de Conferencies sobre Kurdistan
03 feb 2017
Cicle de conferencies per profunditzar el coneixement que tenim sobre la revolució a Kurdistan
Cicle de Conferències sobre Kurdistan

Aquí trobareu tota la programació:
https://azadiplataforma.wordpress.com/2017/01/17/cicle/

Des d’Azadí Plataforma una de les activitats que més acostumem a fer han estat les xerrades de difusió sobre la lluita del poble kurd. És un tipus d’activitat que considerem imprescindible i de gran importància per a informar de la situació i del procés revolucionari que estan duent a terme. No obstant a vegades ens trobem que no podem aprofundir en qüestions que en xerrades d’una o dues hores queden al marge. Per altra banda, trobem limitant el fet que les persones que fem les xerrades no som les pròpies implicades en aquest procés revolucionari.

És per això que hem decidit organitzar aquest cicle de xerrades de quatre mesos, en els quals intentarem aprofundir sobre temes concrets, intentant mostrar la realitat de la lluita kurda des de tots els àmbits possibles. També intentarem que la majoria de xerrades les duguin a terme les pròpies persones del moviment kurd, ja que és molt més enriquidor donar veu precisament a qui està directament implicada. Si hi ha aspectes que voleu que tractem també estem oberts a propostes, intentarem buscar la manera de cobrir-los.

Les xerrades es duran a terme usualment els dijous a Can Batllò (C/Constitució 19, cantonada C/Mossèn Amadeu Oller i C/Olzinelles. Al costat de la parròquia de St.Medir.) però també alguns dies es faran en dissabte. Reviseu el lloc de cada xerrada per assegurar-vos.

Programa dels mesos de febrer i març. (Properament penjarem el programa dels mesos abril i maig).
Mira també:
https://azadiplataforma.wordpress.com/2017/01/17/cicle/
http://azadiplataforma.wordpress.com

This work is in the public domain
Sindicat